BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Bosna i Hercegovina > Pitanja!
Back to the Sneak Peek
BB Bosna i Hercegovina
Raja
22
Pitanja 2!
2
Pitanja!
1000
Trenirajmo domace!
83
[U21] 2010/10/25 19:35 ESP - B...
4
Scouting
32
Greetings from Spain
6
Sportske aktuelnosti :)
48
BB menadžeri
59
BB-Izbori
45
National Team Debate Thread
69
National Team Speeches
7
Election Rules
1
Sezona 13
138
Playoff
27
PLAYOFF
1
Banovane ekipe
1
SP u košarci Turska 2010!
182
cs 1.6
9
SP u košarci 2010
6
<
>
Favorite Folders
Pitanja!
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Laimbeer40 (1)
Mod-gago_1 (2)
Bevzil (65)
Dadoni (28)
alisani (4)
muljito (3)
metuzalem (19)
Anel (1)
Brato-MO (19)
redmc (1)
LA-King_Leonidas (27)
ZuZa3 (2)
StarMo (17)
mato34 (1)
Raka_lav (1)
Gule (41)
NelSa ●™● (43)
hass77 (1)
Tarikz (22)
Emir2 (4)
Laufer (1)
genessis (1)
Floso (4)
Argus (29)
Player02 (10)
Jozo (1)
derivoje (23)
Partibrejkers (1)
mile_cef(NT scout) (1)
Radex (3)
smazinho (21)
Delija1308 (7)
smazinho (25)
zalosna sova (3)
mendez (4)
Bosha Tanjevich (3)
Rasho (13)
MeMex (29)
JoccY (79)
TeBra (1)
vamps (16)
Huska (1)
kk-xxl (1)
adsd (5)
muky (1)
Барбоса (2)
Lisac (13)
... (28)
Владимир Владимирович Путин (5)
tursunovic (1)
ja-ti (2)
enynho (17)
ivo0995 (1)
Fabijan Lepan (2)
LaCross (16)
Vela (14)
Zoran Carlos (2)
Micron (7)
Kurbson (1)
LegeoPFC (Rasprodaja) (22)
sLucajni (17)
Micron (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Dadoni
To:
Brato-MO
This Post:
0
98584.222
in reply to
98584.211
Date: 9/27/2009 7:37:31 AM
Overall Posts Rated:
242
Stvarno sam mislio da se ne ukljucujem ali ovo zaista vise nema nekog smisla.
Sta mislis dragi Vuce da li engin mrzi samo tebe ili samo krug odabranih? Da li je engin tako programiran da samo oduzima lopte stratezima tj dobrim igracima ili to radi selektivno? Da li je to napravljeno zato da se sprijeci genijalnost pojedinih igraca da u kratkom vremenu preuzmu titulu od BC Torooa ili je to napravljeno da bi igra dobila na dinamici?
Ja se zaista nisam ukljucivao u dosadasnju raspravu na temu da li je previse da TI izgubis 65 ili slicno lopti na 2 utakmice , ali me iskreno nervira kada TI nazivas ljude koje ne poznas neznalicama samo zato sto se isti ne slazu sa tvojim misljenem ili misljenjem odabranih.
Kaze stara narodna"Ispeci pa reci" ali izgleda da to kod tebe ne vazi.
Postoji vise nacina rjesavanja ovoga problema a jedan od njih je da se obratis programerima, postoji i takva mogucnost, ili da odustanes od "kvarnog engina". Ali te molim da prestanes da kritikujes svaki put kada nesto nije po tvojoj volji.
Ja licno nisam imao zdravu ekipu vise mjeseci, tj uvjek imam nekog na rehabilitaciji u Fojnici, ali nikoga nisam smarao sa tom cinjenicom niti to zanima bilo koga osim mene samog.
PS Bas me zanima hocu li i ja nakon ovoga posta biti pocascen titulom "neznalice" ili si meni spremio nesto drugo.
