BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζον 19

Σεζον 19

Set priority
Show messages by
This Post:
11
208456.225 in reply to 208456.224
Date: 3/13/2012 9:12:40 AM
Overall Posts Rated:
170170
F.C Aris P. vs kleinmein :Νομίζω θα είναι το NO BET για μένα σήμερα.Και οι 2 έχουν βέβαια το κύπελο αλλά και χωρίς αυτό είναι μεγάλο ντέρμπι.

Τι no bet βρε??? Σαν να μου λες θα πας να παίξεις ΠΡΟΠΟ σε ένα προπατζίδικο και θα του πεις στο σημείο 11 αστο κενό???
Τστστστς

This Post:
00
208456.226 in reply to 208456.225
Date: 3/13/2012 9:16:46 AM
F.C Aris P.
IV.1
Overall Posts Rated:
1717
Χεχεχε!!!Συμφωνω μαζι σου!!!;) Σημερα θα λειπω γμτ..Εχω προπονηση..Και δε θα τον δω τον αγωνα..Ωραιο ποστ εκανες giouxtas

From: Evzonas
This Post:
11
208456.228 in reply to 208456.224
Date: 3/13/2012 9:32:33 AM
Overall Posts Rated:
100100
χαχαχααχχαχα...αν και εγω εχω βαλει no bet στο παρελθον πρεπει να πω οτι το ερωτημα του Αλεξανδρου ήταν σωστο...
Κατα τ΄αλλα έχουμε..
Syros vs Twins : H Συρος εχει πολυ δυνατη εδρα αλλα εκτός δυσκολευεται(ισχυει για ολους αυτο βεβαια λιγο πολυ). Δίνω μικρο προβάδισμα στους Διδυμους!
Greek Magic vs Martiou United : Σε αυτο τον αγωνα δεν θα δωσω ακλονητο φαβορι τον Μαρτίου όπως συνηθως κανω. Ο Μαγος ειναι ικανος για....μαγικα.........................για τους λατρεις των υψηλων επιδοσεων ας ριξουν ενα παρολι με διπλο αυτο το ματσακι!
SymTeam vs Pella : Δύσκολο παιχνιδι για μενα!θελω οπωσδηποτε τη νικη!!βεβαια θα μου πειτε...η Πελλα δεν την θελει??οποτε αστα να πανε!Περιμενω να βοηθησει ο νεαρος απτο χονγκ κονγκ που υπεγραψε πριν λιγο.Θα παιξει ακομα και χωρις ναχει προπονηθει με τους υπολοιπους. θα εξαρτηθουν πολλα απτην τακτικη...πριν λιγο αλλαξα για 34η φορα το συστημα μου...
bilaris vs Penguins : Ο πανσοφος GM(ενταξει ας τον γλυψω λιγο...μην τον κραζω συνεχεια) μιλησε ορθα προηγουμενως. Οι πιγκουινοι δυσκολα χανουν εντος.
olimpiakos zwgrafou vs ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ : Αν οι απεναντι εχουν τον Μαρτιου...εμεις εχουν τον Τασο....(του μεταδιδω το αγχος του φαβορι,μην ψαρωνετε). Καλη εδρα ο Σιμωνιδης αλλα θα δωσω και εδω ενα μικρο προβαδισμα στο διπλο.
FC ARIS P vs KleinMein : Συμπαθω πολυ και τις 2 ομαδες και νομιζω οτι σιγουρα εδω θα γινει η πιο αμφιρροπη αναμετρηση.Ειναι το ματς που θαθελα να δω. Δεν ξερω αν προκειται να θυσιασει καποιος το παιχνιδι λογω κυπελλου αλλα μονο και μονο λογω εδρας λεω 51-49 ΚleinMein!
Votsalakia vs Alfea : Περιμενω να ανεβουν τα Βοτσαλακια στην πορεία αλλα αυτη η ανακαμψη δυσκολο να ξεκινησει στην συγκεκριμενη εδρα. Ασος.

This Post:
00
208456.230 in reply to 208456.229
Date: 3/13/2012 9:47:18 AM
Overall Posts Rated:
100100
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...το εντεχνα μου αρεσε!!!χαχαχαχαχαχαχα!!
Επανερχομαι λοιπον με τον αγωνα...
giouxtas vs AO Vraxasiou : Μεγαλο παιχνιδι και εδω αναμενεται.Μεχρι στιγμης και για τους 2 μιλανε οι εδρες καθως νικησαν τα εντος και εχασαν τα εκτος στη διασταυρωση.Παρ ολα αυτα σημερα ο Νικος μπορει να κανει το δευτερο διπλο του μετα απο εκεινο απεναντι στα Βοτσαλακια! Στα μειον του το γεγονος οτι εχει δυσκολο αγωνα κυπελλου σε αντιθεση με τον Βραχασιου αλλα...GM ειναι οτι θελει κανει!Μπορει να τα μαγειρεψει και ξαφνικα μεθαυριο να δουμε τον βραχασιου να παιζει με τον Κενταυρο Χολαργου και τον Γιουχτα να περναει ανευ αγωνος στην επομενη φαση του κυπελλου!!

