BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Προγνωστικα Σεζον 17

Προγνωστικα Σεζον 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191581.217 in reply to 191581.1
Date: 10/6/2011 5:19:26 AM
Overall Posts Rated:
8282
Remal Madrid fay_stelaios ----Ena matsaki pou tha krinei polla gia tin afentomoutsounara mou....kerdizw kai menw entos stoxwn gia 5h thesi xanw kai proetoimazomai gia play out....apla prammata
ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -----No comments
Emmanouil Papas Nerds Volos ----Pisteuw pws o Pappas tha to parei to mats....o Volos proetoimazetai gia play off o Papas kaigetai....gt oxi???
3bobakia_mikra 21 Nations Army -----Bobakia daggwto

This Post:
00
191581.218 in reply to 191581.217
Date: 10/6/2011 5:20:30 AM
Overall Posts Rated:
335335
ειιιιι γτ μονο τα δικα σας προβλεπεις?

This Post:
00
191581.219 in reply to 191581.218
Date: 10/6/2011 5:33:07 AM
Overall Posts Rated:
8282
File mou sorru alla den exw parakolouthisei katholou tin meria sas..not enough time

This Post:
00
191581.220 in reply to 191581.219
Date: 10/6/2011 5:45:31 AM
Overall Posts Rated:
150150
καλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα σε αυτο το παιχνιδι...αυτο με το Σπαρτακο θα ειναι πιο δυσκολο..οχι πως δεν ειναι καλος ο Στελιος αλλα μετα το τελευταιο παιχνιδι οι παιχτες του δεν θα εχουν δυναμεις...
εγω περιμενω την Παρασκευη να δω τις αγωνιστικες καταστασεις(και πολλα pop up ελπιζω αλλα αυτο ειναι ασχετο:P) και μετα θα σχολιασω τους επερχομενους αγωνες...παιζω με Τακη το Σαββατο...ΤΑΚΗ ΣΟΥ EΡΧΟΜΑΙ!!!!

This Post:
00
191581.221 in reply to 191581.220
Date: 10/6/2011 5:57:35 AM
Overall Posts Rated:
335335
ναι και εγω περιμενω την παρασκευη για να κανω τις προβλεψεις μου..
αυτο το παιχνιδι τακη-γιαννη θελει πολυ μπακ-στειτσ (αφιστε το πανω μου)
γιαννη ανεβασε να εχουμε την επομενη αγωνιστικη

This Post:
00
191581.222 in reply to 191581.221
Date: 10/6/2011 7:59:21 AM
Overall Posts Rated:
150150
Remal Madrid -- fay_stelaios

ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ -- ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ

3bobakia_mikra -- 21 Nations Army

Emmanouil Papas -- Nerds Volos

mavros likos -- green fighters

PANTOKRATORAS -- Kalamata B.C

Anatolia Polikastou -- Red Legionaries

JK69ER -- PLAGIARI FORCE

οτι πεις...

This Post:
00
191581.223 in reply to 191581.220
Date: 10/6/2011 8:24:20 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπέρα παιδιά,

στον μπλε όμιλο λογικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι διαφορές.
εγώ είμαι χαμένος,αλλά οι άλλοι 3 όχι!
ο Πάπας έχει πολύ μικρή διαφορά με τον Σπάρτακο,ενώ ο Σωκράτης είναι μακρυά τώρα αλλά έτσι όπως πάει δεν είναι απίθανο να τους φτάσει!είναι και τα ηθικά στη μέση.θα προσπαθήσει κάποιος να μαζέψει?

σίγουρα όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ.αλλά και η 6η θέση δεν είναι καταστροφή.

γενικώς πολλά τα διλήματα για όλους μας.

ο σπάρτακος πχ κινδυνεύει να έρθει 7ος αν χάσει από εμένα και χάσει με μεγάλη διαφορά από τα ρεμάλια!

ο Βόλος που παίζει με Πάπα θα πάει για ηθικό ή θα διεκδικήσει τη 2η θέση?

τα ρεμάλια θα με παίξουν κανονικά ή χαλαρά?ακόμα κι αν με κερδίζει και στις 2 περιπτώσεις η διαφορά πόντων αλλάζει!

γενικά όλοι μας έχουμε πολλές επιλογές.αλλά στόχος όλων πρεπει να είναι η 5η θέση.γιατί και 6ος να έρθεις δεν πρόκειται να παίξεις με τον λύκο όπως έιναι τώρα.πιστεύω και ο λύκος τελευταία στιγμή θα κάνει αγορές!!!

