multumesc pentru comentariu, pana acum am dat numai de sceptici, din pacate subtirei ca argumente. sper sa fac fata dar va fi greu.
dupa ce m-am lasat de BB am inceput sa ma uit la NBA full time, vara trecuta a fost lock-out-ul si aveam disponibilitate fata de orice care sa aibe legatura cu baschetul, in afara de jucatul in parc

. m-am intersectat intamplator cu joc. tin minte ca mi-a aparut la google ads, sau ceva similar si mi-am adus aminte ca mi-a placut ideea de manager.
mi-am facut cont, iar dupa 2 saptamani mi-am dat seama ca e un joc mai evoluat si mai 'populat' ca acum 4 ani. asta impreuna cu faptul ca primeai suficienti bani la inceput ca sa nu o arzi perpetuu in div inferioare m-a facut sa trec peste orice ranchiun de acum o mie de ani si m-am reapucat de joc

nu stiu ce s-a intamplat intre sez 8 si 18 si nu am o idee foarte clara daca toti cei din div I au economii cat banca mondiala

. raportul dintre salarii(600-800k) si stadion nu pare sa indice ca macar recent s-au facut economii.