ΥΓ:ολοκληρη παραγραφο σουγραψα,μην παραπονιεσαι!!

This Post:
00
208456.232 in reply to 208456.231
Date: 3/13/2012 10:03:40 AM
Overall Posts Rated:
100100
χαχαχα! Και εκθεση γραφω αν ειναι να εξασφαλισω το πενηνταρακι του κυπελλου!

Και ειμαι και πολυ καλος στις εκθεσεις!πρωτη δεσμη ειχα γραψει 17 στις πανελληνιες(μικρη λεπτομερεια...17 ηταν το αθροισμα στην εκθεση και τις 2 χρονιες που εδωσα...την πρωτη 6(μαλλον δεν ειχα καταλαβει καλα το θεμα ή απλα δεν καταλαβαν οι εξεταστες τι ηθελα να πω) και την δευτερη 11...)

This Post:
44
208456.233 in reply to 208456.232
Date: 3/15/2012 7:36:26 AM
Overall Posts Rated:
170170
Και ναι!!! Είναι πραγματικότητα...! Το νέο δελτίο στο koutsoukmanbet είναι γεγονός!!! Και με αγώνες κυπέλλου των ομάδων της κατηγορίας μας...!!!
Λοιπόοοοοον....

1) Αlistratians - Olympiakos Zografou : Και έδρα και χαμηλότερης κατηγορίας αντίπαλος (ΙV) o Ολυμπιακός μας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!

2) Aris P. - Panathinaikos B.C. 1908 : Εξαιρετικά άτυχος ο Βαλάντης καθώς μετα τον αποκλεισμό του Μαμου έπεσε πάνω στον κυπελλούχο και μάλιστα εντός έδρας. Οπότε δυστυχως για την κατηγορία μας ΑΣΣΟΣ

3) Greek Magic - F.o.k. : Ευκολο ματσάκι για τους μάγους και πρόκριση με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (ΙV). Το εκτός έδρας δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα ( να δούμε η κ@#@$φαρδία του στις κληρώσεις μέχρι πότε θα συνεχίζεται...! :Ρ)

4) Kentauroi Cholargou - Giouxtas : Χμ! Δύσκολο ματσάκι για τον gm μας αλλά πιστεύω με την βοήθεια των οπαδών του θα το πάρει το ματσάκι!!! Βέβαια οι κενταυροι πολύ καλή ομάδα!!!

5) Syros Cougars - Κωλογριες : Δυστυχώς η κλήρωση δεν ήταν καλή για τον Συριανό μας. Δεύτερη ομάδα με κλήρωση με ομάδα από την Α1. Και μαλίστα και αυτός ο αγώνας εκτός έδρας!!! Οπότε δυστυχώς και εδώ ΑΣΣΟΣ. Με την ελπιδα βέβαια οι κωλόγριες να υποτιμησουν τον συριανο και να δουμε καμιά εκπλήξη που μπορει να με πάει κουβά αλλά θα με χαροποιησει

6) Green Devils - Penguins : Η τρίτη και τελευταία ομάδα του ομίλου μας που έχει πέσει με ομάδα Α1. Το μόνο θετικο για τους πιγκουινους οτι είναι εντός έδρας. Παρόλο που οι πιγκουίνοι είναι πολύ δυνατη ομαδα θα πω διπλό εδώ.

7)Skliribanana - A.O. Vraxassiou : Και ο νικητής της κωλοφαρδιας είναι ο .......... Λευτεεεεέρης !!! Με κληρωση με αντιπαλο 1046 στην κατάταξη και εμένα να βάλει σεντερ θα κερδισει!! Τα πιο εύκολα 50.000 στο παιχνίδι!!! :)

8) Pella - Omvros 2009 : Πολύ δυσκολο ματς για την Πέλλα με τον φίλο μας και γνωστό από το περσινό περασμα του απο την κατηγορία μας Omvros 2009. Ματς no bet που θα έλεγε και ο φίλος μας ο νίκος αλλά επειδή εμείς δεν είμαστε κοκοκο θα πούμε Άσσος.

9) kleinmein - Suncity : Στην αρχή έβριζα με την κλήρωση που είχα αλλά το κουπόνι μας λέει οτι θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα! Θα προσπαθήσουμε για την νίκη, κρατήσαμε παίχτες και ενθουσιασμό οπότε θα πούμε διπλό για την ομαδαρα μας!!! :Ρ

Αυτάαααααα! Κακές κληρωσεις είχαμε διάολε!!!!!

Last edited by koutsoukman at 3/15/2012 7:38:23 AM

Advertisement