BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248003.221 in reply to 248003.220
Date: 9/23/2013 6:07:16 AM
Overall Posts Rated:
492492
לא פורסמו תכונות שחקנים שכרגע קיימים בבאזר

על התכונות שראית אלו היינו רוצים לראות בנבחרת

דובר על שחקנים שדומים, קרובים או רחוקים מזה - אבל לא פירטו בשום מצב על תכונות ממש של שחקני נבחרת

This Post:
00
248003.222 in reply to 248003.221
Date: 9/23/2013 6:28:49 AM
Overall Posts Rated:
99
מפיני:

בתגובה לשאלת יעד לקמפיין הנוכחי;
המטרה היא להשתפר.
לנסות לקפוץ כמו שניסו בצעירה ובבוגרת לא עובד.
הכוונה היא לשפר לפחות דרוג אחד (כפי שכבר כתבתי קודם), ולשפר דרג אחד העונה זו חובה.

אבל, השאלה היא בעיקר - איך.
את הכיוון של יהודה והיתר כבר ראינו וגם את תוצאותיו.

השאלה בבחירות האלה היא פשוטה
=!= האם זה מה שרוצים? להמשיך עם אותם "הישגים" שמוצגים כטובים כ"כ? =!=

כרגיל יהודה (ויתר המתמודדים שבעצם אומרים אותם דברים כמו יהודה), מנסה להוריד ציפיות ובעצם מבטיח שימור של המצב הנוראי הנוכחי.
בדיוק כפי שטען שאנחנו מדינה קטנה - מה שהופרך.
בדיוק כפי שמאמן הצעירה טען למיקום גבוה שלנו - והופרך.

ולהמשך ההכפשה של השלישיה של יהודה;
לא הסכמתי לוותר על מידע של שחקן שלי (שהם יכולים לראות ללא רשותי לפני העונה) במהלך העונה, ברגע שהיה ברור לי שהוא לא יכול להיכנס באותה העת לנבחרת (כי הוא אומן לבוגרת ולא לצעירה, והאימון שונה לחלוטין).
לא סומך עליהם, והת'רד הזה מוכיח למה - ברמה האישית וברמת ניהול הנבחרת.

שאלה - מתי תצביעו על סיבה רלבנטית לאי בחירה בי? זה עד כדי כך קשה?
=

This Post:
00
248003.223 in reply to 248003.221
Date: 9/23/2013 6:36:08 AM
Overall Posts Rated:
99
אהוד ידידי.

למען הסר ספק אני רואה מימך הרבה מאוד השקעה בניהול הנבחרת ובהשתתפות בקהילה.

אם אני הייתי מחזיק שחקן היום בנבחרת הייתי מוטרד קצת מהמידע שנתין בת'רד הנ"ל (וכן אני יודע שדובר על מה אנחנו היינו רוצים, יחד עם זאת גם דובר מה בהשוואה יש לנו היום...מאוד פשוט לעשות 1+1 ).

יחד אם זאת אשמח לתשובה (מימך ובעיקר מהמתמודדים) איך הם מתייחסים לסוגיה הנ"ל - לטעמי היא חשובה

From: Ehud

This Post:
00
248003.224 in reply to 248003.223
Date: 9/23/2013 6:51:10 AM
Overall Posts Rated:
274274
אין בעיה.

המידע שיש לי על שחקנים בנבחרת לא עבר לאף משתמש חד וחלק.
לגבי זה שיש לנו גארדים עם יכולות פנים / שיש לנו גארד אחד שהוא שחקן ברמה גבוהה ביותר / או כל מידע שנאמר פה בטר'ד, אז תחסכו ממני. הכל ידוע.

מספיק שכל מאמן רציני. ואני מניח שמי שרץ לנבחרת רציני, עושה סקאוט על הנבחרת שלנו והוא רואה שעוז לוז לדוגמא משחק תמיד בטקטיקות פנימה או בעמדה 2 או בעמדה 3.

מספיק שאם יעשו קצת סקאוט יראו שבר, הפאוור שלנו, מתפקד כסמול. לא צריך להיות גאון הדור בשביל לדעת שהוא סופר מגוון ומה היכולות שלו.

עוד ניסיון נואש למצוא קונספירציות הוא פשוט עוד ניסיון נואש.