γι'αυτό λέω ότι δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για τους μπλε.μόνο για τα ρεμάλια είμαι βέβαιος.όλα τα άλλα παίζουν...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2θα μαζέψει ηθικό ο Γιάννης οπότε ακόμα κι αν παίξει χαλαρά ο Τάκης έχει την έδρα και την δυνατή επίθεση που μπορούν να του δώσουν τη νίκη.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΡΕΝΤ 2 κρίμα που παίζουν προς το τέλος.θα ήθελα να τους δω νωρίτερα.χαλαρά και οι 2 οπότε πάλι λόγω έδρας 2.ο Θοδωρής έχει σπουδαία ομάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο να τον πάρεις στο σπίτι του αν δεν δώσεις κάτι παραπάνω...

ΤΖΟΚΕΡ - ΠΛΑΓΚΙΑΡΙ 2 ο τζόκερ μπορεί να έρθει 3ος.αλλά τι 3ος τι 4ος.μεινέκτημα έδρας και στις 3 περιπτώσεις.οπότε αξίζει να μαζέψει φουλ ηθικό κι ας ρισκάρει να έρθει 5ος στο τέλος.και με τους 2 χαλαρά η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του γηπεδούχου κι εδώ...

ΜΠΛΕ

είπα ότι δεν χωρούν προγνωστικά,αλλά αφού έδωσα για κόκκινους θα δώσω και για μπλε.

3ΜΠΟΜΠΑΚΙΑ - ΑΡΜΥ 2 μεγάλο ενδιαφέρον εδώ!τα μπομπάκια νομίζω έχουν στο τσεπάκι την 1η θέση της κατηγορίας ότι κι αν γίνει.αλλά
1)ο αγώνας είναι τηλεοπτικός
2)υπάρχει περίπτωση να διαλέξουν αντίπαλο για τον τελικό?
3)κρατούν κακία στον άρμυ για το θέμα στο φόρουμ?
4)τα έχει άχτι τα μπομπάκια ο άρμυ?

παρασκήνιο πολύ εδώ!
εγώ πιστεύω τα μπομπάκια θα κατέβουν χαλαρά,οπότε το ματς εξαρτάται από τον άρμυ...

ΠΑΠΑΣ - ΒΟΛΟΣ 1 ο Πάπας θέλει 2 νίκες με τις οποίες λογικά έρχεται 4ος.τη 1 την έχει τελευταία αγωνιστική με μπομπάκια.την άλλη΄?θα πρέπει να νικήσει ή βόλο εκτός ή άρμυ μέσα.πιστεύω θα κατεβεί κανονικά να πάρει τη νίκη και μετά να μαζέψει ηθικό και ότι κάτσει.ο βόλος πάλι λογικά θα παίξει χαλαρά.θα παίξει όμως?είναι θέμα διάθεσης κι εδώ.θεωρώ πιθανότερο να παίξει κανονικά ο Πάπας και χαλαρά ο Βόλος οπότε 1...

ΡΕΜΑΛΙΑ - ΣΤΕΛΙΟΣ 1 δεν μπορώ να τους νικήσω με τίποτα.εμένα η διαφορά που θα χάσω δεν με νοιάζει,αλλά νοιάζει τα ρεμάλια,ενώ όμως θα παίξω με βασικούς.αν με κερδίσει με 30 πόντουςμθα μειώσει τη διαφορά από τον Σπάρτακο στους 50.αν ο Σπάρτακος χάσει από εμένα έστω και με 1,τότε 49.οπότε αν κερδίσουν τα ρεμάλια με 25 τον Σπάρτακο παίρνουν στην χειρότερη περίπτωση την 6η θέση!μπέρδεμα κι εδώ!για μένα αν κατεβούν κανονικά τα ρεμάλια με Σπάρτακο κια ο Σπαρτακος χαλαρά το +25 το έχουν για πλάκα!

πολλά τα σενάρια κοινώς,αλλά δεν με βλέπω να γλυτώνω την 7η θέση.για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσω ή Σπάρτακο έξω ή ρεμάλια μέσα.μπαρμπούτσαλα δηλαδή!

λογικά εμένα δεν με συμφέρει ούτε να χάσω με πάρα πολλούς ούτε με πολύ λίγους!

ξανά μπαρμπούτσαλα!

όπως καταλαβαίνετε το μόνο που με σώζει είναι να μην σταυρώσει νίκη ο Πάπας.αλλά έστω και 1 του φτάνει.και 1/3 θα την κάνει σίγουρα έστω και τελευταία στιγμή απέναντι στα μπομπάκια...

