סיכום (זמני) לקמפיין, מבחינתי, ועוד כמה הערות קטנות;
1) הצגתי והוכחתי:
א) ישראל בבאזר אינה קטנה, בניגוד לתירוץ שהעלה יהודה, שאף הקצין וטען שאנו קטנים מאד.
ב) ישראל נכשלה בטורנירים וסיימה במקומות 21-44 בטורנירים האחרונים (מיקום מדוייק תלוי בטורניר).
הכישלון בבוגרת ובצעירה, אך היות ובצעירה גידלו פוטנציאלי בוגרת לשימוש בצעירה, הנזק בבוגרת רב יותר.
גם זה, בניגוד למה שכתב מאמן הצעירה שגם כינה אותי שקרן.
2) משחק "השחקן האופטימלי" הוא מגוחך. לכן לא לקחתי בו חלק.
לשאלות הרציניות עניתי.
הוא מגוחך, כי הוא באוויר, תלוי בתכונות השחקן מהדראפט ולא מלמד כלום על העיקר - איך.
3) הקמפיין מולי (כיוון שתוכן לא היה עוזר) התמקד בדבר אחד - ביצוע דמוניזציה.
מילה אחת לא נכתבה על היכולת, וזה מלמד לא מעט.
אהוד הגדיל ואוסיף שלהצביע לי זה כמו להצביע לאופירה לשרת התקשורת.
הבעייה - התפקיד הוא מנהל לנבחרת ולא שר תקשורת.
השאלה - בעוד שיבק נכשל בתפקיד המיועד, כנגד אסייג (ואני לא) אין ולו טיעון אחד נגד יכולותיה בנושא המדובר. לכן, האם אנו רוצים להמשיך עם שיבק?
==
-------------------------------------------------------------------------------
היי פיני,
ציטטתי את מה שרשמת, את הדברים הספציפים האלו, כד ילהדגיש איזו נקודה בכל השיחה הזאת. אין לי דבר ממשי נגדך, וכל מה שאני יוד עעלייך זה מה שנרשם פה, אם כי לא הכו לעושה עליי רושם, לטוב ולרע. הייתי רוצה רק להבין דבר אחד- אתה כל הזמן טוען- "הופרך", "הוכח" או בסגנון של- "אני הוכחתי, אני צודק, וזה מוחלט". אבל אני ממש מרגיש ,שזה בכלל לא נכון. עברתי שוב על כל המלל פה, על הטענות המוכיחות חד משמעית שלך בנוגע לכל הסעיפים האלה, אבל לא ראיתי את ההוכחה המשתיקה הזאת שאתה מחפש לומר, פעם אחר פעם. למשל בנוגע לסעיף א'- טענת שאנו מדינה יחסית גדולה יותר ממה שנטען לפני כן, אבל יותר מפעם אחת אמרו לך שיש דברים מעבר לגודל הקהילה- כמו למשל שהרבה מאוד שחקנים הולכים לפח בגלל חוסר שיתוף פעולה של מאמנים לא פעילים. למשל. ואמרו וחזרו על זה יותר מפעם אחת. זה סותר לגמרי א תמה שאמרת, משאיר אות ךבמצב של "לא מוכח". וזה קורה פה בכל סעיף שציינת, פעם אחרי פעם, אפילו כאשר שלושה אנשים שונים טענו את הטענה הזאת= בכל פעם.
הייתי שמח אם פעם אחת ולתמיד תתיחס לכל מה שהם אמרו ולכל מה שנאמר כנגדך בסעיפים אלה- תראה ל יאת ההוכחה שלך, שכן ככה אוכל באמת(ואני מניח שזה יהיה תקף לרוב הקהילה פה)= להצביע לך. מבחינתי לא הוכחת דבר, ולכן אני לא מתכוון להצביע לך. אם תוכל להוכיח הכול, כמ ושאתה טוען שעשית(ואני חושב שהראתי לך שלא ממש עשית את זה), אוכל להצביע לך בראש שקט.
תודה מראש.