BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148651.220 in reply to 148651.205
Date: 7/3/2010 4:34:56 AM
Overall Posts Rated:
22
Hát ezt a két játékost akit edzek azt a válogatottba.
Hát az idősebb a pontenciálja miatt csak u21re edzem, de utána se tervezem eladni mert olyan 60 körül lesz a fizuja azt kigazdálkodom.
Másikat azt próbálom a nagyválogatottra is.

This Post:
00
148651.221 in reply to 148651.190
Date: 7/3/2010 4:53:53 AM
Overall Posts Rated:
411411
Tessék:

Fizetés: $ 9 760

TSI 25100
Kor: 23
Magasság: 6'5" / 196 cm
Tehetség legenda(10)
Forma: jó (7)

Tempódobás: remek (8) Dobótáv: nagyszerű (9)
Külső védekezés: jó (7) Technika: nagyszerű (9)
Labdavezetés: gyenge (4) Passzolás: középszerű (5)
2 pontos: jó (7) Belső védekezés: megfelelő (6)
Lepattanózás: megfelelő (6) Blokkolás: megfelelő (6)
Erőnlét: megfelelő (6) Büntető: középszerű (5)

Tapasztalat: gyenge (4)

Ez már multiskill, de nem válogatott szinten! állítottam én olyat, hogy válogatott multiskillt neveltem??? Minden skill megüti a 4-9 szintet, és ne hazugozz le, ha te vagy a korlátolt!

Ne haragudj de ez lószar nem multi skilles játékos.Ilyent egy pisis óvodás is csinál jó induló skilekkel fél szezon alatt.Egy 18 éves gyerekből csináltam hasonlót egy szezon alatt, tapasztalat nélkül. Más Topicba betettem 18 éves pár napos kölköt aki ugyanezt tudja edzések nélkül csak a technika meg a dobótáv 2 szinttel alacsonyabb.Az meg 4 hét edzés.

This Post:
00
148651.222 in reply to 148651.221
Date: 7/3/2010 5:27:46 AM
Overall Posts Rated:
00
multi=több
Picit dedósan leírva BB-re ültetve: több olyan skillel rendelkezik, ami több funkcióssá teheti a játékost, hogy több esélye legyen több taktikát alkalmazni a tulajának, valamint több egyenletes teljesítményt lehessen belőle kihozni.
A példa attól példa, hogy megpróbálja szemléltetni miről van szó, a több eltérő képességű szemlélőnek. Ezen cél szempontjából pedig teljesen lényegtelen, hogy a példa "lószar", vagy aranytömb, mert nem az a lényeg. Ne kérjetek állandóan példákat és konkrétumokat, mert utána vagy teljes a kuss amikor megkapjátok, vagy a példának "lószar" jellegén kezdünk rágódni. Én azt hiszem rendelek valami kaját, a példán rágódjon akinek van rá gusztusa... :D

This Post:
00
148651.223 in reply to 148651.221
Date: 7/3/2010 5:35:02 AM
Overall Posts Rated:
411411
Írták itt előttem, hogy 4. osztba nincs pénze a játékosoknak megvenni egy U21 jelölt 18 éves játékost.Ez egy ooooooltári nagy baromság.Saját példámat tudom csak leírni ebbe a hsz-be is. kicsit off lesz de ennek úgy érzem helye van itt.ha nem rám szóltok és törlöm.(nem magamat akarom fényezni csak azt akarom, hogy tisztán lássanak itt egyesek) Amikor megkaptam a csapatom azt hiszem január februárban, 1/3 ment el a bajnokságból.Egy szezont se játszottam végig tehát amikor megvettem az első 5-ös edzőmet nem volt olcsó azt hiszem 500k-t fizettem érte.3 hétre rá pedig megvettem Felix játékosomat 1,7 milláért.Még mindig csak 4. osztályosként.Idén feljutottam a 3. osztályba úgy hogy 1 posztos (természetesen) edzést adtam Félixnek.Ugyebár a 3. osztályos bevételekből nekem még nem jut semmi, így még mindig a 4. osztályosnak mondhatom magam.Ennek ellenére idén ismét veszek egy ifjú magyar titánt azzal a különbséggel, hogy idén már akár 2.5 millát is tudnék adni minden idők legjobb magyar 18 éves DH-jáért(sajnos ilyen idén nem született meg).mindent kicsivel több mint 1.5 szezon alatt, saját kútfőből segítség nélkül.fórumozni is csak a mostani draft után álltam neki.szóval csak oda akartam kilyukadni, hogy a 4. osztosokat nem kéne így leírni szerintem.inkább foglalkozni kéne velük.meg kéne keresni az aktívakat, külön topicban kéne "tanítani" őket és fejleszteni a képességeiket.lehetne kezdő, haladó mentorprogramokat indítani (igaz ez a tapasztaltabb generációnak nem biztos , hogy jó mert a fejetekre nőhetünk )!A helyzet nem annyira vészes mint ahogy ti azt gondoljátok.És ha igény van rá lehet a következő drafton bevállalok egy magas embert akit külső poszton kell edzeni.Idén már nem lehet szó róla sajnos mert megállapodtam a kiszemelt tulajával.

