Ο δεύτερος υποψήφιος
Σούτ με Άλμα: δυνατός, Εμβέλεια Άλ.: μέτριος
Περ. Άμυνα: μέτριος, Χειρισμός: αξιοθρήνητος
Μπάσιμο: μέτριος, Πάσες: φυσιολογικός
Εσ. Σούτ: συγκλονιστικός, Εσ. Άμυνα: τρομερός
Ριμπάουντς: διαπρεπής ↑, Τάπες: δυνατός
Αντοχή: αδέξιος, Ελ. Βολές: φυσιολογικός
84 στο σύνολο, 93 PF και 95 C. Με πειράζει η αντοχή, που πολύ εύκολα γίνεται "μέτριος", αλλα πρωτίστος ο χειρισμός του, ο οποίος δεν μπορεί να βελτιωθεί στους PF+C, φτάνει μόνο μέχρι SF. Θα είναι σίγουρα επιρρεπής σε λάθη. Βέβαια ελλείψη καλύτερης επιλογής είναι αξιόλογος C. Βλέπετε παίζοντας ακόμα σε μικρές κατηγορίες ένας 95 C θα μου φάνταζε υπέροχος, αλλά θα πρέπει να προσαρμόσω την άποψή μου με το πολύ υψηλότερο επίπεδο της Εθνικής που ακόμα δεν γνωρίζω τα μεγέθη.
Ο τρίτος
Σούτ με Άλμα: δημιουργικότατος, Εμβέλεια Άλ.: καταρτισμένος
Περ. Άμυνα: τρομερός, Χειρισμός: αξιοσέβαστος
Μπάσιμο: φυσιολογικός, Πάσες: αδέξιος
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος, Εσ. Άμυνα: απαίσιος
Ριμπάουντς: μέτριος, Τάπες: μέτριος
Αντοχή: μέτριος, Ελ. Βολές: απαίσιος
78 στο σύνολο. 88 SG+SF. Θέλει δουλειά στην πάσα +1, στην εσωτ.άμυνα +2 σαν SF και βολές +2. Τότε θα έχεις έναν 83 αλλά 91 SG+SF. Με δεδομένο όμως πως έχω ήδη αρκετούς παίκτες 80 στο σύνολο και είμαι σε χαμηλή κατηγορία, κρατάω μία επιφύλαξη για το αν μπορεί να συναγωνιστεί παίκτες σε επίπεδο Α1.
Ο τέταρτος
Σούτ με Άλμα: μέτριος, Εμβέλεια Άλ.: αδέξιος
Περ. Άμυνα: μέτριος, Χειρισμός: αξιοθρήνητος
Μπάσιμο: φυσιολογικός, Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: τρομερός ↑, Εσ. Άμυνα: δημιουργικότατος
Ριμπάουντς: διαπρεπής, Τάπες: μέτριος
Αντοχή: μέτριος ↓ , Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος
78 στο σύνολο, 86 PF και 87 C. Ο υποδεέστερος των 4 με το ίδιο πρόβλημα του 2ου υποψηφίου. Ο χειρισμός του είναι 2 και δεν μπορεί να βελτιωθεί στις θέσεις του. Ξέρω ότι κάποιοι θα πείτε πως το handling βελτιώνεται και με την one on one προπόνηση ως δευτερεύον χαρακτηριστικό εκτός του πρωτεύοντος μπασίματος και μπορείς να προπονήσεις όλη την ομάδα, αλλά ποιος προπονητής ομάδος θα το δεχόταν αυτό?
Αυτά προς το παρόν. Θα συμπηρώσω κι άλλα αύριο.
The secret of communication lies in defeat...