BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.28 > Pokalbiai

Pokalbiai

Set priority
Show messages by
From: i2ewaz

This Post:
00
266160.212 in reply to 266160.211
Date: 5/5/2015 3:11:05 PM
Overall Posts Rated:
1111
Tiksliai, net nepastebejau, kad argus pralose. Saunu, kad tos silpnos irgi rodo gyvybes zenklus :) O del to sg/sf tai ilgai galvojau kuri deti kur, nes visada sg pozicija labiau scorina, o pas mane 2 zaidejai galintys ta daryti tikrai aukstam lygyje. Sikart pataikiau, bet asmeniskai tikejausi siek tiek (labai nedaug) lengvesnes kovos :P

From: lMF

This Post:
11
266160.213 in reply to 266160.212
Date: 5/5/2015 3:27:38 PM
Overall Posts Rated:
11
Sveiki, tiek laiko žaidžiu ir nepastebejau, kad forumas gyvas. Tiesa pasakius ir as buvau maloniai nustebintas pamates, kad argus krito. Tik nz ar cia labai jau didele staigmena, nes pažiūrėjus i sudėti ir jo žaidėju amžių, tai galima sakyti, kad nera ji tokia ir grėsminga komanda, kad eitų nesustodama. Tikiuosi vel netikėtai patekti i atkrintamasias varžybas kaip pernai su tokia jauna ir nepatyrusia sudėtim. Kur is šono pažiūrėjus, net nera labai įspūdingu jauniu potencialu or atlyginimu. Bet dar pora sezonu palaukit reikia :D tai kokie tikslai ši sezoną?

To: lMF
This Post:
00
266160.214 in reply to 266160.213
Date: 5/5/2015 3:32:27 PM
Overall Posts Rated:
1111
PAGALIAU!! Ir dar vienas prisijunge. Tikimes, kad busi aktyvus dazniau. Smagu cia pachatinti visai :) As pamenu kai pradejau losti tu turejai stipria sudeti visai, o tada kazkodel viska pardavei ir velkiesi dabar is paskos tik :) Siaip mano tikslas si sezona jau tik vienas- pakilti i 3 lyga. Atrodo viska padariau ka reikia kalbant apie sudeti. Dar iki sezono pabaigos noreciau praplesti arena kazkiek ir dar koki viena kita pajegesni zaideja isigyti ir butu isvis smagu :)

Pacio kokie? I PlayOff patekti jau sakei, bet cia ir pasibaigia tikslas ar kaip? :)

Last edited by i2ewaz at 5/5/2015 3:33:03 PM

This Post:
00
266160.215 in reply to 266160.214
Date: 5/5/2015 3:50:28 PM
Overall Posts Rated:
11
Pardaviau, nes jau buvo žaidėjai amžiuje ir paskui as uz juos nk nebūčiau gavęs. Ir laikau tai protingu zingsniu, nes stipriai papildžius biudžetą, jei neklystu apie 2 limonnus. Ir bandau eksperimentuoti dabar, nes sakau pats kai paziuriu savo sudėti, tai kartais ir juokas ima ir potenciolu. Ten visokiu starto penketo žaidėjai ir t.t. Bet kas labai stebina, kad suburiau komanda uz ~35000 ir ji jau antra sezoną spardosi. Gal todėl, kad visi žaidėjai daugmaž lygus yra ir rotacija didele, tad galiu palaikyti greiti ir sviezuma aikštelėje. Uzmeciau aki i tavo komanda, as manau tau norit patekti i 3 lyga, tau reikia dar bent 1-2 stipriu žaidėju. Nes kazko vau nera pas tave. Sori, bet cia tik mano nuomone :) taip pat matau nera viena turtingiausiu komandų lygoje tavoji, tai daugiau demesio skirk arenai. Nes pažiūrėjau sandorius, tai
Galiu pagirti, kad tikrai mastai ka darai, tik vat problema, kad nelabai išeina kazka sukaupti. Bet manau tikrai turi didelius sansus si sezoną kazka pasiekti. Sekmes. Tikslas atkrintamosios ir zaideju tobulėjimas. Kai ateis lemiamų kovų metas, neatmetu galimybes irgi isimesti i kova
Del 1 pirmos vietos, nes manau turiu pakankamai resursu tam :D beto kam ispana parduodi?

