Legjobb bentit mentem, az nem kinti taktika. (kiegyensúlyozott) azt elismerem, h gyengébb mintha bent mentem volna, de.. pont arra számoltam, hogy a rontott MNF miatt jelentősen veszít az amúgy nem túl erős védekezéséből (mármint ha MKL szinten nézzük a bv-ét) Akkor ezek szerint az MNF csak dísznek van? Többen is panaszkodtak ilyen miatt...
De akkor meg nem lett volna szabad olyan erős hatásnak kijönni a múlt keddi meccsen, ahol eltalálta....
Azt magyarázd már meg vagy valaki taktikai szzki, ha van 13-as benti támadásom (és valóban nem szarral gurítanak a fiam, ahogy mondod, nem 13-14 a 2 pontosuk), akkor hogy a rákba tudott levédekezni szintekkel gyengébb! bv-vel? Ezt csak amit írom, mert azt mondod alig számít az MNF. Nos, az egyik meccsen (tegnap) alig számít a rontja, ha meg eltalálja az miért olyan nagy fór?
Tegyük fel h közelt megyek, azzal meg ott bukok hogy túl lassú a tempója az ő gyors támadásához képest. vagyisi mindenképp ott is előnyben van, szerintem. Arról nem szólva, h benti MNF-et talált volna és mi van, ha 2-3 zónát nyom? Pont ermiatt maradtam legjobb bentinél hosszas vacillálás után.
a csapatom nagyszerűen tud kint is támadni, ld tavalyi döntőt
(88933674) Ott tényleg nem lehetett szavam, mert a jobb nyert minden szempontból, csapaterő, statok stb. De tegnap nem volt ez olyan egyértelmű Funkynak mint ami kijött.
A Nógrádi vs Grace esetre mit mondasz, miért kaptam 21 pontot (34 vs 13) Nógrádiról Grace-ről? Ennyire nem számít a kinti védek? Bizonyosan állítom, subskillsben van olyan az emberem, mint Nógrádi.