A co do meczu w PP to uważasz, że słusznie przegrałem? Jeśli tak uważasz to sory ale to samo mówi przez siebie.
Nigdzie nie napisałem że powinieneś przegrać wręcz przeciwnie, uważam że zdecydowanie powinieneś wygrać!!!
Chodzi o to porównanie dwóch twoich przegranych ze mną tą w PP pryznaj sam że masakrycznie przesadziłeś!ok, a teraz moja analiza
1) mecz staty takie same u ciebie delikatna przewaga w zbiórkach ale lepsza moja płynność widocznie mam troszkę lepiej podających i stąd większa liczba wykończeń akcji spod kosza ale fakt wygrana trochę za wysoka ale sprawiedliwa! wg mnie tutaj byłem lepszy czyli 1-0 dla mnie
2) słaby atak na silną obronę 42 rzuty spod kosza celne więcej niż ja!!! tylko 40 mimo że miałem lepszy atak od twojej obrony tu jest dopiero przegięcie!!!sam przyznaj! dodatkowo sam piszesz
przegrywam w statystykach o 0,4 ale w meczu wygrywam. Dlaczego niższe te punkty? Już Ci odpowiadam, Ty punkty nabijałeś sobie przez sprawny IS, ID i zbiórki. Ja zagrałem wtedy Runa(cały sezon go na Ciebie trenowałem:PP hehehe), atak obwodu miałem wyraźnie słabszy od Twojego ataku w trumnie i obrony tez i dlatego te staty byly niższe od Twoich ale to nie znaczy
to właśnie znaczy że byłem lepszy a jakim cudem trafiłeś tyle spod kosza sam nie wiem chyba dlatego że tylko 8 trojek ci wpadło, dobra z ciężkim sercem 1-1 choć równie dobrze mogło być 2-0 dla mnie
3)
Wyciagnołeś fajne staty w obronie, ataku i zbiórkach. Ale kompletnie nie miałeś oborny na obwodzie
ale ty nie miałeś zbiórki ani ataku z bliska!a mimo tego w rzutach z bliska 41-25 wg mnie sprawiedliwie tak samo na dystansie 14-2 dla ciebie, punkty 107-98 wynik więc sprawiedliwy! 2-1 dla mnie
Podsumowując wg mnie 2-1 optymalny wynik finałów:-) Patrzmy w obie strony nie tylko na swoje mocne i słabsze strony przeciwnika ale i odwrotnie!
pozdrawiam
Last edited by Rugi83 at 12/1/2009 5:48:58 PM