אם אתה מוטרד מזה שיש לך שחקן נבחרת, אז אתה יכול להפיג את החשש.
בפועל מאמנים של שחקנים ספציפים שיתפו את היכולות שלהם כמו שגיא את של מלמיליאן, או ניר שהביא דוגמא עם התכונות של שחקן שלו שלא בנבחרת.

לגבי גבוהים - כל הגבוהים שלנו, חוץ מאחד יחיד שלא דובר כלום על התכונות שלו היו בשוק ההעברות בשבועיים האחרונים. גם לגביהם לא נאמר שום דבר על התכונות שלהם. רק מה הם נותנים.

בכל אופן, אני כן אסכם את זה בעוד ניסיון דיי נואש לייצר איזשהי קונספירציה. זה פחות או יותר כל מה שפיני עושה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
248003.225 in reply to 248003.224
Date: 9/23/2013 6:52:48 AM
Overall Posts Rated:
274274
שאלה לפיני:

כמאמן, אתה שיחקת בערך עשירית מהמשחקים ששאר המאמנים שרצים מולך שיחקו. הרי בחלק רב מאווווווד מהקרירה שלך אתה מוותר על משחקים בלי ללמוד כלום ברמה הטקטית. יכול להיות שזה נכון לקבוצה שלך לבחור את הקרבות שלה. אבל מבחינת מאמן, האם זה לא פוגע בכמה שאתה ניסית דברים ושיחקת משחקים קשים? ניראה שאתה מנסה לנצח רק יריבות קלות.

To: Ehud
This Post:
00
248003.226 in reply to 248003.225
Date: 9/23/2013 7:00:24 AM
Overall Posts Rated:
274274
סיכום קמפיין מבחינתי למרות שאני לא רץ

יש לנו מספר מאמנים ששטחו את האני מאמין שלהם. מה הם רוצים, מה הם ינסו לעשות ומה השאיפות שלהם.
מאידך יש מאמן נוסף (פיני) שרץ גם הוא. בניגוד למאמנים האחרים כל מה שפיני עשה בקמפיין הזה הוא לנסות להכפיש על מה שנעשה בעבר ומה שהמאמנים האחרים רוצים לעשות בעתיד.
מרבית האנרגיה בוזבזה על זלזול באחד ומתן "עובדות" לטענתו לבעיות שקיימות אצל האחרים.

כמי שמכיר את פיני, כרגיל לא בוצעה שום הסתכלות במראה.
פיני בחר לענות על מה שמתאים, לספק סיסמאות חסרות תוכן ובעיקר לדרוך על חברים למשחק.

בכלל, פיני שכח שמדובר במשחק קהיליתי.
העובדה היא שחוץ מפיני, כולם, ממש כולם, מסתדרים.
חלק מסתדרים טוב יותר וחלק מסתדרים פחות, אבל תמיד מסתדרים.

הרוב המוחלט רוצה לעזור. כשיש ביקורת אז משתדלים לתת אותה בצורה מכובדת וחיובית.
הכל נכון חוץ ממשתמש אחד - "פיני"

פיני חיי אך ורק על שנאת האחר. יותר מזה, לפיני אין אג'נדה משלו, כל האג'נדה היא אנטי המערכת. אנטי על מאמני הנבחרת, אנטי על מנהלי המשחק, אנטי על החוקים. בעיקר אנטי.

מה שכן, פיני חכם, וכולנו משרתים את מטרתו. אם לא היינו תוקפים את פיני בחזרה, ולא מגיבים לו, לא היה לו מה לעשות. כל הקולות שלו ואם בכלל הוא יזכה זה יהיה אך ורק בגלל סיבה אחת, הוא שם את עצמו תמיד בצורה ברורה מול כולם. יוצא מחנאות.
ישר זורק את רון לפח, כאילו הוא לא מאמן שעשה פה דברים מדהימים ומשחק במשחק הזה פי 2 זמן ממנו לפחות.
יש יוצר קבוצות של 3 - 4 - 5 מאמנים שכולם בקבוצה אחת והוא בשניה.

זה פיני וזאת בדיוק הסיבה למה אני לא אצביע לו.

