Szögezzük le, mondasz részigazságokat, de utólag már könnyen okos az ember. Ha te lettél volna hasonló taktikai „kényszerben”, biztos, hogy a tuti jó döntést hozod? Mint írtad hibáztál már meg mások is. Most én is, de…. és van de, mert a stat szerint jobb voltam a játék több paraméterében (nem ismétlem tételesen, mégis kihoznak vesztesnek) Erre csak annyi kaptam a külföldi fórumokon, hogy pechem volt, Funkynak szerencséje vagy a random megvert. Ez mondjuk lehet, de nem vigasztal. Téged se vigasztalna, ha hasonló vereséget szenvedünk anno u21-ben, hogy papíron mondjuk jobbak vagyunk az ellenfélnél és ezt a statok is részint igazolják, csak a végeredmény nem! Mondhatni: megszívtam, de ez nem tud vigasztalni. Nem gondolnám, h 10-ből 10-szer kikapok semleges pályán Funkytól, sőt minimum egál a párharcunk. Szerencséje volt, amit a meccsmotor generált. Ehhez nem lehet gratulálni, nem önmagának köszönheti. Még azzal sem, hogy rá kényszerített egy taktikai váltásra.
Oké, tehát egy rugalmas taktikát toltam. Egyes csapatoknak jobban fekszik bentről, mert a BD-ECS-C triójuk dob sokat (láttam ilyenre több jó példát, pont Funky ellen alkalmazták, sikerrel, igaz tavalyi szezonban), máskor meg belekeveredik több kinti dobás. Mint pl tegnap a 24 triplakísérlet. Na, de ha a benti embereim közel 50%-ban dobáltak, miért volt ez a sok kinti eldobált labdám. Te mondod, látni, hogy jól passzolnak az ir-jeim, igaz is, elég csak MKL tabellánál megnézni, így tehát az nem lehet kifogás, ne tudnák bejátszani palánk alá a labdákat... Azt mondod, bentre nem védett le kellően Funky annyira, mint kintre. A motor volt rugalmatlan, ha ez egy „rugalmas” taktika, „nem vette észre, hogy a benti dobás milyen hatékony nálam. Nyilván a sok kinti eldobott lasztit jól le tudták védeni. Pech.
Azt mondod, nem erőltettem a bent játékot. Tegnap nem, viszont a bajnokinkon igen. Ott érthetetlen módon majdnem levédtek a szintekkel gyengébb bv-jükkel. Mégis hogyan? Ugyanez - állításod szerint - már nem volt igaz tegnap, mert 48%-kal dobtam bentről. Nem védett le kellően.
Alma vs körte, mert mi más lehetne? Két különböző taktika h közel vs Rng, két eltérő gyümölcs. Attól még a tempó miatt megszívhatom ha nem tudtak volna kellően pontosak lenni az embereim bent. Láttam példát, h közellel több a bukás gyors támadás ellen, mint a siker. Komoly szintű meccsek voltak. Ezt megjegyeztem, elraktam a kobakomban.
Persze, ez már csak utólagos találgatás, léleknyugtatás. Ezt túl könnyű meglépni, de meccs előtt a sötétben tapogatva minden opcióra készülni kell. Lásd a levél teteji kérdésemet te hogy döntöttél volna? Belemész a falba és 2 pontost tolsz a 100% várható MNF-re vagy H közelt a 50%-os MNF-re vagy pedig olyasmit, amivel teljesen ütöd az MNF-ét? Utóbb mellett döntöttem, tiszta volt, hogy gyengébb lesz a benti játékoknál. Az MNF bukástól többet reméltem neki veszteségként… de hát ezt senki sem tudja pontosan, mennyit is számít.
Attól még tudok egy komoly kinti támadást, hogy most nem ezt választottam idén is már mentem jó pár ízben.
A tavalyi példával azt akartam mondani, hogy ott az esélyesebb, erősebb csapat nyert. Márpedig az idei döntő utáni statokban sokban voltam jobb Funkynál. Még a skillszám alapján összeálló buzzerstat index is igazolta, 161 vs 147 nekem. Magyarul skill szerint is erősebb a csapatom, ezek alapján úgy tűnik nekem.
folyt
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/22/2016 11:31:18 AM