BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Oglasi i zaradi [Adv]

Oglasi i zaradi [Adv] (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Gule

This Post:
11
222805.216 in reply to 222805.215
Date: 6/11/2013 5:12:38 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Izvini ali ne vidim gdje ti je problem da ga treniras???? Jednog igraca da treniras mozes komotno, cak i vise i da udjes u prvu ligu, neces biti ni prvi ni zadnji koji je to uradio, tako ti ako se iole potrudis mozes i uci u prvu lig i maksimalno trenirati tog igraca...

Message deleted
From: LaCross

To: Gule
This Post:
22
222805.218 in reply to 222805.216
Date: 6/11/2013 6:03:24 AM
Overall Posts Rated:
176176
Da je Estonac, možda bi ga trenirao

This Post:
11
222805.219 in reply to 222805.1
Date: 6/11/2013 10:14:00 AM
Overall Posts Rated:
5454
Jedna zvijer na TL vanjsko krilo :D

Iván Belmonte(14695799)

Skok-šut: utopijski Domet šuta: veličanstven
Vanjska obrana: izvanzemaljski Vođenje lopte: veličanstven
Ulaz: natprirodan Dodavanje: nedovoljan
Šut iznutra: nedovoljan Unutarnja obrana: odličan

From: enynho

This Post:
11
222805.220 in reply to 222805.218
Date: 6/11/2013 12:19:51 PM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
910910
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
Prije svega, nemoj biti dosadan ;).

Nadalje, kada sam dobio tog "svog Estonca" bio sam u III ligi, pa sam shodno tome imao prostora i vremena da ga treniram a da mi rezultat kluba ne trpi ni malo ;).

Do sada sam imao 2 puta izlet u II ligu u kojoj sam se uvijek "predavao" ( nije da nisam na trenutke ozbiljno pokušavao ostati ), jer sam ulagao u skauting i kao skupljao lovu pomalo... Ovaj put sam eto imao namjeru da se zadržim tu, ali opet mi dođe odličan trenirac u nevrijeme...

Razmislit ću, jer ako se ne proda možda bih ga i uzeo "pod svoje" pa napravio dobrog igrača...

A sada za sve korisnike:

Ja od kako sam došao na ovu igru ( nije mi ovo prvi tim ), stalno je na forumu "rat", prebacivanje, podbadanje, provokacije, nacionalna netrepeljivost i mržnja...

PA LJUDI DO KADA VIŠE TAKO ???

Cijela BB BiH zajednica je podijeljena u grupe, onda svako "svoga" gladi... Nađe se par entuzijazista koji bi radili sa repkama, koji bi se prihvatili posla ( što uistinu nije nimalo lako ) i onda ljudi popljuju to sve ! Mi svi moramo shvatiti jedno, a to je da ćemo "vazda" stagnirati i biti na pozitivnoj nuli, m'da je i to upitno jer stalno tonemo, kada su reprezentacije u pitanju. Ukoliko ne popravimo odnose unutar zajednice bit ćemo baš ona kanta za nabijanje !

Prije svega trebamo se organizirati tako da ljudi koji imaju volje i živaca, a i love, kupe juniore u naše timove ( pritom mislim na BIH timove ) jer je tako mnogo lakše uspostaviti komunikaciju između selektora i menadžera u vidu održavanja forme i pravilnog, timski proračunatog treninga, neophodnog za pravilan razvoj igrača !

Eto, imali smo malog jocija koji je bio možda i najveći entuzijazista, ali nažalost nije uspio u onome što je htio, jer se pokopao sa nekim drugim stvarima...

U A timu imamo Pitu, koji izvrsno vodi tim, ALI NEMA PODLOGU, igrače, kao ni podršku zajednice, što bi moglo garantirati nečemuo većem u samim kvalifikacijama i eventualno prvenstvima.

Moramo svi staviti ruku na srce i priznati da je u najmanju ruku 90% postova objavljenih na forumu, pod nekom skrivenom porukom, ironičnim podsmjehom menadžera ili sarkastičnim načinom omalovažavanja nekoga ili nečega. TO SE MORA PROMIJENITI !

A zašto ?

- Odgovor je jasan, u budućnosti nas nema ! Iovako se broj korisnika u BB-u BiH ponizno snižava konstatno, a niko ne mari za zajednički interes. Ovakvo ozračje i atmosfera bi bili prikladni da je ovo igra u kojoj imamo 60 liga, gdje nema nacionalnih prvenstava i kupova i gdje bi se svako borio za sebe.