Message deleted
This Post:
00
248003.228 in reply to 248003.218
Date: 9/23/2013 7:38:44 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
סיכום (זמני) לקמפיין, מבחינתי, ועוד כמה הערות קטנות;

1) הצגתי והוכחתי:
א) ישראל בבאזר אינה קטנה, בניגוד לתירוץ שהעלה יהודה, שאף הקצין וטען שאנו קטנים מאד.

ב) ישראל נכשלה בטורנירים וסיימה במקומות 21-44 בטורנירים האחרונים (מיקום מדוייק תלוי בטורניר).
הכישלון בבוגרת ובצעירה, אך היות ובצעירה גידלו פוטנציאלי בוגרת לשימוש בצעירה, הנזק בבוגרת רב יותר.
גם זה, בניגוד למה שכתב מאמן הצעירה שגם כינה אותי שקרן.

2) משחק "השחקן האופטימלי" הוא מגוחך. לכן לא לקחתי בו חלק.
לשאלות הרציניות עניתי.
הוא מגוחך, כי הוא באוויר, תלוי בתכונות השחקן מהדראפט ולא מלמד כלום על העיקר - איך.

3) הקמפיין מולי (כיוון שתוכן לא היה עוזר) התמקד בדבר אחד - ביצוע דמוניזציה.
מילה אחת לא נכתבה על היכולת, וזה מלמד לא מעט.

אהוד הגדיל ואוסיף שלהצביע לי זה כמו להצביע לאופירה לשרת התקשורת.

הבעייה - התפקיד הוא מנהל לנבחרת ולא שר תקשורת.
השאלה - בעוד שיבק נכשל בתפקיד המיועד, כנגד אסייג (ואני לא) אין ולו טיעון אחד נגד יכולותיה בנושא המדובר. לכן, האם אנו רוצים להמשיך עם שיבק?
==
-------------------------------------------------------------------------------

היי פיני,
ציטטתי את מה שרשמת, את הדברים הספציפים האלו, כד ילהדגיש איזו נקודה בכל השיחה הזאת. אין לי דבר ממשי נגדך, וכל מה שאני יוד עעלייך זה מה שנרשם פה, אם כי לא הכו לעושה עליי רושם, לטוב ולרע. הייתי רוצה רק להבין דבר אחד- אתה כל הזמן טוען- "הופרך", "הוכח" או בסגנון של- "אני הוכחתי, אני צודק, וזה מוחלט". אבל אני ממש מרגיש ,שזה בכלל לא נכון. עברתי שוב על כל המלל פה, על הטענות המוכיחות חד משמעית שלך בנוגע לכל הסעיפים האלה, אבל לא ראיתי את ההוכחה המשתיקה הזאת שאתה מחפש לומר, פעם אחר פעם. למשל בנוגע לסעיף א'- טענת שאנו מדינה יחסית גדולה יותר ממה שנטען לפני כן, אבל יותר מפעם אחת אמרו לך שיש דברים מעבר לגודל הקהילה- כמו למשל שהרבה מאוד שחקנים הולכים לפח בגלל חוסר שיתוף פעולה של מאמנים לא פעילים. למשל. ואמרו וחזרו על זה יותר מפעם אחת. זה סותר לגמרי א תמה שאמרת, משאיר אות ךבמצב של "לא מוכח". וזה קורה פה בכל סעיף שציינת, פעם אחרי פעם, אפילו כאשר שלושה אנשים שונים טענו את הטענה הזאת= בכל פעם.
הייתי שמח אם פעם אחת ולתמיד תתיחס לכל מה שהם אמרו ולכל מה שנאמר כנגדך בסעיפים אלה- תראה ל יאת ההוכחה שלך, שכן ככה אוכל באמת(ואני מניח שזה יהיה תקף לרוב הקהילה פה)= להצביע לך. מבחינתי לא הוכחת דבר, ולכן אני לא מתכוון להצביע לך. אם תוכל להוכיח הכול, כמ ושאתה טוען שעשית(ואני חושב שהראתי לך שלא ממש עשית את זה), אוכל להצביע לך בראש שקט.
תודה מראש.

This Post:
00
248003.229 in reply to 248003.223
Date: 9/23/2013 7:42:54 AM
Overall Posts Rated:
492492
פיני:
אתה אומר שרק אתה מדבר לעניין והאחרים עסוקים ולרדוף אותך. נכון, הדיון הוסט לדיבור לא מקצועי ואפילו אישי ובזה אשמים כולנו, גם אני, גם אתה! קח אחריות על החלק שלך בדבר.