This Post:
00
148651.224 in reply to 148651.220
Date: 7/3/2010 5:37:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Köszi a válaszod Diégó!

Ezeket azért kérdeztem, hogy kérdezhessek mást is. :)
Az köztudott, hogy alkalmatlanságom legfőbb bizonyítéka, miszerint én még nem csináltam ilyet. :o Mindenesetre tényleg érdekelne, hogy anyagilag mennyire és hogyan eltartható a válogatottba nevelendő játékos III. osztályú csapatban, illetve a csapatod egészét tekintve az edzéseidet és általában csapatod eredményeit (vagy előremenetelét) mennyire kell alárendeljed a nevelésnek? Klubtulajként is nagyon érdekelne, a jövő kapitányainak pedig ezekkel tisztában illik lenni, még ha nem is Ziginek hívják azokat. :D
Előre köszi a választ!

This Post:
00
148651.225 in reply to 148651.223
Date: 7/3/2010 5:42:06 AM
Overall Posts Rated:
00
Ezen hsz alapján Tőled is megkérdezhettem volna amit Diégótól. :) Van kedved, akkor szívesen elolvasnám arra is a véleményedet. Igaz nem csinálom, de szeretném ezt is átlátni.

This Post:
00
148651.226 in reply to 148651.223
Date: 7/3/2010 6:10:26 AM
Overall Posts Rated:
9999
Akkor én meg elmondanám, amit én tapasztaltam.

A mostani draft előtt nem kevesen jelentkeztek hogy vennének válogatott esélyes, én ennek nagyon megörültem, mert mégiscsak jobb ha itthon marad a játékos. Ajánlgattam is mindenkinek aki kértem (legalábbis remélem senki nem maradt ki), de sokan közölték hogy hát nekik erre nincs pénzük, vagy ami még rosszabb, azt mondták ok, megveszik, majd a tulajjal közölték, hogy x pénzük van, ahol x egy elég alacsony összeg, de majd eladnak pár embert (draft után 3-4 nappal) és akkor lesz pénzük (illetve lenne, ha nem ész nélkül irreális áron tennék ki az eladandóakat).

Ezek után ne írjuk le az alacsonyabb osztályban levőket?

This Post:
00
148651.227 in reply to 148651.226
Date: 7/3/2010 7:09:18 AM
Overall Posts Rated:
00
Igaz akit kérdeztem még nem válaszolt, de ez is felettébb hasznos hsz a kérdéshez kapcsolódóan. :) Máté ugyan szerintem az U21 jelöltekről beszél, de a szitu ugyanaz, legfeljebb jóval drágább a megvétel. :( Még megvárom Diégó és Dzsevasz válaszát is erről a témáról, hiszen ők tapasztalatból is tudnak hiteles infót adni, addig nem vonnám le a végkövetkeztetést. Az U21 kapitányának válasza alapján még az én elképzelésem áll nyerésre a tartást illetően...

This Post:
00
148651.228 in reply to 148651.227
Date: 7/3/2010 7:19:18 AM
Overall Posts Rated:
9999
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy frissen draftolt esélyesre sincs igazán pénze egy alacsonyabb osztályúnak (az most egy dolog, hogy előre nem tudja felmérni, hogy mi a helyzet), akkor egy felnőttel meg tudná ezt tenni, aki nyilván többe kerül, és a fizetése is sokkal magasabb.

This Post:
00
148651.229 in reply to 148651.228
Date: 7/3/2010 7:24:00 AM
Overall Posts Rated:
00
igen-igen, pontosan ezekre (is) irányult a kérdésem, mert egyszerű elgondolás alapján attól tartok, hogy ez bizonyos szint és bevétel alatt a menedzsertől a csapatának leépülését kívánja meg. Ezért lenne fontos a gyakorló nevelők véleménye és tapasztalata számomra a II. és III. osztályból. :)

This Post:
00
148651.230 in reply to 148651.227
Date: 7/3/2010 7:28:37 AM
Overall Posts Rated:
00
Szia Máté!
Én is ezek közé az emberek közé tartozom, csak azzal a különbséggel, hogy nem vettem fel a kapcsolatot a tulajjal... Közben gondolkoztam a dolgon és most Zádori mellett nem hiszem, hogy jó döntés lenne még 1 U21-esélyes játékost hosszabb távon elkezdenem edzeni, mivel az Zádori és az új játékos kárára menne. Most a cserecenterem egy 19 éves argentín, akit szezon végén el szeretnék adni. Viszont ő azt az edzést kapja, ami épp Zádorinak megy, jól működik ez a kisebb alárendeltségi viszony.

Last edited by Adam#4 at 7/3/2010 7:29:58 AM

Advertisement