Svakako si tu upravu, ja sam tu samo iznjeo svoje misljenje, jos nesto sto nisam naglasio, da je za mene potpuna nebuloza da imamo npr 3 izbornika kao sto fantastico trio pokusava da s eunaprijed predstavi i kandiduje za izbornika mlade repke, kad ti ne ide dobro, svali na drugog, i na kraju, niko nije kriv, nek mi kazu samo, dal' su negdje u svijetu vidjeli da neka selekcija ima 3 izbornika, ja to nisam dozivio, tak oda je to apsurdno po meni.
Sta sam htio reci ranije, da ova pomoc nije bila iz razloga zato sto zele pomoci reprezentaciji, vec da se dokopaju "fotelje" selektora mlade repke, dakle islo je ciljeno, idmeo biti skauti, pa cemo onda biti selektori jer ce nas ljudi znati, jbga moje misljenje, niko nikome ne moze zabraniti da se prijavi, svako ima svoej misljenje i svoj stav, nekome se to svidja nekome ne, ja spadam u tu drugu skupinu ljudi, to je sve.
Svakako da je njihov trud za pohvalu, traze mlade igrace pomazu zajednici i slicno, ali po meni to nema veze sa pozicijom selektora, kazem opet: skaut - selektor, nebo - zemlja.
This is where we hold them!