Wciąż czekam na KONKRET, czyli rozpiskę treningową dla wybranych graczy z tegorocznego draftu, na początek wystarczy mi 1 PG i 1 C do momentu, kiedy mogliby zacząć konkurować z obecnymi kadrowiczami.
Załatw konkret czyli rozpiskę treningową dla zawodników nieodwróconych. A ja ją potem przerobię na odwróconych ;-)
Sorry, ale wymagasz, żeby w ciągu chwili zrobił coś, czego nie zrobiło kilkadziesiąt osób przez 10 poprzednich sezonów ;-)
Poza tym sens jest tylko w porównywaniu tych modeli, a nie w patrzeniu na jeden w oderwaniu od drugiego.
A może spróbuj sam zrobić taką rozpiskę? Może akurat gdzieś trafisz na przeszkodę nie do przeskoczenia, mi to pokażesz i mnie przekonasz? A może sam się przekonasz i stwierdzisz, że jest w tym sens ;-)
Jak zrobisz, to będzie jak znalazł do poradnika ;-)
Bo nie ma tam żadnej rozpiski nawet dla nieodwróconych. A czasu do rozkminania było 10 sezonów a nie 2.
A tak to jedyne co w nim jest, to tylko to:
http://img153.imageshack.us/img153/2103/54750999.jpg.
Trochę mało, bo ten zawodnik poszedł tą drogą głównie ze względu na potencjał i odstaje chyba od wymarzonych skilli PF (bardziej zakładam, że to jest niedokończony SF). On ma sumę IS+ID+RB=41, a w modelu Kozlika SF pod LP/LI miał sumę 40.