BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [U21] Збірна України №2

[U21] Збірна України №2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: g0rd0n

This Post:
00
282410.223 in reply to 282410.219
Date: 6/17/2017 6:18:45 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19211921
Идея интересная, проблема в реализации ИМХО. Нужно найти манагеров, трошки повёрнутых, чтобы согласились так тренить, ведь таких игроков потом ни дотренишь нормально, ни продашь нормально, да и нет гарантии, что такой шайкой без защит можно что-то выиграть, и чтобы у них были свободные слоты и нужные трени совпадали с планом на остальных игроков. У меня сейчас ни слотов свободных, ни план не совпадает. Правда, я таки трошки повёрнутый, поэтому я бы попробовал так потренить хотя бы чисто ради фана, но где-нибудь в Утопии. Или сезона через четыре, если меня перемкнёт сходить в трёшку.
Короче, идея интересная, но тут её скорее и похоронят :)

This Post:
00
282410.224 in reply to 282410.213
Date: 6/17/2017 6:24:19 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
Доброго всем времени, суток.
У меня появилась одна идея касательно подбора игроков в молодежку. Сразу прошу дочитайте до конца, я не пьян и в своем уме).
На эту идею меня натолкнули расчеты (еще раз за них спасибо Диме gordon) и некоторые игроки на рынке с потенциалом 5.
Часто можно прочитать, что если потенциал 7 и выше, то ....
А вот теперь вопрос, Вы часто упирали игроков до 22-х лет?
Все зависит от потенциала и трень скажете Вы.
Именно!

1) берем 18-ти леток с максимум начальных скилов (5 мячей), любых позиций и потенциалом 5 (трудяга) и выше.

2) игрок нужен такой, чтобы у него развиты были бы навыки противоположные его росту. Т.е. если рост 183, то нужны ББ, БЗ, Пб и Бш. Если 218, то ВЗ, ДБ, ОО, КМ, ПАС. БВп качается очень легко даже для больших, там коэф потерь из-за роста маленький.

3) начинаем качать соответствующие росту навыки начиная с самого минимального и потом меняя трени и используя элластичный эффект. Т.е. не нужно сразу рубить внешку до 15, если это Рз. При этом вы должны понимать, что если Вы качаете Ц внешку (у него скажем рост 190), то потенциал она практически не сжирает.
Т.о. в какой-то момент мы должны получить игрока что-то типа все по 8, а дальше уже выкачиваем уже готовый продукт.

4) нужен хороший тренер )оптимального 6-го уровня) , потому что в молоджке вы практически не ограничены потенциалом, зато ограничены временем, поэтому каждые 5% скорости могут сыграть ключевую роль на выходе. Я понимаю, что стоит он дорого.

Чтобы соблюсти все эти условия, нужно подобрать такого игрока( вряд ли он придет на драфте сам собой) и тут только тренер молодежки, который видит скилы может помочь.
У меня был подходящий под эту систему игрок, но он 19-ти летка и я поздно понял, что из него можно получить. Сейчас уже не нагнать.

P.S.: Получается, что это своего рода проект на 3 сезона. Без нескольких менеджеров готовых пожертвовать результатами и гибкостью тренировок остальной командой его реализовать не получится, хотя одного игрока можно потянуть спокойно без ущерба чему-либо.

вкратце...
1. на этот проэкт, чтобы быть успешной Ю-21 каждый сезон, нужно 15 игроков для состава сборной, это примерно 10 менеджеров. имхо, если на первый сезон и соберешь столько, то на следующие уже нет. раньше Кампот пробовал что-то подобное, но... короче, нету уже этих клубов.
2. игроков с потенциалом 5 в принципе можно раскачать до Молодёжки, кроме Ц. но не исключено, что качая Трудяге в 21 год какой-то скил, ты так и можешь не дождаться его повышение.
3. можешь попробовать. я чем смогу - помогу. если всё получиться, то через 3 сезона место у руля Ю-21 тебе гарантировано :)

From: Nemos

This Post:
22
282410.225 in reply to 282410.219
Date: 6/17/2017 6:26:14 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
Арм, це стрьомно пробувати на рівні збірних. спробуй спочатку на рівні клубу, пірви всіх в лізі, а тоді вже роби аналогічне і в НЗ :)

This Post:
00
282410.226 in reply to 282410.225
Date: 6/17/2017 6:35:52 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
1. не перестаємо дякувати менеджерам 20-річним гравцям, які є зараз в складі Молодіжки, за підвищення їх рівнів навичок. це менеджери : Petro Dibrova (подвійний ап), Fedir Yudin, Maxim Skripka, Klement Litvinenko, Ruslan Pominov (подвійний ап). продовжуємо тренувати і тільки разом зробимо нашу Молодіжну збірну найсильнішу в світі!
2. в понеділок в Латвії на арені 5-разовго поспіль чемпіона цієї країни граємо товариську зустріч проти зібрної Румунії. їх збірна рівня нашого, тому буде цікаво. початок о 17:30.