This Post:
00
191581.224 in reply to 191581.223
Date: 10/6/2011 8:32:40 AM
Overall Posts Rated:
150150
τι να πω...εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας στις τελευταιες θεσεις του μπλε ομιλου..τα πραγματα δεν θα ξεκαθαρισουν ευκολα...το πιο πιθανο η 6η και η 7η θεση να κριθουν την τελευταια αγωνιστικη...ενα θα σας πω...να παιζετε ΟΛΟΙ δυνατα για να αποφυγετε την 7η θεση!!!!(ετσι στο τελος ο 7ος δε θα εχει ενθουσιασμο και θα κερδισω..χεχε...:))

This Post:
00
191581.225 in reply to 191581.223
Date: 10/6/2011 8:42:44 AM
Overall Posts Rated:
10001000
να σημειώσω κάτι.τα παραπάνω είναι στο σκεπτικό ότι όλους τους νοιάζει η σωτηρία μόνο.αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί στα πλέι οφ να αποκλείσει τα μπομπάκια,τότε αλλάζει το πράγμα!

την 4η θέση διεκδικούν ο Σπάρτακος και ο Πάπας.

και οι δύο έχουν ελπίδες για την 4η ακόμα κι αν παίξουν σε όλα τα ματσάκια χαλαρά!κι αν πάνε στα πλέι οφ με φουλ ηθικό μπορούν να κάνουν ζημιά στα μπομπάκια που συνηθίζουν να ρισκάρουν με χαλαρή διάθεση στον πρώτο γύρο!κι αν κάνουν μια ζημιά γιατί να μην κάνουν και 2η στον τελικό των μπλε?

είναι θέμα επιλογών.καλιο 5 και στο χέρι ή παρά 10 και καρτέρι?

και επειδή μιλάμε για παιχνίδι δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιος να θελήσει να ζήσει το παιχνίδι με την αδρεναλίνη στο κόκκινο...

εξάλλου είναι λιγάκι δύσκολο κάποιος από τους δύο να έρθει 7ος.αλλά ακόμα κι αν γινόταν αυτό,με φουλ ηθικό γιατί να φοβηθεί τόσο πολύ το μειονέκτημα έδρας όταν ξέρει ότι έχει πολύ δυνατή ομάδα?

έχει χοντρύνει το πράγμα σους μπλε για τα καλά νομίζω.
3 αγωνιστικές έχουν μείνει και ένας Θεός ξέρει τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.ελπίζω στο τέλος ο καθένας να μας πει πως σκέφτηκε ώστε να απολαύσουμε το φόρουμ 100%...

This Post:
00
191581.226 in reply to 191581.225
Date: 10/6/2011 9:00:57 AM
Overall Posts Rated:
150150
η ιδεα να παρεις την νικη απο τα μπομπακια μαλλον δυσκολη μου ακουγεται...αν τα μπομπακια δουν οτι δεν εχουν την νικη χαλαρα δεν νομιζω να το ρισκαρουν..ποτε δεν ξερεις ομως...εγω παντως παω το Σαββατο στην Καλαματα να καπαρωσω την 6η θεση...η ομαδα θα κατεβασει βασικους και δε θα παραδοθουμε ετσι απλα στον κυριο Χοντο και την παρεα του..:)
η ιστορια παντως μας θελει νικητες αφου ο Τακης δεν εχει σπασει το ροδι ακομα στα μεταξυ μας παιχνιδια...5-0 μεχρι στιγμης...ειδωμεν...

This Post:
00
191581.227 in reply to 191581.226
Date: 10/6/2011 9:13:35 AM
Overall Posts Rated:
10001000
η ιδεα να παρεις την νικη απο τα μπομπακια μαλλον δυσκολη μου ακουγεται...αν τα μπομπακια δουν οτι δεν εχουν την νικη χαλαρα δεν νομιζω να το ρισκαρουν..ποτε δεν ξερεις ομως...εγω παντως παω το Σαββατο στην Καλαματα να καπαρωσω την 6η θεση...η ομαδα θα κατεβασει βασικους και δε θα παραδοθουμε ετσι απλα στον κυριο Χοντο και την παρεα του..:)
η ιστορια παντως μας θελει νικητες αφου ο Τακης δεν εχει σπασει το ροδι ακομα στα μεταξυ μας παιχνιδια...5-0 μεχρι στιγμης...ειδωμεν...

δεν παίζω εγώ με μπομπάκια ρε Γιάνναρε.με ρεμάλια παίζω και θα χάσω κιόλας.δεν νομίζω ότι έχω τύχη.

τα μπομπάκια παίζουν με άρμυ...

οπότε δεν σε έπιασα.

Advertisement