אהלן חברים, המכירה של כל הסגל הייתה מהלך ידוע מראש, את הסגל של השנה שעברה בניתי במטרה לנצח את שגיא בגמר ולעלות, ולאחר שזה לא קרה, עשיתי "ניסוי מנוע" מסוים, ניסיתי לבנות סגל מאוד קיצוני בתכונות שלו על מנת לבדוק את ההשפעה של ערך כללי, במצב של קבוצה מאוד לא מגוונת, על היכולת במשחק. הגעתי למסקנות מאוד יפות. לעלות לא ציפיתי לעלות, השגתי את מספר הנצחונות הנחוץ כדי להיות בטוח דיו שאשר בליגה, למדתי המון על המנוע. לצערי אני נכנס כרגע לתקופה משונה בחיי, והפסקת ההימורים לא הייתה מתוכננת, על כך אני מתנצל. מבטיח שעונה הבאה אחזור בכל הכוח. אני לא דואג לגבי ההכנסות מהמכירות, המטרה הייתה להיפטר מהסגל, ולא כל כך עניין אותי באיזה מחיר, התוכניות שלי להמשך לא יושפעו מ200-300 לכאן או לכאן. לא חושב שאאיים תחרותית על החבר'ה פה בעונה וחצי הקרובות, לכן אני מתכנן להנות מהליגה הנהדרת ומהבית האדום הקטלני. מאחל לחבר'ה כאן בהצלחה בישורת האחרונה, אם הייתי יכול לייעץ על משהו לחבר'ה כאן שמתמודדים על עלייה, גמר הבית האדום הוא גמר הליגה מעשית, וביתיות היא קריטית. אני ממשיך את חובתי כמנהל איזורי וממשיך להגיב פה, רק רציתי להסביר את המהלכים האחרונים וההיעלמות הזמנית. שתהיה לנו המשך עונה נהדרת