da tako to uvek biva kada sam ja jedini iz plavih..hmm...dociice valjda neki i na moju stranu..ja nesumnjam da cemo ove godine opet da vas nakantamo kao prosle ;D..bar 20+ za nas

...a sta fali mojim igracima,alkos je pao,psiho bi verovatno ali sam morao da stavim opusteno zalaganje zbog kupa..dobro tebe necu da komentarisem a gusari me unakzise kao i uvek...inace ja alkosu odradjujem pola posla jer gotovo uvek u istoj nedelji ja prvi izlazim na megdan najacima iz vase lige i to vecinom u gostima a onda vas alkos saceka kod kuce gde pola vasih igraca vec ima dosta minuta i onda vas on dobije...misilm da je dobar jeste ali mnogo mu ja,tj BB obezbedjuje pobede protiv crvenih...ko oce neka pogleda njegov raspored utakmica i moj i videce da posle coneta alkosu dolaze isti timovi...ali sta cu,da se zalim necu nego idem gotovo uvek na pobedu pogotovo sada kada me ku vise ne muci.
P.S.najavljuju dunk kontest(takmicenje u zakucavanju) za all star uskoro...wuhuuuuu jedva cekam

samo me interesuje kako ce biti ocenjen nivo akrobacije ili atletske sposobnosti...