Sziasztok!
Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől! Főleg azoktól akik keményen edzették a játékosaikat és éppen az idei év volt a válogatott éve és akik jelenleg is az u21 keretbe edzik játékosaikat! Higgyétek el, nem így terveztem, sokkal szívesebben foglalkoztam volna az u21-el, de sajnos olyan családi problémák alakultak ki szinte órák, napok alatt, ami miatt esélyem sem volt nem csak a játékkal, bármi mással foglalkozni. Nem szeretném ezeket ecsetelni.
Ezek előtt pár nappal dobhattam ki a laptopom az egész memóriával együtt, amin az egész adatbázisom volt, sajnos az adatokat nem lehetett megmenteni, ez viszont az én saram, hogy egy pendrive-n vagy valamilyen internetes felületen nem volt egy tartalék mentésem.
Nagyon sajnálom, ahhoz képest, hogy muszájból indultam el, már az első perctől fogva imádtam az egészet, de sajnos az élet közbeszólt, biztosan lehetett volna máshogy is kezelnem a helyzetet de sajnos ebben az időben ennyire futotta tőlem, leszerepeltem.
Nagyon remélem, hogy hamar újra élesztitek az u21-et!
Nyugodtan mondja ki mindenki azt amit gondol, nem fogok megharagudni senkire, igaza lesz annak aki leszól, vállalom!
Nem tudom, hogy a játékot folytatom e, ez sokmindentől függ.
Mégegyszer elnézést a közösségtől!