בנוגע להתייחסות (למעשה אי התייחסות) לשאלה שלי:

2) משחק "השחקן האופטימלי" הוא מגוחך. לכן לא לקחתי בו חלק.
לשאלות הרציניות עניתי.
הוא מגוחך, כי הוא באוויר, תלוי בתכונות השחקן מהדראפט ולא מלמד כלום על העיקר - איך.

אתה טוען שמעשי צוותי הנבחרת הם שגויים וכושלים והנה אתה מקבל במה להדגים את דבריך ולגבות אותם במספרים, אם אתה באמת מאמין בטענות שלך כלפי שאר המתמודדים או כלפי כל מי שקשור לנבחרת למה אתה לא מוכיח לנו את זה שיש לך את ההזדמנות?

קדימה תוכיח לנו מקצועית שאתה באמת יותר טוב ממי שהיה ועדיין ישנו בנבחרות, תסביר איך אתה הולך לשנות ולשפר את המצב שלטענתך הוא עגום ביותר – בוא תסביר איך אתה אחרי שתבחר להיות המאמן תשנה את זה. וכדי להמנע מססמאות ומשפטים באוויר (של כולם לא רק שלך) בוא ננסה לרדת לפרטי פרטים, בוא נקח כמה דוגמאות וונשתמש בהם כמקרה מייצג למחלוקת הכללית שיש ביננו:

התכונה הכי גבוהה שיכולה להיות לשחקן דראפט היא 7. בבקשה תתאר איך ייראה דראפטר טרי שהוא מועמד טוב לשחקן נבחרת בכל עמדה (איזה תכונות הן החשובות יותר, איזה גובה, איזה פוטנציאל) ואיך אתה מציע לאמן ולפתח שחקן כזה עד הגיעו לנבחרת הבוגרת (איזו אימונים הכי חשוב, כמה זמן פחות או יותר תתמקד בכל אימון, כמה זמן בערך ייקח לאמן שחקן זה, עד איזה משכורת הוא יגיע). אתה טוען שכולם עד היום טעו וכשלו ושאתה יודע איך לתקן ומה לעשות אחרת – בבקשה תדגים את הידע שלך, תחלוק את התובנות שלך.

בוא תוכיח שאתה מנהל קמפיין ענייני – עזוב את המתמודדים האחרים ותענה על שאלה מקצועית נטו על פיתוח שחקנים לנבחרת. אם אתה מתחמק מלענות גם על שאלה זו. זו תהיה מבחינתי הוכחה שכך שאתה לא באמת יודע מה אתה אומר, אלא בעיקר יודע לזרוק האשמות לאוויר ואין לך באמת פתרונות להציע. להגיד יותר מישניות ופחות ראשיות כל אחד יכול להגיד.

אחרי שפיני יענה אני מאוד אשמח גם לשמוע את תשובתם של המתמודדים האחרים, אבל רק אחרי פיני

This Post:
00
248003.230 in reply to 248003.219
Date: 9/23/2013 7:51:46 AM
Overall Posts Rated:
492492
עכשיו כמה דברים טכניים שמפריעים לי ברמה האישית יותר:

אתה טוען שרודפים אותך, דומניזציה, ושסתם קוראים לך שקרן , אז בוא ננסה לאמת כמה דברים:

אתה ממשיך ולומר שקיימת איזו "שלישייה" שמעבירה בינה ובין עצמה את הנבחרת – טענת שהשלישייה הזו אפילו מופיעה בדף הנבחרת הצעירה. אני העמדתי אותך על טעותך שאין שלישייה בדף הנבחרת אלא אני מופיע שם פעמיים. אבל שאני מתקן אותך אין לזה התייחסות, למה? אתה ממשיך לציין את השלישייה, אז אתה עדיין טוען שהם מופיעים בדף הצעירה, או פשוט צירפת חבר חדש לצמד מהדף ויש לנו שלישייה חדשה. אני מצפה להספר מפורט עם שמות של חברי השלישייה.

