Написав, був "талмут" з ідеями, і не оформив на форумі, усьо пропало як підсумок.
Отже суть ідеї: а саме рецепт страви від Арміна "Суператакувальна команда ББ".
Склад:
6-7 менеджерів,
по 5-6 гравців на менеджера, з потенціалом чим вище тим краще,
тренер від 4 рівня і вище
бажання експерементувати.
Опис приготування:
Ні для кого не секрет що, тренувати захисти важче на 1 слоті ніж кидки/прохід/підбір на двох слотах. Але ефективність тренування залишається одинаковою в таких тренуваннях, а кількість гравців, які тренуються більша. Тому, ми беремо 18 річних гравців бажано без завалів в захисті, хоча це не критично, і починаємо їх тренувати АЗ\рз і половина лфів, на Кидки/прохід захисники до 20+ в КуС КзД та Прохід і Км. Пас і ВЗ не тренуємо принципово. Друга половина Лфів Вф і Ц тренуємо підбір та Прохід форварди до 20+ в цих скілах, БЗ Блок не чіпаємо. До 21 у нас моноскільна команда в підборі, проході у великих + бб як вторинний скіл норм апнеться. І моноскільні малі в Кус, КзД, проході, Км. Практично без захистів! Суть фішки, щоб не задумуватися про захист, а трощити власним нападом, і швидкими тактиками, такими як: швидкий розіграш, кидки здалеку, розіграш на периметрі. Вгадати нас з таким раціоном важкувато. + важливо винос мати на рівні 7 для швидких тактик і штрафний без завалів, бо на таких гравцях БУДУТЬ фолити. Топові збірні в ю-21 не мають за виключенням винятків
вз\бз 15-16+. А якщо у нас прохід ві кидок по 22 наприклад, то ефект буде хороший я думаю.
От така моя ідея, яка не потребує великих вкладень, але має право на життя, і на моїй памяті в ББ такого не робили ще збірні.
Ще є ідея кардинально інша, зробити команду з захистами лише, просто тренувати лише їх і зробити 1-2 шутера, і розривати тактикою до вірного, чи прінстоном, з правильною розстановкою потрібного гравця по позиції.
Ще є у мене деякі, ідеї, але давайте обговоримо першу з них.
П.с. усім удачі в ПО і мені також:)