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-King_Leonidas
To:
@nell
This Post:
0
98584.223
in reply to
98584.222
Date: 9/27/2009 7:58:29 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
5258
Second Team:
Spartan Kids
Eto sad mozes izbrisati svoje postove prije tekme
Evo da i ja pobjedim, neznma vise ni jeli stvarnost... Tesko ce se izboriti opstanak, ali sada bar mogu pokusati nakon ona 2 nesretna poraza...
This is where we hold them!
Mark Unread
Ignore User
From:
Brato-MO
To:
Dadoni
This Post:
0
98584.224
in reply to
98584.222
Date: 9/27/2009 7:59:20 AM
Overall Posts Rated:
46
E moj kolega ja mislim da ovaj engine mrzi sve nas ,a neki ga dobro prihvataju a neki lose!!! Ja sam jedan od tih sto ga lose prihvata a mislim da svi realni likovi bi se trebali slozit sa mnom da ovaj engine je ne realan,zbog ovih izgubljenih lopti, ja cu prihvatit cinjenicu da gubim po utakmici 20 lopti ali da gubim po 40 to ce stvarno preci svaku granicu realne kosarke !!!
To radi selektivno naravno,ali su ga vala pretjerali da ekipa gubi na utakmici 35 lopti ne samo ja vec sam analizirao jos par utakmica!!!
Ovo je sve napravljeno da igra dobije na dinamici,ali drug po meni i jos mnogima preforsirali su engine!!!
Naravno da je previse da se izgubi 65 lopta u dvije utakmice ako ti to nije previse onda je za tebe previse 200 izgubljenih u dvije utakmice!!!!
Ne,ja samo metuzalema nazivam neznalicom jer ponavlja jedno te isto doduse ni ja raznovrsnije ne pricam ali mi ne znaju dat odgovor konkretan jer ne postoji,mozda si pomislio da ga nazivam neznalicom zbog njegovih formacija,igre i tako dalje,on je stigao dokle je stigao to je za svaku pohvalu....!!!
Ma ne zelim da se obracam nikom da vam ne kvarim ovaj engine pojedincima,a sumnjam da bi i bio promjenjen!Nek ostane sve kako jest,ovaj me engine strasno zafrkao kao i pojedince ali nije vazno ,vec sam napravio plan kako da gubim realan broj lopti ako je to moguce u ovom enginu tj.napravit par Dobrih transfera na vanjskim pozicijama!!!Nisam prije htio nista mjenjat tj. od 25.07 do 05.09 jer nisam osjecao nedostatke u ekipi a da sam znao da ce do ovog doc davno bi ja transferao!!!
Hehe kralju ni ja ne smaram sa rehabilitacijom,izgubljenim utalmicama ali ako je nesto pretjerano to su ove izgubljene lopte !!!
Eto vas,svi mi postavite 30 pitanja a ja cu vam odgovorit 60 tj.bonus +1!!!! To je kad covjek zna sta govori,a u ovom slucaju ja sam taj covjek!!!! Mislim da sam dobro ispekao pa rekao kao i obicno sto radim :):)
PS Ne,ti znas razgovarat pa cu te nazvat diplomatom!!!!
Mark Unread
Ignore User
From:
StarMo
To:
Brato-MO
This Post:
0
98584.225
in reply to
98584.224
Date: 9/27/2009 8:16:01 AM
Overall Posts Rated:
134
to sto izgubis 65 lopti u dvije tekme nije cudno za mene... postoje ekipe koje ti odgovaraju a koje ne... to se desi par puta u sezoni... tebi se slucajno desilo u dvije utakmice zaredom... jednostavno nisi imao srece... evo pogledaj moju zadnju utakmicu i reci kako sam pobjedio??? mobil je imao igrace: C - 34k plata; KC - 15k; KR - 13k; BŠ - 15k; PL - 11k... pogledaj moje igrace koji su igrali tu tekmu i procjeni... iskreno ja sam ocekivao poraz...kao i u utakmici protiv nje al nakon 5 utakmica moja ekipa je pokazala najvise do sad... mozda se sve okrene kasnije ko ce znati
Mark Unread
Ignore User
From:
Brato-MO
To:
StarMo
This Post:
0
98584.226
in reply to
98584.225
Date: 9/27/2009 9:59:39 AM
Overall Posts Rated:
46
To je vrlo moguce sto govoris ,da sam izgubio ovih pocetnih utakmica dosta lopt i da je u pitanju nesreca moje ekipei ,ma da ako se nastavi imat cu velikih problema,sumnjam da je cetveroligas ekipa koja mi ne odgovara,ali eto vidit cemo ma da namjeravam ubrzo dovest jake igrace na vanjskim pozicijama,kako kazu pojedinci da popravim taj handling i passing ma da mi je solidan bio u svakoj sezoni .....
