BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
170516.214 in reply to 170516.212
Date: 3/18/2011 7:30:41 AM
Overall Posts Rated:
7474
potpisujem !

Ne čudi me, jer upravo o tome i govorim :) Uvijek se držite skupa...

Edit: OK, vidim da potpisuješ jer sam i tebe spomenuo, više sam zaboravio što sam točno napisao :)

I priznajem da nije lijepo od mene što spominjem imena, i ispričavam se ako sam vas uvrijedio, ali da se Timberwolf kandidira, vi biste glasali za njega i to znate... Zato jer ga poznajete i izvan ove igre... I to je sve što sam htio reći, on se prvi nema što buniti ako netko najavi kandidaturu...

I još jednom, ako sam vas uvrijedio, ispričavam se, nije mi bila namjera...

Last edited by Bevzil at 3/18/2011 7:35:36 AM

This Post:
00
170516.215 in reply to 170516.214
Date: 3/18/2011 7:40:52 AM
Overall Posts Rated:
5454
potpisujem !

Ne čudi me, jer upravo o tome i govorim :) Uvijek se držite skupa...

Edit: OK, vidim da potpisuješ jer sam i tebe spomenuo, više sam zaboravio što sam točno napisao :)

I priznajem da nije lijepo od mene što spominjem imena, i ispričavam se ako sam vas uvrijedio, ali da se Timberwolf kandidira, vi biste glasali za njega i to znate... Zato jer ga poznajete i izvan ove igre... I to je sve što sam htio reći, on se prvi nema što buniti ako netko najavi kandidaturu...

I još jednom, ako sam vas uvrijedio, ispričavam se, nije mi bila namjera...

OK je :)

Samo sam htio znati tačan razlog ,a dao si ga. Tako da nema potrebe dizati tenzije.

This Post:
00
170516.216 in reply to 170516.215
Date: 3/18/2011 7:44:56 AM
Overall Posts Rated:
7474

Samo sam htio znati tačan razlog ,a dao si ga. Tako da nema potrebe dizati tenzije.

Ma ti na forumu odaješ dojam totalnog pozitivca i zadnje što želim je nekakva prepirka s tobom... I iskreno mi je žao što sam vas spomenuo, ali ne bih sigurno da Timberwolf nije prvi... Mada mi to nije nikakvo opravdanje, ali eto...

This Post:
00
170516.217 in reply to 170516.216
Date: 3/18/2011 7:57:31 AM
Overall Posts Rated:
5454

Ma ti na forumu odaješ dojam totalnog pozitivca i zadnje što želim je nekakva prepirka s tobom... I iskreno mi je žao što sam vas spomenuo, ali ne bih sigurno da Timberwolf nije prvi... Mada mi to nije nikakvo opravdanje, ali eto...

Iskreno sit sam vise svega :)

Isti sam takav bio prije. Svađao se prepirao,dobijao banove. Ovako u svom svijetu, kad nekad nekom nešto zatreba javim se i to je to.

Al redovno čitam postove, iako sam se poprilično "ohladio" od BB-a

This Post:
00
170516.218 in reply to 170516.214
Date: 3/18/2011 8:05:10 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Nikakav problem samo sam pitao zasto bas mene spominjes ne vidim da sam rekao nesto nerealno i nekorektno, niti da sam sta za tebe rekao, pokusavam gledati stvari iz pravog ugla i pricati realno na forumu.
Nevezano za Vuka, rekao sam svoje misljenje da skauti rade svoj posao sam oda bi pripremili teren sebi za selektora mlade repke, i to rade iskljucivo iz tog razloga, ako grijesim neka mi oproste, al to je moje vidjenje i misljenje i ja to zaista tako vidim. Po meni su skaut i selektor dva potpuno razlicita pojma koja nemaju veze jedan s drugim.

This is where we hold them!
This Post:
00
170516.219 in reply to 170516.218
Date: 3/18/2011 8:40:04 AM
Overall Posts Rated:
7474
Nevezano za Vuka, rekao sam svoje misljenje da skauti rade svoj posao sam oda bi pripremili teren sebi za selektora mlade repke, i to rade iskljucivo iz tog razloga, ako grijesim neka mi oproste, al to je moje vidjenje i misljenje i ja to zaista tako vidim. Po meni su skaut i selektor dva potpuno razlicita pojma koja nemaju veze jedan s drugim.

Ali oni ipak NEŠTO rade, dok imaš gomilu ljudi koji se prijave za izbore a da nitko pojma nema tko su...

I nije da je njima sad osigurano mjesto izbornika, moraju se potruditi da bi zadobili povjerenje zajednice, kao i bilo tko drugi... Jedina je razlika što su oni dokazali da su voljni pomoći reprezentaciji... Imaju li dovoljno znanja i iskustva za postati izbornicima, vrijeme će pokazati... Plus što sam ja 100% siguran da oni nisu skauti samo zbog toga... A i da jesu, ne vidim tu ništa loše... I nije da je biti izbornik u BB-u jednako teško kao biti nuklearni fizičar :) Svaki korisnik se ima pravo kandidirati (osim BB-ova), a ako on dotle želi pomoći reprezentaciji skautiranjem, to je puno bolje nego da ne pomaže nikako...

