ηταν απλα τυχερος...μου εχει τυχει παιχτης να παιξει 98 λεπτα και να ανεβει και μου εχει και παιχτης να παιξει 60 λεπτα και να πεσει...απλα αν κρατας τους παιχτες σου σε καλα λεπτα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να εχουν καλες αγωνιστικες καταστασεις...μιας και το ανεφερες κανω μια ερευνα για τις αγωνιστικες καταστασεις...οποιος θελει η ομαδα του να συμπεριληφθει στην ερευνα που κανω ας μου το πει..βεβαια ειμαστε στον ιδιο ομιλο και δεν ειναι και πολυ εξυπνο να μου αποκαλυψει καποιος στοιχεια για τους παιχτες του...αν και παλι καποιος θελει να συμμετασχει αυτα που θα χρειαστω να ξερω ειναι προς το παρον αν εχει γυμναστη με μασαζ...αν καποιος εχει τετοιο γυμναστη μην μπει στον κοπο αφου εχω ηδη αρκετους παιχτες να δουλεψω πανω τους σε αυτον τον τομεα...οποτε ΔΕΝ πρεπει να εχετε γυμναστη με μασαζ...ακομα θα χρειαστω την αντοχη και την εμπειρια των παιχτων...ομως οχι ακομα αυτα τα στοιχεια θα τα χρειαστω προς το τελος της σεζον...αν θελετε βεβαια τα δινεται απο τωρα...οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm...
εγώ είμαι μέσα πάντως...οπότε μιλάμε...
εγώ πάντως χθες πήγα σούπερ!χαχαχαχαχαχα
και μάλιστα είχα και καλή κλήρωση πάλι.και άμα δείτε τις αγ.καταστάσεις του,θα πάθετε πλάκα.
σχετικά με το κύπελλο,ο Πάπας αποκλείστηκε.συνεχίζουμε 10 αν δεν κάνω λάθος.μόνο που οι 4 έχουν ομάδες της κατηγορίας μας,οπότε το ενδιαφέρον αυξάνεται.
σίγουρα ξεχωρίζει ο αγώνας του Γιάννη με τις μπυρίτσες!!!!
Γιάνναρε μαζί σου φίλε!!!!
κατά τα άλλα ο Μπελαβίστα πάει.απόψε ίσως πουληθεί και το παλτό το άλλο με τα 41.000.μακάρι να φύγει.ουσιατικά μιλάμε για πώληση που θα κρίνει πως θα κινηθώ τακτικά στα επόμενα 2 ματσάκια!βάβαια πουλάει και ο πρωτοπόρος του ομίλου,οπότε έχει ενδιαφέρον μεγάλο μέχρι τελευταία στιγμή!