Szerintem könnyebb olyan harmad- vagy negyedosztályú csapatot találni, aki hajlandó egy ilyen játékost kinti skillekre edzeni egy szezonon át, mint egy már válogatott center tulajdonosát rávenni arra, hogy kint játszassa, hogy a válogatottnak jobb legyen. Nyilván ő azért vette, hogy nyerjen vele, nem pedig hogy a válogatottat segítse, pláne, ha külföldi.
Alsóbb osztályban viszont szerintem sanszosabb, egyrészt, mivel egy ilyen esélyes játékos már párszázezerből megszerezhető, annyit meg az alsóbb osztályban is össze lehet szedni, másrészt meg mert sokkal több ilyen csapat van, így nagyobb az esély, hogy olyat találsz, aki vállalkozik rá.
A fizetés kérdése meg talán azért nem okoz nagy gondot, mert ha - maradva a centeres példánál - a külső skilljeit tuningoljuk, akkor nem szalad el annyira a fizuja, mintha a centerskilleket nyomnánk. Másod- harmadosztályban simán eltartható lenne egy ilyen playa, és 20-21 éves korától rá lehetne állni a főskillekre, akkor keresne mellé az ember egy 18 éves centert, és vidáman el lehetne edzegetni a lepattanózását meg a belső védekezését is :)
Összességében oké, hogy ehhez így több idő meg türelem kell, de szerintem nem nehezebb ilyenre vállalkozót találni, mint arra, hogy a 23-24 éves többszázezres fizetésű vadállatokat tanítsák passzolni...
Last edited by thevoyager at 7/2/2010 10:35:47 PM