Mark Unread
Ignore User
From:
derivoje
This Post:
0
98584.227
in reply to
98584.226
Date: 9/29/2009 2:23:07 PM
Overall Posts Rated:
17
kako da mi protivnik napravi 26 skokova u napadu tamo gdje sam najjaci i ubjedjen sam daleko bolji u skoku,to sto sam imao vise skokova je zato sto je protivnik sve promasio pa su i moji morali nesto uhvatit :) al kako 26 napadackih ako imate neko drugo objasnjenje sem random recite, ako ne bolje da cutite :)
Mark Unread
Ignore User
From:
NelSa ●™●
To:
derivoje
This Post:
0
98584.228
in reply to
98584.227
Date: 9/29/2009 2:42:27 PM
Overall Posts Rated:
54
mah sta se sekiras i ti si njemu 24 u napadu :D tako da se to neutralizira na -2 :) ,a svakako si dobio :D ,trebao bi i ja obrazlozenja za svaku tekmu pisat ,i svi ostali pa gdje bi onda bili :D hehe kad poces gubit haha onda pisi ,ja samo cekam taj poraz pa da sve naglavu okrenem :P
Mark Unread
Ignore User
From:
Gule
To:
derivoje
This Post:
0
98584.229
in reply to
98584.227
Date: 9/29/2009 2:45:23 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Drug moram ti reci da je ovo najludja utakmica koju sam vidio, ne samo da su vam skokovi nenormalni nego sve ostalo od izgubljenih asistencija, blokada bas se vam je nenormalno. Za njegove skokove u napadu nemam objasnjenje al eto jbg, ipak vidim da odlicno treniras igrace pod kosem i da imas kvalitet dole pod kosem ne bih znao objasniti te skokove, znam da nisam pomogo al posto je ovo najcudnije tekma koju sam do sad vidio moro sam nesto napisati.
Mark Unread
Ignore User
From:
Gule
To:
Bevzil
This Post:
0
98584.230
in reply to
98584.1
Date: 9/29/2009 3:45:55 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Ej drug evo jedno glupo pitanje i vjerovatno nije upuceno na pravo mjesto al eto volio bih da mi ti kazes mozda nesto vise o tome, ipak ti vise pratis ove strane forume i tako. Moje misljenje je da bi se trebalo uvesti malo viise funkcije u sami mec, npr. da menageri mogu promjeniti taktiku na poluvremenu sto bi sigurno poboljsalo kvalitet igre, pa me zanima jel mozda bilo prije takvih prijedloga i kolko je to izvodivo na ovakvim simulacijama??????????
Mark Unread
Ignore User
From:
Bevzil
To:
Gule
This Post:
0
98584.231
in reply to
98584.230
Date: 9/29/2009 4:54:07 PM
Overall Posts Rated:
74
Bilo je prijedloga i za više taktika i za više treninga, no zasad ništa od toga... Utakmica se simulira u onih 15 minuta prije ogleda kad mi ne možemo mijenjati taktiku, a kasnije ti vidiš samo prikaz... Tako da, ako si mislio na promjene u realnom vremenu, to nije moguće... A namještati taktike posebno za poluvremena, mislim da BB-ovi to neće uvesti...
Mark Unread
Ignore User
From:
smazinho
To:
Bevzil
This Post:
0
98584.232
in reply to
98584.1
Date: 10/1/2009 4:15:04 PM