BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > 4ΑΔΑ

4ΑΔΑ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271280.22 in reply to 271280.21
Date: 7/8/2015 8:08:37 AM
Overall Posts Rated:
170170
Για ποτε σου κανει ο ΘΕΟΣ κατρουλιο την μπυριτσα και το ειδυλιακο σου τοπιο κολαστηριο με 8-9 μποφορακια με τοση προκληση που σκορπας στα μουτρα του τις τελευταιες μερες εχεις αναλογιστει Γιωργακη;;; :))

This Post:
11
271280.27 in reply to 271280.22
Date: 7/9/2015 1:19:07 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για την πρόκριση σου (μου αρέσει και το nickname σου :-) ) και σου εύχομαι το καλύτερο στον τελικό και γενικά να χαρείς την επιτυχία σου!!

Για μένα τελείωσε η καλύτερη μου σεζόν στο κύπελλο!Από την μία υπάρχει μια μικρή πίκρα,αλλά από την άλλη και ανακούφιση γιατί μου ήταν δύσκολο να έχω και πρωτάθλημα και κύπελλο!Επίσης η πικρία μετριάζεται και από το γεγονός ότι δεν νομίζω να είχα τύχη με τον συγκεκριμένο αντίπαλο στον τελικό,αν φτιάξουν οι καταστάσεις του με τους παίχτες που αγόρασε!

Η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι που απέκλεισα τον Στέλιο,γιατί πιστεύω θα είχε πιθανότητες να φτάσει ως το τέλος!Αλλά έτσι ειναι το παιχνίδι... :-(

This Post:
11
271280.28 in reply to 271280.27
Date: 7/9/2015 1:28:29 PM
Overall Posts Rated:
170170
Να σαι καλα ρε Αλεξανδρε,ωραιο παιχνιδι και περιεργο με εναλλαγες στο προβαδισμα και οι δυο θα μπορουσαμε να ημασταν νικητες...
Εχεις απολυτο δικιο ως προς τον τελικο,δεν θυμαμαι κιολας να εχω κερδισει ποτε αγωνα που θελαμε και εγω και ο Γιωργος,περιμενα ενα θαυμα απ τον ΘΕΟ οπως και εσυ φανταζομαι γιατι οι ομαδες μας ειναι πιο κοντα,ο μαμουδιαρης μετα τις καταστασεις της Παρασκευης θα ειναι ενα επιπεδο παραπανω....

Δεν το συζητω οτι ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της ομαδας μου η συμμετοχη στο τελικο και σιγουρα θα το απολαυσουμε...καλη συνεχεια Αλεξανδρε!

This Post:
22
271280.30 in reply to 271280.29
Date: 7/9/2015 3:19:18 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ MAMUWALDE, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: "ΗΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ". ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ "ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ...."

Advertisement