translate den bir çeviriyim dedim belki bir fikir edinebiliriz diye. dünya kupasına kalabilmek adına bu maç tie çıkacaklar sanırım. tie yani bize göre çz sanırsam :)
Peki ... zafer boyutu özellikle parlak ve dördüncü uyanmış iştahını beri, çok daha büyük olabilirdi. Ondan sonra zaten 32-13 yürüttü. Ama bununla birlikte, CT vs bu TiE kendi yasaları vardır, hatırlamak zorunda. Ve bu yüzden boşa değil ... TiE atan bir takıma karşı genellikle.
Bu bizim zafer çok iyi bir defansif tutum karar gibi görünüyor. Bu kademeli biriktirme enta Türkiye ile Normalu / BT gerçekten oyun bu eleman iyi, ve henüz sökün İstatistikler kaçınılmaz bile daha iyi şu anda, sonuçlar getirdiğini görülebilir. Kim bilir, hatta üstün olsun olabilir ... maç değerlendirmesi Çekler, belki biraz daha iyi düzeyine geri kalanı.
Bireysel kesinlikle kendilerini söğüt ve Jablonski'ye ayırt. Gördüğünüz gibi, kendi pozisyonuna (PF) de güçlü rakibini hakim. Ayrıca iyi Sapielak başa. O çok kötü atmak ve destekli değil ise Ayrıca, oyun Klimański SG rakipler dışında. Ben Türkiye'nin bu tutumu devam umuyoruz.
Diğer maçlarda ise Türkiye Ukrayna 91-80 kazandı. Aslında, bu iyi bir sonuçtur. Bu demektir ki Ukrayna, teorik oyun dışında, bize küçük gözleri sollamak olabilir, ve Dünya Kupası, yapmanız gerekir atlatmak İspanya için hak kazanmak için hangi olmasıdır. Ancak Türkiye her iki sistemde de, kaybedecek bir şey yok. Bizimle ve böylece bir şey üzerinde oynayacak: değil nasıl ME hakkında, ME yarı finalde üzerinde, ve onlar kaybedecek bir şeyim yok. TiE TiE saflık hakkında görünüyor bu düzenleme önerisinde vs GSYİH riski de büyüktür.
Kim yarı finale karşılayabilir? İkinci grupta kazanmak için oyunda sadece İtalya ve Fransa'yı kalmıştır. Her iki takım direkt maçın ikinci tur tamamlandı, İtalyanlar grubu kazanmak için yaklaşık 15 puan kazanmak gerekir. Ancak, başarısızlık Şimdilik ... bunları ortadan kaldırarak anlamına gelebilir, Fransa'da bir rövanş biraz daha olası gibi görünüyor, ama Squadra Azzurra CT bir yerde sayesinde gitmeye karar verirseniz, biz ağlamak olmaz :)