Zamolio bih te kao moda da sve ove optuzbe koje si ispisao lepo i obrises, jer nemaju nikakvog smisla, ne znam da li si se uplasio za pobedu i sta pokusavas time, ali ako nesto imas to si sigurno vec prijavio nadleznima a oni ce da kazne koga, ako i koliko treba, a o tome se ne raspravlja na forumu koliko ja znam.. Verovatno si svestan cinjenice da sve ovo sto si ti sada napisao za mene mogu i ja da nalupam za tebe, i nadjem ko ce i da potvrdi sto bi Ivko rekao, s tim sto bi moja poruka verovatno bila brzo obrisana od strane tebe kao moda sto ti je i posao, pa ga odradi i sada.. Veliku teoriju zavere si stvorio pa je saseci u korenu da ne bi sve ovo otislo predaleko..
A sto se tice drugog dela teksta koji imas osnova da pises imam da ti kazem sledece.. Kao prvo, ne bih pravio poredjenja ko je bolji menadzer o tome ne treba mi da govorimo, cak mislim da ni jedan mec nismo odigrali, nekoko smo se uvek mimoilazili u ligama, verovatno si mnogo zapostavio klub zbog repke.. Sto se druge stvari tice, slazem se, trenutno jesi upoznat vise sa igracima, ali to sto imas spisak sa skilovima igraca ti i ne predstavlja neku prednost jer ako postanem selektor nadam se da cu ga dobiti pa cu i ja biti upoznat koliko i ti, a ako ga ne dobijem onda cu da ih pozivam jednog po jednog pa cemo se upoznati, mada vec dosta toga znam.. I na kraju, Navaro je bio uz repku, zaduzen za spoljne igrace od tadasnjeg selektora Kotura, to je bilo onda kada ti nisi imao pojma o bilo cemu i kada si doticnog pitao kako da treniras tvoju kasnije veliku zvezdu Grubora jer te niko od prethodnih selektora nije kontaktirao i objasnio ti sta i kako da radis.. Kasnije me nije bilo uz repku na taj nacin jer me niko nije ni zvao, postojao je SS koji je sve najbolje znao.. Dakle, pre nego sto napises nesto prvo se raspitaj da ne lupis glupost..
Ako imas jos neko pitanje, obrati mi se preko mail-a da ne bi dalje sirili neku raspravu ovde, mislice ljudi da smo ludi, do juce smo se hvalili a sad odjednom Navaro ovo, Navaro ono.. :))
Toliko i od mene :))