This Post:
00
266160.216 in reply to 266160.214
Date: 5/5/2015 3:50:29 PM
Overall Posts Rated:
11
Pardaviau, nes jau buvo žaidėjai amžiuje ir paskui as uz juos nk nebūčiau gavęs. Ir laikau tai protingu zingsniu, nes stipriai papildžius biudžetą, jei neklystu apie 2 limonnus. Ir bandau eksperimentuoti dabar, nes sakau pats kai paziuriu savo sudėti, tai kartais ir juokas ima is potencialu. Ten visokiu starto penketo žaidėjai ir t.t. Bet kas labai stebina, kad suburiau komanda uz ~35000 ir ji jau antra sezoną spardosi. Gal todėl, kad visi žaidėjai daugmaž lygus yra ir rotacija didele, tad galiu palaikyti greiti ir sviezuma aikštelėje. Uzmeciau aki i tavo komanda, as manau tau norit patekti i 3 lyga, tau reikia dar bent 1-2 stipriu žaidėju. Nes kazko vau nera pas tave. Sori, bet cia tik mano nuomone :) taip pat matau nera viena turtingiausiu komandų lygoje tavoji, tai daugiau demesio skirk arenai. Nes pažiūrėjau sandorius, tai
Galiu pagirti, kad tikrai mastai ka darai, tik vat problema, kad nelabai išeina kazka sukaupti. Bet manau tikrai turi didelius sansus si sezoną kazka pasiekti. Sekmes. Tikslas atkrintamosios ir zaideju tobulėjimas. Kai ateis lemiamų kovų metas, neatmetu galimybes irgi isimesti i kova
Del 1 pirmos vietos, nes manau turiu pakankamai resursu tam :D beto kam ispana parduodi?

Last edited by lMF at 5/5/2015 3:52:05 PM

From: TJFuriano

This Post:
00
266160.217 in reply to 266160.213
Date: 5/5/2015 3:55:04 PM
Overall Posts Rated:
9797
Sveikas, geriau veliau nei niekada
Del Argus tai staigmena sakyciau tikrai yra, bet suprantama, jo sudetis tikrai zymiai geresne, bet jis pralose taktine kova, spejo taktika ir greiti, ir abieju neatspejo tad jis gavo labia dideli minusa rungtynese
Tau patekti I atkrintamasias tikrai yra sansu, jei tik zaisi ir taktiskai pagudrausi, bei zaidejams formas palaikysi aukstas

Kas liecia mane pati, tai praeita sezona tapau sio diviziono nugaletoju ir patekau i III diviziona, kuriame tikslas islikti ir sustipreti finansiskai Kol kas 2 rungtynes 2 pergales, geriau nei tiketasi

Kiek laiko zaidi buzzerbeater (kelintas sezonas)?

