χαχαχααχχαχα...αν και εγω εχω βαλει no bet στο παρελθον πρεπει να πω οτι το ερωτημα του Αλεξανδρου ήταν σωστο...
Κατα τ΄αλλα έχουμε..
Syros vs Twins : H Συρος εχει πολυ δυνατη εδρα αλλα εκτός δυσκολευεται(ισχυει για ολους αυτο βεβαια λιγο πολυ). Δίνω μικρο προβάδισμα στους Διδυμους!
Greek Magic vs Martiou United : Σε αυτο τον αγωνα δεν θα δωσω ακλονητο φαβορι τον Μαρτίου όπως συνηθως κανω. Ο Μαγος ειναι ικανος για....μαγικα.........................για τους λατρεις των υψηλων επιδοσεων ας ριξουν ενα παρολι με διπλο αυτο το ματσακι!
SymTeam vs Pella : Δύσκολο παιχνιδι για μενα!θελω οπωσδηποτε τη νικη!!βεβαια θα μου πειτε...η Πελλα δεν την θελει??οποτε αστα να πανε!Περιμενω να βοηθησει ο νεαρος απτο χονγκ κονγκ που υπεγραψε πριν λιγο.Θα παιξει ακομα και χωρις ναχει προπονηθει με τους υπολοιπους. θα εξαρτηθουν πολλα απτην τακτικη...πριν λιγο αλλαξα για 34η φορα το συστημα μου...
bilaris vs Penguins : Ο πανσοφος GM(ενταξει ας τον γλυψω λιγο...μην τον κραζω συνεχεια) μιλησε ορθα προηγουμενως. Οι πιγκουινοι δυσκολα χανουν εντος.
olimpiakos zwgrafou vs ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ : Αν οι απεναντι εχουν τον Μαρτιου...εμεις εχουν τον Τασο....(του μεταδιδω το αγχος του φαβορι,μην ψαρωνετε). Καλη εδρα ο Σιμωνιδης αλλα θα δωσω και εδω ενα μικρο προβαδισμα στο διπλο.
FC ARIS P vs KleinMein : Συμπαθω πολυ και τις 2 ομαδες και νομιζω οτι σιγουρα εδω θα γινει η πιο αμφιρροπη αναμετρηση.Ειναι το ματς που θαθελα να δω. Δεν ξερω αν προκειται να θυσιασει καποιος το παιχνιδι λογω κυπελλου αλλα μονο και μονο λογω εδρας λεω 51-49 ΚleinMein!
Votsalakia vs Alfea : Περιμενω να ανεβουν τα Βοτσαλακια στην πορεία αλλα αυτη η ανακαμψη δυσκολο να ξεκινησει στην συγκεκριμενη εδρα. Ασος.