Čemu trgaona već u prvoj Lizo?
vidim vas dvojica ste se fino raspisali :) ja nazalost u zadnje vrijeme nemam previse ni volje ni vremena za bb tak da se svede sve na postavljanje postave i to je to..
ocekujem da ovo finale ode u trecu utakmicu, sa pozitivnim ishodom za mene naravno :)
i ja očekujem majstoricu, a nebu škodilo ni ako se ona preostala mjesta u dvorani prodaju :)
moja dvorana bi se još nešto sitno trebala izgraditi do subote
od tebe spiridone, ako ne dodje do nekog iznenadjenja ove sezone, ocekujem naslov i dominaciju slijedece sezone bez obzira ko dodje iz druge..
To i ja očekujem od sebe. :D
Vjerujem da se mogu potući s gotovo svima koji ispadaju iz 2 lige. Problematični bi mogli biti neki četvrtoligaši. Recimo KK Borinci (41237), tamo Rosandin suigrač iz mlade repke Trokurnjak, a spominjao je i nekih 15ak milja na računu. Protiv toga se ne mogu boriti. Opasni četvrtoligaš je i nekadašnji pobjednik ove lige KK Galeb, tko zna koliko je para zaradio Borik tokom par sezona vegetiranja u našoj ligi. Recimo u ligi II.3 su najbolji skor ostvarile ekipe koje su pretprošle sezone igrale 4 ligu. Protiv takvih neću moći.
rosandu i martinu pod kosem ti niko nece moc branit.. samo ti treba par vanjskih sa pristojnim vanjskim obranama i dodavanjem da mogu hranit te dvije zvjeri pod kosem..
Rosanda i Martina tek trebaju postati zvijeri. :)
Što se tiče vanjskih, odnedavno je tu Ariel Maon, koji je poprilično pristojan.
bibi, vanjska linija dosta dobra za trecu i samo ti fale dve mrge pod kosem i mozes spiridone prouzrocit puno problema..tebe ocekujem vidit u drugoligaskom drustvu onu sezonu iza :P
Što se tiče Bibija, moj je dojam da nema plan kako i kada napasti 2 ligu. Dosada je svaku sezonu malo pojačavao momčad. Što je strategija koja funkcionira u stvarnom svijetu. Međutim u Buzzeru stvari malo drugačije funkcioniraju. Ako želiš napraviti iskorak, trebaš neko vrijeme stagnirati ili čak nazadovati.
Nebu ni meni drugačije, iduće sezone ili odlazim u 2 ligu ili rasprodaja.