Gotova prijateljska, pa evo rezime daviteljskog tjedna:
Događaj tjedna je svakako kupovina Ariela Maona. Radi se o največeem transferu u povijesti Davitelja. Sada sam kvalitetno pokrio dosada najslabiju poziciju u momčadi. Međutim pošto se radi o relativno mladom i potentnom igraču ući će i u poneki trening. Večeras je igrao prvu utakmicu za Davitelje. Prijateljske utakmice nisu neko mjerilo, start mu je itekako obečavajući. Igrao je 20 minuta zabio 23 poena, dvica 8:8, trica 2:4. Navijači su ga odlično prihvatili i prije utakmice, jer je stavka: "Zadovoljan sam načinom na koji generalni menadžer vodi sveukupnu politiku momčadi" skočila na 3,5 lopti, sa 1,5 lopti. Vjerujem da će iduće sezone navijači biti zadovoljniji stavkom "Zadovoljan sam načinom na koji je momčad odigrala prošlu sezonu", tako da bi iduće sezone dvorana trebala biti puno bolje popunjena.
Minutaža je ovog tjedna od: 53 do 69 minuta, dakle trebali bi ući sa vrlo dobrom formom u play off. Trenirci su dobili punu minutažu i u ovom trenutku je kod Davitelja sve posloženo ko švicarska vurica.
p.s. Mogli bi Davitelji biti i momčad koja prima najmanje koševa u ligi. Trenutno su Davitelji primili 1375 koševa, a najbliži Bobcati 1418 koševa. 44 koša izgledaju kao velika prednost, ali Davitelji gostuju kod snažnih Vučića, a Bobcati dočekuju slabašne Sikirevce. Nije to još rješeno.
Last edited by Spiridon Kopicl at 11/8/2012 2:20:22 PM