Jesteśmy w trakcie robienia pewnego skoku w NT. Skoro mówimy że 25 latkowie moją 30 latków z NT wywalić. Niestety pewne treningi ci młodzi na sam koniec dostana a exp. z wiekiem dopiero przychodzi.
Wiesz moim zdaniem to gdyby nie kontuzja Guraka to Chinole szans by nie mieli :)
Naprawdę sporo nieprzyjaznych zdarzeń się skumulowało na raz :/
Powtórzę się raz jeszcze, że warto wyciągnąć wnioski na przyszłość odnośnie utrzymywania formy przez graczy w okolicach kadry. Bo jesteśmy blisko stwierdzenia, że były sytuacje niezależne, np. trzymanie minut i brak formy u kluczowych zawodników, czy kontuzja w meczu. Ale jak już padł przykład Ludera o niego też wypadało walczyć przez cały sezon by był w obwodzie... być może takich graczy by się jeszcze kilku znalazło. I Jax to nie jest jakaś próba ataku na Ciebie, tylko próba polepszenia pracy przy NT na przyszłość! Bo jak już tu wielokrotnie wspominano, na pewnym poziomie NT decydują detale. A to jest taki moim zdaniem detal.
Kozlik może coś powiedzieć jak trzymam bazy graczy, że bardzo często są tam zawodnicy już dawno przez niego skreśleni, a ja ich trzymam i oglądam tak na wszelki wypadek... jakby no nie wiem np. BBki rozwaliły system i część graczy by zniknęła :) albo jakby jakiś bebekowski Abramowicz wykupił nam wszystkich najlepszych i zakopał :)
Grunt by na laurach nie siąść i starać się poprawiać co jesteśmy w stanie :) a więc koko dżambo i do przodu :)