Eu find fan Pistons am lasat-o putin mai moale cu playoff-ul. Dar am vazut destule meciuri din el, plus finala. N-am luat leagu-pass, am gasit cateva site-uri care dau stream-uri foarte bune. Chicago a avut ghinion foarte mare in playoff, nu doar cu accidentare lui Rose, dar si Noah daca imi aduc bine aminte. Si se pare ca urmeaza un sezon mediocru pentru ei.
Cat despre tactica ta de a o lasa moale jumatate de sezon, ar putea da roade doar in cazul in care reusesti in a doua jumatate sa urci pe un loc ce iti permite meciuri de baraj(preferabil 6, ca sa ai avantajul terenului propriu). Riscul e ca s-ar putea sa incerci pe final sa te salvezi si sa termini tot pe 8. La noi e un pic ciudata situatia, pentru ca exista o diferenta de valoare clara intre Great 8 si Big 8. Putina sansa nu ti-ar strica, daca te-ar repartiza GE-ul in Big 8 ar fi bine pentru tine.
Ai dreptate, cupa e o sursa de venit bunicica, mai ales daca ai si noroc si pici cu adversari cat mai slabi cotati in primele runde, ceea ce-ti permite sa ramai competitiv saptamana de saptamana si in RBBA, astfel incat sa nu renunti la meciuri de campionat pentru cei 50k din cupa.
Update-ul probabil va mai dura pana maine seara, deci ai nevoie de putina rabdare, ca-ti intra si milionul in cont