Molim Vas probudimo tu neku nacionalnu svijest i počnimo sa izgradnjom BiH zajednice, koja je, vjerujte mi, neophodna ! Ne pada mi na pamet nazivati ovo nekim "prosvjetiteljskim" pokretom, ali dajte raja da sve ovo prodiše kao jedno !!!

Sportski pozdrav.

Last edited by enynho at 6/11/2013 12:22:46 PM

This Post:
00
222805.221 in reply to 222805.220
Date: 6/11/2013 2:25:55 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Gud gejm.

From: Dino

This Post:
11
222805.222 in reply to 222805.215
Date: 6/11/2013 5:13:40 PM
°° Golden Lilies °°
II.4
Overall Posts Rated:
8888
kako ti rezultat moze trpiti ako imas jednog trenirca :S
pa ja imam trojicu pa rezultat nije trpio nikako, kako ces ti s jednim nije mi jasno.. mozes ti njega komotno trenirati u drugoj ligi :)

To: Dino
This Post:
00
222805.223 in reply to 222805.222
Date: 6/11/2013 5:18:57 PM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
910910
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
Ja sam povratnik u II ligu, te u skladu s tim imam "tanak" roster ... Klupu nemam skoro nikako... Ali eto, odlučio sam trenirati tog momka, pa ćemo vidjeti :D... Rezultat bi mogao da trpi u tom pogledu da neću uspjeti u naumu zadržavanja u II ligi ;).

From: GM-Kyve

This Post:
00
222805.224 in reply to 222805.223
Date: 6/11/2013 6:44:48 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Ja sam povratnik u II ligu, te u skladu s tim imam "tanak" roster ... Klupu nemam skoro nikako... Ali eto, odlučio sam trenirati tog momka, pa ćemo vidjeti... Rezultat bi mogao da trpi u tom pogledu da neću uspjeti u naumu zadržavanja u II ligi ;).

ne budi smijesan, trenirci su bolji od bilo kakve rezerve...

bilo kakav starac rezerva gubi na vrijednosti + opadaju mu i skilovi...
trenirac postaje sve bolji i bolji, i vrijednost se povecava...
a tu je i aspekt plata, na trenircima stedis, kako ide kraj sezone, razlika je sve veca... ta razlika na vise treniraca moze kompenzirati platu trenera lvl4 recimo...

nitko ne kaze da moras imat 3 trenirca od 18g, ali jedan od 18-19g, jedan od 21g i jedan od 23 je sasvim ok... tome dodas 4 starca za ostale pozicije, i mozes opstat u bilo kojoj drugoj ligi...
ja sam s takvim kadrom u drugoj ligi prve sezone izgubio u finalu, a prosle sezone je osvojio...

This Post:
00
222805.225 in reply to 222805.224
Date: 6/11/2013 6:54:55 PM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
910910
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
Uredu, uvjerili ste me u to ! :))

Moje mišljenje je bilo isključivo takvo zbog toga što sam mogao nešto love zaratiti na tome, što bi mi dobro došlo da se pojačam. Jer ukoliko imam trenirca ja onda sve podređujem njemu, što ( za treniranje krila ) iziskuje rotaciju po pozicijama ;)...

Međutim, eto igrač će ostati kod mene i idemo razvijati još jednu zvjerkicu ! ;)

Last edited by enynho at 6/11/2013 6:55:37 PM

From: GM-Kyve

This Post:
00
222805.226 in reply to 222805.225
Date: 6/11/2013 7:17:10 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Uredu, uvjerili ste me u to !)

Moje mišljenje je bilo isključivo takvo zbog toga što sam mogao nešto love zaratiti na tome, što bi mi dobro došlo da se pojačam. Jer ukoliko imam trenirca ja onda sve podređujem njemu, što ( za treniranje krila ) iziskuje rotaciju po pozicijama ;)...

Međutim, eto igrač će ostati kod mene i idemo razvijati još jednu zvjerkicu ! ;)

ma gdje je on od krila...

jako rijetko imas 3 teske tekme tjedno, uvijek je jedna malo laksa, bilo da se radi o botu u kupu, ili prijateljskoj ili slabom ligaskom protivniku... tu uvijek mozes dati minute za trening na 1 poziciji...
kad se ipak dogodi takav tezi tjedan, onda treniras na 2 pozicije... pa kao zamjena u 3 tekme moze skupiti 48 minuta, a rezultat nece patiti... na 2 pozicije je najbolje trenirat driving, bilo na PG/SG ili SF/PF kombinaciji...
kad ispadnes iz kupa, ili kasnije play offa, mozes dati trening 1 pozicije koje hoces i skila kojeg hoces...

kako god, sretno

Advertisement