BuzzerBeater Forums

România - I.1 > News

News

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
00
14474.221 in reply to 14474.220
Date: 8/20/2012 2:02:52 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
multumesc pentru comentariu, pana acum am dat numai de sceptici, din pacate subtirei ca argumente. sper sa fac fata dar va fi greu.

dupa ce m-am lasat de BB am inceput sa ma uit la NBA full time, vara trecuta a fost lock-out-ul si aveam disponibilitate fata de orice care sa aibe legatura cu baschetul, in afara de jucatul in parc. m-am intersectat intamplator cu joc. tin minte ca mi-a aparut la google ads, sau ceva similar si mi-am adus aminte ca mi-a placut ideea de manager.

mi-am facut cont, iar dupa 2 saptamani mi-am dat seama ca e un joc mai evoluat si mai 'populat' ca acum 4 ani. asta impreuna cu faptul ca primeai suficienti bani la inceput ca sa nu o arzi perpetuu in div inferioare m-a facut sa trec peste orice ranchiun de acum o mie de ani si m-am reapucat de joc

nu stiu ce s-a intamplat intre sez 8 si 18 si nu am o idee foarte clara daca toti cei din div I au economii cat banca mondiala. raportul dintre salarii(600-800k) si stadion nu pare sa indice ca macar recent s-au facut economii.

From: GM-Remus

To: Otis
This Post:
00
14474.222 in reply to 14474.221
Date: 8/20/2012 2:18:19 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Nu cred ca exista echipe in RBBA care sa aiba conturi gen Fort Knox. Daca vrei sa creezi probleme adversarilor, nu prea iti permiti sa nu ai jucatori de valoare in lot cu salarii sanatoase. Asta e doar parerea mea. Eu in situatia asta ma aflu, de aceea de cateva sezoane bune nu mai scot profit mai mare de cateva zeci de mii saptamanal. Si asta in saptamanile bune cand se umple arena
Da, si eu m-am cam sucarit cu lock-out-ul de sezonul trecut din NBA, dar pana la urma a fost un sezon per total reusit intr-un timp relativ scurt.

This Post:
00
14474.223 in reply to 14474.222
Date: 8/20/2012 2:33:10 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
a fost suficient de reusit incat sa ma convinga sa iau league pass pt play-off.
dar, evident, in primul meci la care m-am uitat D.Rose si-a rupt piciorul. btw sunt fan bulls.... performanta echipei mele va scadea vizibil cand reincepe NBA,cred.

referitor la salarii, ma batea gandul sa economisesc bani pt jumatate de sezon dar de cand cu ant-tanking se pare ca tb sa actionez repede. vad ca ai rezistat catorva meciuri de baraj.

felicitari pentru longevitatea in prima divizie

pana la urma adevaratul profit, si diferenta, cred ca vine din avansarea dincolo de optimi in cupa, ceea ce e mai probabil pt mine acum fiind in RBBA, pt ca oricum am salarii mari si nu risc sa plec cu sansa a doua, decat in confruntari cu alti colegi din RBBA.

m-am plictisit sa astept offseason update. vreau sa incep scouting-ul conferinte si sa primesc bonusul de prmovare ca sa acopar gauri,