חברו לשלישיה ומאמן הצעירה טען להישגים מעולים

מתי טענתי להישגים מעולים? אני טוען שאתה טועה ולא בתמימות - אתה משייך אותי למשהו שלא אני אמרתי. בוא תביא הוכחה לדבריך

4) ת'כלס, הסיבה שמאמן הצעירה לוהט זה שהצבעתי על זה שאנחנו פועלים לא נכון בצעירה והוכחתי את זה.

אני אשמח אם תבציע לאיפה הוכחת את זה
אני בעיקר לוהט על זה שאני בסך הכל משחק במשחק רשת שאני מאוד אוהב וגם משקיע בו המון, ומישהו אחר שמשחק במשחק משתמש בי בתעמולה הזולה שלו לקידום של עצמו. זה משחק רשת ואין לאף אחד זכות לדבר על האחר כמו שאתה מדבר עליי - אפילו עם טעיתי בצורה חמורה ביותר - עדיין אין לך זכות לדבר בכזה חוזר כבוד

9) שחקן עם פוטנציאל 8 בנבחרת שלנו עשוי להיות פוטנציאל נבחרת.
לכן, יש שמונה שחקנים שמחזיקים פוטנציאל זה או גבוה ממנו בצעירה.
בכך, מדובר בשחקן שלא יקבל מספיק משניות ביחס לחבריו בעולם ולבוגרת יגיע חלש יותר בהכרח.
והעובדות בשטח של שחקני הבוגרת לאורך העונות האחרונות מגבות את זה.

מי הם אותם שחקנים? מה השם שלהם? על סמך איזה נתונים אתה אומר שהם היו יכולים להיות בבוגרת (רק על סמך פוטנציאל)? ולאיזה עמדה? ומה עושים עם כל אחד מהם היום שהוא שגוי?
אני אציין ששחררתי את עידו זיידמן מהנבחרת, הוא היה השחקן הכי חלש בסגל ואני צריך מקום פנוי לזימונים של דראפטרים ושחקנים נטושים להצלה מפרישה, כלומר כעת ישנם שבע.
שוב, זו שאלה מקצועית שבוחנת את הידע שלך כמועמד בדברים שאתה מעמיד בטענה מרכזית לטובתך. אתה טוען שאתה תוכל לפתח שחקנים שיביאו את הנבחרת למקום טוב יותר ממה שהיא כיום- תוכיח שאתה יודע על מה אתה מדבר!

This Post:
33
248003.231 in reply to 248003.230
Date: 9/23/2013 8:38:28 AM
Overall Posts Rated:
492492
לפיני והאמת גם לכל מי שקורא את זה:
אחד מהמאמנים שפיני מציין כחלק מאותם אחראים לכישלונות הנבחרת הוא מור, מאמן הנבחרת הצעירה לפני.
אני רוצה להפנות את תשומת לבכם למשהו שמור כתב ופרסם בפורום לפני שנה וחצי

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=210879&m=1

מי שלא קרא את זה לפחות פעם אחת מההתחלה עד לסוף– למה אתם מחכים? תשקיעו דקה שתיים מזמנכם ואולי תלמדו משהו חדש על עקרונות האימון.

איך אפשר לבוא בטענות למישהו שהשקיע כ"כ הרבה וכתב כ"כ יפה, עם מטרה אחת בלבד והיא – לעזור למשתמשים ישראלים לאמן שחקנים בצורה טובה יותר. איפה הכבוד וההערכה למישהו שעשה כ"כ הרבה למען האחרים בלי שאף אחד ביקש ממנו. איפה יש פה עדויות לכל הדברים שפיני טוען שנעשו?
פיני טוען שהוא יכול ורוצה להביא את ישראל למקום טוב יותר, אבל איפה מעשה אחד שהוא עשה למען שיפור המצב בישראל? למה פיני מעולם לא הצטרף לצוותי הנבחרות כדי לשנות ולשפר את המצב? אי
יכול להיות שנעשו טעיות ע"י מאמני הנבחרות בעבר וההווה, וגם זה בסדר לבקר את הטעויות הללו. אחרים מפיני עשו זאת ולא קיבלו מטח שלילי כזה לביקורת שלהם. אבל מה שאין אצל פיני זה את הכבוד הבסיסי לאנשים שאכפת להם, שנותנים בהתנדבות מעצמם, רק בגלל הרצון הטוב שלהם ועושים משהו.

Advertisement