This Post:
00
282410.227 in reply to 282410.213
Date: 6/17/2017 6:39:25 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19211921
Какой-то я сонный :) Не совсем понял, что должно получиться на выходе. То есть вроде понял, но не до конца :)
Но трудяга с линейкой 10-10-10-10-10-10-7-7-7-7 или 7-7-7-7-7-7-10-10-10-10 будет уже в районе упёртости, а нужен ли такой игрок сборной? Вряд ли. Если брать всё по восемь для начала, то игрок 8-8-8-8-8-8-11-11-11-11 или 11-11-11-11-11-10-8-8-8-8 будет упёрт уже с гарантией, оставляя те же вопросы о своей нужности. Кампот или Айриш себе таких не возьмут, у них же БвП не прокачен ;)
Получается, нужно искать игроков 6-7 хотя бы, причём с несильно убитыми первичками, потому что их тоже запаришься выкачивать, а это уже другие деньги.
Короче, то ли я неправильно понял, то ли идею нужно додумывать.

Что до
Вы часто упирали игроков до 22-х лет?

Один раз точно, качал основу (6) в у21, он упёрся где-то к середине последнего сезона, то есть в 20,5 лет примерно. Верхние были в районе 13-14, нижние не помню, но не особо.

Last edited by g0rd0n at 6/17/2017 6:40:38 PM

From: g0rd0n

This Post:
00
282410.228 in reply to 282410.225
Date: 6/17/2017 6:42:41 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19211921
Арм, це стрьомно пробувати на рівні збірних. спробуй спочатку на рівні клубу, пірви всіх в лізі, а тоді вже роби аналогічне і в НЗ :)

ЛОЛ :)

This Post:
11
282410.229 in reply to 282410.227
Date: 6/17/2017 7:21:13 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
ПІДСУМОК СЕЗОНУ 38 для Молодіжної збірної:

1. я вперше очолив молодіжні збірні, хоча до цього декілька раз керував Національними збірними різних країн. мені було цікаво подивитись на стан речей в збірних, де немає стабільності, як в НЗ; де кожен сезон може вистрілити будь-яка збірна світу; де гравці підвищують рівні своїх навичок в рази швидше, аніж в Національних збірних. останнім я радів щотижня найбільше. спочатку переглядав апи гравців збірної, а потім своєї команди. бо там їх було значно більше. не вів я особливих діалогів з менеджерами гравців збірної і кандидатів до неї, не наполягав я дуже на їх конкретному тренуванні. але якщо щось було не так (чи то погана форма, чи то відсутність підвищення скілів), то гравець не виходив в основі чи то, навіть, не попадав в заявку.

2. по підбору виконавців, то я підібрав гравців, які б могли грати як зовнішню атаку, так і внутрішню чи сбалансовану. в принципі я і грав різні тактики в атаці. звичайно, що ту чи іншу атаку на кожен конкретний матч я пібдирав судячи з оцінки:
- гравців суперника, їх форми;
- тактики суперника;
- який номінальний гравець грає на ЛФ, чи загравався він на РЗ чи Ц і чи, відповідно, який у нього гірший захист;
- форми наших гравців.

3. все, здається, йшло непогано для наших хлопців. правда перший матч проти болгар ми грали на нормалі (в превю писав чому), далі - 3 піки. потім почалася жара. нам потрібно було вигравати 2 з 3-х матчів. розглядались декілька варіантів з настроєм на матчі, але я вибрав варіант мотсити і швейцарців, і греків. і якщо швейцарців ми здолали, то з слабшими греками у нас виникли проблеми. навіть, незважаючи на те, що суперник не вгадав наш акцент, ми поступились в 5 очок. в останньому матчі нам вже і так нічого не світило, оскільки італійська збірна просто бомбезна і вже завтра вона зіграє в фіналі ЧЄ проти Іспанії та, на мою думку, стане чемпіоном Європи.

4. отже, в підсумку в групі ми взяли тільки 3-е місце, хоча на початку були в 1-му кошику. до вихооду до настпуного етапу нам трішки не вистачило. правда, варто відзначити, що по зарплатах гравців, ми були 5-ми.