This Post:
00
14474.224 in reply to 14474.223
Date: 8/20/2012 5:05:12 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Eu find fan Pistons am lasat-o putin mai moale cu playoff-ul. Dar am vazut destule meciuri din el, plus finala. N-am luat leagu-pass, am gasit cateva site-uri care dau stream-uri foarte bune. Chicago a avut ghinion foarte mare in playoff, nu doar cu accidentare lui Rose, dar si Noah daca imi aduc bine aminte. Si se pare ca urmeaza un sezon mediocru pentru ei.
Cat despre tactica ta de a o lasa moale jumatate de sezon, ar putea da roade doar in cazul in care reusesti in a doua jumatate sa urci pe un loc ce iti permite meciuri de baraj(preferabil 6, ca sa ai avantajul terenului propriu). Riscul e ca s-ar putea sa incerci pe final sa te salvezi si sa termini tot pe 8. La noi e un pic ciudata situatia, pentru ca exista o diferenta de valoare clara intre Great 8 si Big 8. Putina sansa nu ti-ar strica, daca te-ar repartiza GE-ul in Big 8 ar fi bine pentru tine.
Ai dreptate, cupa e o sursa de venit bunicica, mai ales daca ai si noroc si pici cu adversari cat mai slabi cotati in primele runde, ceea ce-ti permite sa ramai competitiv saptamana de saptamana si in RBBA, astfel incat sa nu renunti la meciuri de campionat pentru cei 50k din cupa.
Update-ul probabil va mai dura pana maine seara, deci ai nevoie de putina rabdare, ca-ti intra si milionul in cont

From: buia

This Post:
00
14474.225 in reply to 14474.223
Date: 8/21/2012 4:29:35 AM
u.craiova
II.2
Overall Posts Rated:
1111
bine ai revenit titus in RBBA!
daca va uitati la inceputul acestui thread, viespe si titus l-au inceput ;)

To: buia
This Post:
00
14474.226 in reply to 14474.225
Date: 8/21/2012 8:52:12 AM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Observasem ca ei au fost "artizanii" acestui topic. Destul de simpatic. Au trecut 4 ani si jumatate de atunci

From: ilysian

This Post:
00
14474.227 in reply to 14474.223
Date: 8/21/2012 1:18:47 PM
Universitatea Cluj
II.3
Overall Posts Rated:
7373
Second Team:
Napoca Praetorians
Bine ai revenit, Titus!!
Abia astept sa te vad la treaba pt ca sunt sigur ca o sa am ce admira, la orice nivel ai juca. Sa ma mai astept la niste jucatori de super-clasa formati de tine, ca si ultimii de la echipa trecuta?
Ma bucur sincer sa te revad in joc si ca pui la fel pasiune in ceea ce faci.
Multa bafta!

From: Skeet_leo

This Post:
00
14474.228 in reply to 14474.227
Date: 8/21/2012 2:07:30 PM
Overall Posts Rated:
4343
Bine ai revenit!!

Bafta in noul sezon si tie si restul colegilor :).

Ce nu-mi este clar... de ce Delta Dunarii (DD) a fost repartizat in Great 8!? nu-i corect :P.

This Post:
11
14474.229 in reply to 14474.228
Date: 8/21/2012 2:35:36 PM
Universitatea Cluj
II.3
Overall Posts Rated:
7373
Second Team:
Napoca Praetorians
Macar cu atata bun sa iasa si el din acea retrogradare nefericita ;)
Nu vrei si tu acolo daca tot il invidiezi? Mie mi-ar conveni tare mult:D . Colonizati Great 8-ul)

This Post:
11
14474.230 in reply to 14474.227
Date: 8/21/2012 3:32:37 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
Bine te-am regasit ilysian! It's good to see familiar faces.

Felicitari pentru succesul sustinut in timp la cel mai inalt nivel! Uitandu-ma la istoricul echipei, cumva traiesc cu senzatia ca joc pe terenul tau propriu

ref la jucatori, cred ca super-clasa e cam generos in conditiile in care la inceputul BB greu gaseam si antrenam jucatori cu skill principal proficient.

multa bafta in noul sezon si in competitii.

This Post:
00
14474.231 in reply to 14474.230
Date: 8/22/2012 9:38:44 AM
Brigada Diverse
RBBA
Overall Posts Rated:
7070
Second Team:
All-Starters
Bafta in noul sezon, mi se pare sincer interesant ca ai revenit in primul sezon fara shaq in prima liga vreodata
Nu va bucurati prea mult cei din Big 8 ca in ritmul asta peste 2 sezoane cred ca se schimba poli

Advertisement