Írták itt előttem, hogy 4. osztba nincs pénze a játékosoknak megvenni egy U21 jelölt 18 éves játékost.Ez egy ooooooltári nagy baromság.Saját példámat tudom csak leírni ebbe a hsz-be is. kicsit off lesz de ennek úgy érzem helye van itt.ha nem rám szóltok és törlöm.(nem magamat akarom fényezni csak azt akarom, hogy tisztán lássanak itt egyesek) Amikor megkaptam a csapatom azt hiszem január februárban, 1/3 ment el a bajnokságból.Egy szezont se játszottam végig tehát amikor megvettem az első 5-ös edzőmet nem volt olcsó azt hiszem 500k-t fizettem érte.3 hétre rá pedig megvettem Felix játékosomat 1,7 milláért.Még mindig csak 4. osztályosként.Idén feljutottam a 3. osztályba úgy hogy 1 posztos (természetesen) edzést adtam Félixnek.Ugyebár a 3. osztályos bevételekből nekem még nem jut semmi, így még mindig a 4. osztályosnak mondhatom magam.Ennek ellenére idén ismét veszek egy ifjú magyar titánt azzal a különbséggel, hogy idén már akár 2.5 millát is tudnék adni minden idők legjobb magyar 18 éves DH-jáért(sajnos ilyen idén nem született meg).mindent kicsivel több mint 1.5 szezon alatt, saját kútfőből segítség nélkül.fórumozni is csak a mostani draft után álltam neki.szóval csak oda akartam kilyukadni, hogy a 4. osztosokat nem kéne így leírni szerintem.inkább foglalkozni kéne velük.meg kéne keresni az aktívakat, külön topicban kéne "tanítani" őket és fejleszteni a képességeiket.lehetne kezdő, haladó mentorprogramokat indítani (igaz ez a tapasztaltabb generációnak nem biztos , hogy jó mert a fejetekre nőhetünk

)!A helyzet nem annyira vészes mint ahogy ti azt gondoljátok.És ha igény van rá lehet a következő drafton bevállalok egy magas embert akit külső poszton kell edzeni.Idén már nem lehet szó róla sajnos mert megállapodtam a kiszemelt tulajával.