Akadnak üdítő kivételek, akik erősítik a szabályt, pl. Dzsevasz, akinek az ujjából szerintem az összes magyar fórumélet legalább 10%-a származik
de őt ilyennek is szeretjük (vagy nem
Pussz Drága Dawa!

Én egy ilyen ember vagyok.

Ha valakit zavar ténylegesen a sok hsz-em a háttérbe vonulok, tényleg csak írjatok privátban. Senkinek nem akarom a lelki egyensúlyát bántani, maximum ha az enyém is bántva van. Amit egyes és kettes témákban is csináltam sajnos néha szánalmasnak tűnik, de tudatos, mások által kért/jóváhagyott dolog volt, még ha ez többek ellenszenvét ki is vívta. Ezzel majd egy esetleges szövkap választáson, 10 szezon múlva, persze nekem kell majd együtt élnem, hiszen egyre jobban megosztó személyiség vagyok.

Az viszont nem mondható, hogy nem segítek bárkinek is aki megtisztel bármilyen írással kérdéssel ..... ! Nézzétek el ha néha néha bumburnyák vagyok ezekért cserébe. Nekem nagyon színpatikus ez a közösség, és szeretnék aktív részese lenni továbbra is, amíg a közösség is aktív részesként szeretne engem tudni. Ahogy valakik számára "terhes" lesz a fórum jelenlétem, jelezze nekem és a hsz-ek számát minimálisra degradálom.
u.i: nem feltétlenül neked szól a hsz csupán általad lettem megszólítva. ne reagáljon itt senki, max pm-ben erre a levélre, ott ki tudom szanálni a nekem tetszőket.