This Post:
00
266160.218 in reply to 266160.215
Date: 5/5/2015 3:59:01 PM
Overall Posts Rated:
1111
Tau gerai sekasi, nes pas jus konferencijoj vienas argusas pajegesnis. Kiti arba botai arba siaip neaktyvus tai tiesiog puiki dirva tobulejimui :) Sutinku, kad kazko vau nera, bet turiu 2 gerus scorerius, kurie daro nemazai bedu daugkam. Arena yra man skaudi tema. Dabar tikiuosi ilgai silpnu varzovu taurej, kad gauciau litu ir galeciau normaliai praplesti, nes tikrai juokas ima is arenos. Nesurenku lesu visai is ten. Su sandoriais tai tikrai sekasi. Dar vis neatsigaunu po paskutinio, kur pirkes zaideja uz 8k po 4 dienu pardaviau uz 360k :D
Ispana paruodu, nes turiu geresnio ir perspektyvesnio jaunimo. Ypac man patinka tas, kuri si sezona isdraftinau PF. Geras pot. ir salygos tobulejimui. Tikiuosi isauginti zveri :) Turetum tureti nemazai pinigu tai siulyciau isigyti koki jauni su 8+ potencialu ir treniruoti. Gi tavo komanda yra tiesiog jauniu treniravimui pati tobuliausia dabar. Po keliu sezonu jis atvestu tave i 3 lyga ir dar uzdirbtum papildomus 1-2m jei gerai padirbetum :)

This Post:
00
266160.219 in reply to 266160.217
Date: 5/5/2015 4:04:34 PM
Overall Posts Rated:
11
Cia mano jau antra komanda, su pirma buvau daug pasiekęs ir antros lygos nuėjau, bet paskui ėmė atsibosti ir nebe žaidžiau. O dabar va vel gryzau ir net nezinau, gal pora metu tikrai žaidžiu jau. O kas del argus, tai nesitikejau, bet malonu taip laimėti, dar manau arena(palaikymas) prisidėjo prie šito. Jau 3 sezonas, kai mano pasamdytas vadybinkas duoda dideliu vaisiu ne tik finansine prasme. Kas liečia tave, tai manau, kad tikrai isliksi 3 lygoj, bet del didelio biudžeto augimo as abejoju. Ten nera taip lengva tu pinigu susitaupyti. Nes konkurencija tarp komandų kinta kas savaite, tai niekada negali atsilikti ;) bet sekmes!

This Post:
00
266160.220 in reply to 266160.219
Date: 5/5/2015 4:12:13 PM
Overall Posts Rated:
11
As ir galvoju apie koki rimta jauni, bet vis kažkaip neužsiimu tuom. Praeita sezoną du gerus turejauKurios pardaviau uz 750k abu. Gali nueti paziureti pas mane i sandorius juos. Bet esmė ta kad vienas gavo trauma 4 ar 3 savaites ir man ji laikyti tiesiog neapsimokejo. Tai gavau tuo pačiu pasiūlymą uz kita savo žvaigždute, tai teko atsisveikinti su jais

From: TJFuriano

This Post:
00
266160.221 in reply to 266160.219
Date: 5/5/2015 4:16:32 PM
Overall Posts Rated:
9797
Teisybe sakai, plius papuoliau I toki diviziona kurio branduolys jau toje pacioje lygoje po 10-15 sezonu sedi Kad su jais galeciau apylygiai varzytis turiu beveik maximaliai lesas naudoti.. Plius net neabejoju, kad pries atkrintamasias jie ryskiai pasistiprins naujais zaidejais
Bet siuo metu grynasis pelnas beveik 60k per savaite, o 4 divizione su panasia sudetimi ir arena turejau apie 25k pliuso
Prisidejo savaitinis prekiu pelnas 9k per savaite ir tv kontraktas 23k didesnis, bei pakeliau bilietu kainas, nes ziurovai labiau renkasi 3 div nei 4 div
Manau greiciausias budas finansiskai sustipreti, tai nei I arena investuoti o I potencialius jaunius ir juos treniruoti (mano nuomone)

This Post:
00
266160.222 in reply to 266160.221
Date: 5/5/2015 4:22:07 PM
Overall Posts Rated:
1111
Jauniai visada geri pinigai. As isitikinau jau visai. Va praeita sezona isigijau 2. viena uz 10k kita uz 16k ir dar vidutini isdraftinau. Ta uz 10k jau pardaviau uz 135k, drafta uz 85k, o sekanti dabar pardavineju :) Sumos ne kosmines, bet pliusas ryskus :)

Advertisement