Αγενής έγινα όταν προκλήθηκα, τα πήρα με τον τρόπο σου. Το τι κάνουμε εμείς στο θέμα εθνικής δεν το ανέφερα καν εγώ πρώτος.
Αν όντως σε έκανα να νιώσεις χαζός απολογούμαι, σε καμία περίπτωση δεν το θελα αυτό. Απλά κάποιες εισηγήσεις ήθελα να κάνω και αυτό όταν μου δόθηκε η αφορμή από 1 παιδί που μας ανέφερε σαν παράδειγμα. Βέβαια αυτά που λέω τώρα τα ξανά είπα, με σκοπό ακριβώς, να αποφύγω τις παρεξηγήσεις. Προφανώς είτε δεν μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις είτε απλά δεν το κατάλαβες.
Χρησιμοποιείται κυρίως η Αγγλική γιατί σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του νησιού αλλά και οι προπονητές μας μιλούν την Αγγλική. Μερικοί μιλούν μόνο Τουρκικά, κάποιοι άλλοι μόνο Ελληνικά, για αυτό και είδες το ποστ στα Τουρκικά. Σε πιο παλιά ποστς να δεις να γράφονται σε 3 γλώσσες, και μάλιστα άπειρες φορές τονίσαμε πως όποιος θέλει μετάφραση είμαστε στην διάθεση του. Ακόμα και τα μειλς που φεύγουν με θέμα την προπόνηση είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά. Από κει και πέρα στο θέμα του γηγενή προπονητή, όταν ανέλαβαν αυτοί οι 2 όντως δεν υπήρχε κάποιος ικανότερος. Τώρα υπάρχουν 2-3 μάνατζερς που ξέρουν τι παίζει, αλλά δεν είναι άδικο αφού μόλις έστρωσαν τις ομάδες μας να τους διώξουμε χωρίς καν να χαρούν τους καρπούς των κόπων τους; Έχουν ακόμα μια θητεία, και μετά φεύγουν αφού έχουν προετοιμάσει το έδαφος, για την διαδοχή τους.
Όπως και να χει δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση. Από μένα τουλάχιστον έχει λήξει το θέμα.
Υ.Γ. Είδες που σου κάνα το χατίρι και μάλιστα χωρίς 1 ορθογραφικό; :)