każdy z takich transferów powinien zostać ucięty do ceny rynkowej, tu naprawdę nie ma o czym dyskutować
Nie potrafię zrozumieć dlaczego tak przyczepiłeś się biednego Rrawo? Ten transfer zawyżony? Ucięty do ceny rynkowej?
Kto określa te ceny rynkowe, jak nie właśnie ogół kupujący, ku wielkiem oburzeniu Szacownych Prezesów zasmuconych tym, że jeden z nich niestety wywinął sie od sporych kłopotów ? W tym całym polowaniu, zapominamy o jednym. To gracz jakiejś reprezentacji, a sami doskonale wiecie ile ta flaga przy nazwisku może zdziałać.
Gdyby Litwin ten poszedł za 5 i więcej baniek, sam by się skłaniał ku obcięciu, ale za tyle? To jawna obłuda, szczególnie gdy się usprawiedliwia pokretnie bardzo podobną sytuację jeżeli chodzi o wskazany przez Rawa transfer WKS. Akurat ten przypadek bardzie jnadaje się do interwencji GMa.
i ja dałem za niektórych dużo wiecej niż są teraz warci, tyle że wtedy kiedy bidowałem byli warci dokłądnie tyle ile płaciłem, Ty dostałeś bida dużo powyżej ceny rynkowej, to znaczna różnica pomiedzy wskazanymi przypadkami
Cena rynkową dyktuje rynek, nie żądni krwi Prezesi z PLK;)), tak bardzo siędzisz w transferach dotyczących zawodników jakiejś kadry, szczególnie takich mutantów, że teraz pierwszy rzucasz kamieniem w Rawo?
Sam nigdy nie kupiłbym takiego grajka, jednak prawda jest taka, że flaga przy nazwisku może zdziałać wiele, sam wiesz o tym doskonale, jak nie z Bb to z HT;). Rawo kupił, zaryzykował / postąpił lekkomyślnie i zarobił parę złoty, a bardziej pozbył się niepotrzebnegokłopotu. Cena rynkowa była własnie taka bo ktoś tyle za niego dał, przy czym suma ta nie była jakąs astronomiczną czy olbrzymią.Ktoś dał bo była flaga. Niespodziewam się by Rawo, nagle zdobył mistrza i PP, więc o co chodzi?
Last edited by Czesław at 11/7/2010 1:53:22 PM