This Post:
00
170516.220 in reply to 170516.219
Date: 3/18/2011 9:16:44 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Svakako si tu upravu, ja sam tu samo iznjeo svoje misljenje, jos nesto sto nisam naglasio, da je za mene potpuna nebuloza da imamo npr 3 izbornika kao sto fantastico trio pokusava da s eunaprijed predstavi i kandiduje za izbornika mlade repke, kad ti ne ide dobro, svali na drugog, i na kraju, niko nije kriv, nek mi kazu samo, dal' su negdje u svijetu vidjeli da neka selekcija ima 3 izbornika, ja to nisam dozivio, tak oda je to apsurdno po meni.
Sta sam htio reci ranije, da ova pomoc nije bila iz razloga zato sto zele pomoci reprezentaciji, vec da se dokopaju "fotelje" selektora mlade repke, dakle islo je ciljeno, idmeo biti skauti, pa cemo onda biti selektori jer ce nas ljudi znati, jbga moje misljenje, niko nikome ne moze zabraniti da se prijavi, svako ima svoej misljenje i svoj stav, nekome se to svidja nekome ne, ja spadam u tu drugu skupinu ljudi, to je sve.
Svakako da je njihov trud za pohvalu, traze mlade igrace pomazu zajednici i slicno, ali po meni to nema veze sa pozicijom selektora, kazem opet: skaut - selektor, nebo - zemlja.

This Post:
00
170516.221 in reply to 170516.220
Date: 3/18/2011 9:49:13 AM
Overall Posts Rated:
7474
dal' su negdje u svijetu vidjeli da neka selekcija ima 3 izbornika, ja to nisam dozivio, tak oda je to apsurdno po meni.

Svaki izbornik ima pomoćnike koji ga savjetuju...

Sta sam htio reci ranije, da ova pomoc nije bila iz razloga zato sto zele pomoci reprezentaciji, vec da se dokopaju "fotelje" selektora mlade repke, dakle islo je ciljeno, idmeo biti skauti, pa cemo onda biti selektori jer ce nas ljudi znati, jbga moje misljenje, niko nikome ne moze zabraniti da se prijavi, svako ima svoej misljenje i svoj stav, nekome se to svidja nekome ne, ja spadam u tu drugu skupinu ljudi, to je sve.

To ne možeš znati, ako nije tako onda si upravo uvrijedio naše skaute... A zar nije cilj svih koji se prijave na izbore izbornička fotelja? Što je u tome loše?

skaut - selektor, nebo - zemlja.

Nije ne piše da dobar skaut ne može biti dobar izbornik... Možemo napraviti analogiju igrač-trener, nebo-zemlja... Pa je opet, recimo, Rudy Tomjanovich bio i dobar igrač i dobar trener...

From: JoccY

This Post:
11
170516.222 in reply to 170516.221
Date: 3/18/2011 9:57:52 AM
Overall Posts Rated:
613613
Da se javim i ja, isped svih skauta. :)

"dal' su negdje u svijetu vidjeli da neka selekcija ima 3 izbornika, ja to nisam dozivio, tak oda je to apsurdno po meni"

-Selektor ce biti jedan, sa nekoliko savjetnika
Tako je svagdje, hm...osim u BiHu :)

"a sam htio reci ranije, da ova pomoc nije bila iz razloga zato sto zele pomoci reprezentaciji, vec da se dokopaju "fotelje" selektora mlade repke, dakle islo je ciljeno, idmeo biti skauti, pa cemo onda biti selektori jer ce nas ljudi znati, jbga moje misljenje, niko nikome ne moze zabraniti da se prijavi, svako ima svoej misljenje i svoj stav, nekome se to svidja nekome ne, ja spadam u tu drugu skupinu ljudi, to je sve. "

-Nije tacno. Ideja da budem selektor se pojavila i predprosle sezone, ali je popaj bio ubjedljiv. Red je da pokusam ponovo.

"skaut - selektor, nebo - zemlja"

-Vidjecemo, ako budemo izglasani :)

This Post:
00
170516.223 in reply to 170516.221
Date: 3/18/2011 10:47:57 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
U BB mislim da ti nisu potrebni savjetnici, ili znas ili ne znas, za sve si odgovoran sam ako si selektor.

Mogu znati, s vecinom je tako, to je moj dojam, dakle moj licno dojam i naglasio sam ako sam u krivu neka mi ne zamjere, ja sam stekao takav utisak.
To sto ti navodis je cilj onih koji se prijave na izbore, a mi pricamo o skautima, dakle s ciljem dodjes da budes skaut da bi kod ljudi imao neki + da s emozes kasnije prijaviti za izbornika, nsiam ja rekao da je to nesto lose, ili grijesim? Sam osam rekao da se meni to ne dopada.

Meni su to dva razlicita pojma i dva razlicita posla, niko nije rekao da skaut ne moze biti dobar selektor, nego kazem da ne znaci ako je neko dobar za posao skauta treba ostati skaut, ne znaci da ce biti dobar selektor ako dobro obavlja poziciju skauta.

Taj primjer igrac - trener, hmmm nije mi slicno. Trener bude igrac i kasnije postane trener, zna kako razmislja igrac jer je bio i on takav, a skaut selektor, selektor uopste ne mora prije toga biti skaut niti mu treba znanje skauta da bi bio selektor.
Sta sam htio reci, trener mora imati iskustvo i znanje igraca, dok selektor en mora imati iskustvo i znanje skauta

Message deleted
Advertisement