λοιπόν πρέπει να δώσουμε προγνωστικά κάποια στιγμή.τώρα θα μοιραστώ μαζί σας κάποια δεδομένα μου.
θέλω να διώξω τα 2 δυαράκια μου,και να πάρω μια αλλαγή στους ψηλούς και ένα βασικό 2αράκι.χωρίς όμως να υπερβαίνω τα 200,000 σε μισθούς την εβδομάδα.αφού γίνουν αυτά,δεν κάνω άλλες κινήσεις.απλά θα ψάχνω να αλλάξω γυμναστή.
τώρα αγωνιστικά έχω σούπερ φόρμες αυτή την εβδομάδα.όλοι από δυνατός και πάνω.
άλλά δεν ξέρω τι ρόστερ θα έχω αύριο,πόσο μάλλον την Τρίτη.ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχω ολοκληρώσει το ρόστερ μου.
παρόλα αυτά στόχος αυτή την εβδομάδα είναι 1 νίκη στο πρωτάθλημα κα ιπρόκριση στο κύπελλο.
στο πρωτάθλημα παίζω πρώτα τηλεοπτικό εντός απέναντι στον πρώτο και μετά εκτός με Καλαμάτα.
ο ΑΓΟΡ πουλάει παίκτες,αλλά τους πουλάει ακριβά,οπότε δεν νομίζω να έχει διαφορετικό ρόστερ.αγ.καταστάσεις έχει με εξαίρεση έναν παίκτη του.όμως αυτή την εβδομάδα έχει πολύ δύσκολα ματς.μακράν η πιο δύσκολη του μέχρι ΄τωρα.
έχει 3/3 εκτός απέναντι σε εμένα,τον Πλάγκ,και του κυπέλλου(ομάδα της κατηγορίας μας)!θα αφήσει άραγε κάποιο?αν δεν ήταν τηλεοπτικό ίσως άφηνε το μεταξύ μας.ίσως βέβαια πάει να τα χτυπήσει όλα!θα δείξει!
η καλαμάτα επίσης έχει δύσκολα ματς.έξω πλαγκ,δύσκολο σχετικά στο κύπελλο,και εμένα εντός.η λογική λέει ότι θα χτυπήσει σίγουρα το μεταξύ μας.έχει κάνα 2 προβληματάκια με καταστάσεις,αλλά κάπως τα καλύπτει.
οπότε μάλλον οι επιλογές μου θα καθοριστούν από τις μεταγγραφές μου....
Άρης - Άρμυ 2
με τον εσμερίθ δυνατό επιτέλους,δεν θα έχει πρόβλημα
ΑΓΟΡ - Στέλιος 1
μεγάλο βάθος,εμπειρία,σωστό ρόστερ.πολλά υπέρ του.πως να δώσω άλλη πρόβλεψη!
Αστέρια - Πάπας 2
χωρίς ηθικό τα αστέρια,έχει αποκλειστεί από το κύπελλο ο Πάπας και έχει και έδρα.εύκολα εδώ
Πάνος - Θοδωρής 2
η ώρα της ρεβάνς!πω,πω,πω...με έδρα ο Θοδωρής δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω,αλλά ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ!!!!
Γιάννης - Τζόκερ 2
ο Γιάννης διαλέγει παιχνίδια και πιστεύω θα το αφήσει αυτό...
Πλαγκ - Καλαμάτα 1
χμμμμ.σούπερ περιφέρεια για τον Τάκη με δυνατό Χόντο.και φυσικά θέλει τη νίκη.αλλά και ο Πλάγκ έχει τρομερές άμυνες.για να δούμε.ίσως ΜΑΤΣΑΡΑ κι εδώ!!!
Ποντιακός - Κόφτες 2
βαθμολογικά ντέρμπι,αλλά βλέπω άνετη νίκη για τους γηπεδούχους