Ljudi, do sada je sve bila organizacija koja je kako-tako stala na noge, ali realizacija iz iste se još nije zahuktala u pravom svjetlu, te mislim da se treba malo ozbiljnije pozabaviti time. Evo, da počnemo od nas aktivnijih na forumu, naime, po meni, svaki od nas bi trebao uzeti bar jednog 18, ili dobrog 19-godišnjaka i primiti se ozbiljnog treniranja, jer od treće i četvrtoligaša, budimo realni, nema neke vajde, čast iznimikama. Znači bez šaranja treninga vanjski-unutarnji, osim ako prijenavedeni mladac nije u oba segmenta obuhvaćen treningom. Vidim da je to jedini način da išta postignemo, makar sam prije rekao da je ova U21 sezona dobra za dokazivanje, teško će se to postići sa sadašnjim igračima bez da i dalje budu u punom treningu, znači preporučam budućem izborniku da mu jedan od glavnih uvjeta za primanje igrača u repku bude baš ta trening karakterizacija. Ajde da vidimo slijedeći korak, ima li netko tko bi želio i zna napraviti web-stranicu posvećenu isključivo reprezentativnim igračima i budućim potencijalcima, te bi tamo tjedno ažurirali stanje nivoa vještina uključenih igrača, i po potrebi kontaktirali vlasnike...nastaviti ću poslije...moram po pizze na portu...

)))
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing