U BB mislim da ti nisu potrebni savjetnici, ili znas ili ne znas, za sve si odgovoran sam ako si selektor.
Mogu znati, s vecinom je tako, to je moj dojam, dakle moj licno dojam i naglasio sam ako sam u krivu neka mi ne zamjere, ja sam stekao takav utisak.
To sto ti navodis je cilj onih koji se prijave na izbore, a mi pricamo o skautima, dakle s ciljem dodjes da budes skaut da bi kod ljudi imao neki + da s emozes kasnije prijaviti za izbornika, nsiam ja rekao da je to nesto lose, ili grijesim? Sam osam rekao da se meni to ne dopada.
Meni su to dva razlicita pojma i dva razlicita posla, niko nije rekao da skaut ne moze biti dobar selektor, nego kazem da ne znaci ako je neko dobar za posao skauta treba ostati skaut, ne znaci da ce biti dobar selektor ako dobro obavlja poziciju skauta.
Taj primjer igrac - trener, hmmm nije mi slicno. Trener bude igrac i kasnije postane trener, zna kako razmislja igrac jer je bio i on takav, a skaut selektor, selektor uopste ne mora prije toga biti skaut niti mu treba znanje skauta da bi bio selektor.
Sta sam htio reci, trener mora imati iskustvo i znanje igraca, dok selektor en mora imati iskustvo i znanje skauta

This is where we hold them!