5. дуже скоро почнеться новий сезон, в якому будуть грати нові наші молоді зірочки. про них більш детально опишу орієнтовно через 10 днів. поки що в складі є 13 фаворитів, яких я і награю. але, коли повторно, вже в новому сезоні, огляну гравців, то склад, ясна річ, збільшиться.
коротко порівняти склади минулого і цього сезону, то зараз, на перший погляд, у нас сильніші всі гравці, окрім ЛФів. того сезону Грегул і Сухорученко були класнючими. але, надіюсь, до їх рівня все ж таки підтянуться Турянський і Скрипка.

всім успіху і нехай кожному з нас щастить!!!

This Post:
00
282410.231 in reply to 282410.220
Date: 6/18/2017 6:17:05 AM
Overall Posts Rated:
14581458
У меня кстати в последние сезоны есть такое ощущение что в бб нападение важнее защит.. в том смысле что атакующая Тима обыгрывает защитные.. но сам пойти на такой эксперимент не решаюсь чтоб совсем без защит... Но идею поддерживаю, надо пробовать.. вот только нормальных 18 летних в нужном количестве найти непросто.. было б их больше...

Така ж думка. Колись так грав Лакіджамперс вроді як.

Армин, что-то а твоей идее есть, нужны игроки с правильным ростом и изначально с хорошими скилами. Можно пробовать. А что скажешь по моей?

Дякую, щодо гравців то навіть стартові скіли 5 нормально. Твоя ідея також норм, з потенціалом 5 можна робити збірників, просто зараз, на ринку можна взяти гравця з гіршими скілами, але вищим потенціалом, і не паритися, практично по такій же ціні. Тому рідко тренують з потом 5-6. Коли я починав в бб в 10-11 сезоні я тренив 3 гравці з потенціалами 5-6-9 всі з власного драфту.
(12108050) не був
(13525082) був збірником молодіжки
(12108013) не був
От така історія.

ідея хороша, але по своєму досвіду скажу що можна це робити тільки для АЗ ЛФ ВФ, які будуть головними скрипалями атаки
А РЗ і Ц повинні бути "стандартними",

РЗ потрібен із захистом щоб розіграш суперників не зашкалював і наш розіграш/паси були точними
Ц має бути стовпом, який не зробить наш кошик прохідним двором, тому 16 16 16 Ц по своєму досвіду скажу що є практично іделаом, навіть з мінімальними вторіками.

Тут питання в тому що можна на драфті 1-2 найти гравців які будуть мати хороші вторички як для Ц і РЗ і з них ліпити "правильних" гравців.

Ти не розумієш, суть в тому щоб не підстроюватися під суперника, а грати в свою гру на усіх позиціях, якщо в тебе усі позиції закриті гравцями з перекачаними кидками по логіці ти маєш перекидати противника. Хоча доказів у мене нема.

Идея интересная, проблема в реализации ИМХО. Нужно найти манагеров, трошки повёрнутых, чтобы согласились так тренить, ведь таких игроков потом ни дотренишь нормально, ни продашь нормально, да и нет гарантии, что такой шайкой без защит можно что-то выиграть, и чтобы у них были свободные слоты и нужные трени совпадали с планом на остальных игроков. У меня сейчас ни слотов свободных, ни план не совпадает. Правда, я таки трошки повёрнутый, поэтому я бы попробовал так потренить хотя бы чисто ради фана, но где-нибудь в Утопии. Или сезона через четыре, если меня перемкнёт сходить в трёшку.
Короче, идея интересная, но тут её скорее и похоронят

Чому не дотрениш? Якщо допустимо в тебе суперзірка з бвп 20, дб 13 вз 6-7 км 17 оно 18 пас 7 в 21 рік то ти спокійно можеш підняти вз і пас до 14,і я думаю що продаш його за хорошою ціною. Гарантії дійсно нема, але хто не ризикує...той не ризикує. В мене також напряг з слотами і з тренькою, але можливо все ж пару активістів на форумі знайдем. Не обовязково робити 20 таких гравців, зробити хоча б 5-6 щоб потестити в товарках...

Арм, це стрьомно пробувати на рівні збірних. спробуй спочатку на рівні клубу, пірви всіх в лізі, а тоді вже роби аналогічне і в НЗ

Мова йшла виключно про 21 річну збірну, в НТ це без сенсу, там захисти 19-20...В клубі? Я б попробував, але таких гравців на ринку важко знайти, практично не реально та і грошей не хватить на те щоб склад сформувати, а самому качати довго і нудно...

Advertisement