BuzzerBeater Forums

Lietuva - III.5 > 34 sezonas

34 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276653.21 in reply to 276653.20
Date: 3/16/2016 1:22:09 PM
Overall Posts Rated:
4242
Sveiki, prisijungsiu prie jusu diskusiju, pagaliau forume ne tyla, tai cia tik vienintelis pliusas kuri paulius atsinese pakildamas pas mus :D O daugiau vien minusai :)) Nematau as saves tau besipriesinancio i sezono gala, kaip pats minejai del to kad taviskiai tik tobules o pas mane seniai mes skilus. Vienintelis kelias tai stiprintis, bet ir pinigu ner ir esu mates ka tu isdarineji sezonu gale jei tikrai nusprendi kilti - va bank buna:D tai cia reiks ziuret kokius tikslus veliau kelsi :)
Aisku Basku irgi nuvertinti negalima.

>MBD.
Na tikrai keista kaip cia maniskiai tau priesinosi taip ilgai, be starto penketo praktiskai zaidziau, bet ir pas tave ner formu, traumos ir t.t. tai irgi toli grazu ne stipriausios sudeties buvai :) Kitu varzovu irgi dar neziurejau.

This Post:
00
276653.23 in reply to 276653.21
Date: 3/16/2016 6:08:04 PM
Overall Posts Rated:
11
Kaip jau sakiau, tai man svarbiausia iki super finalo ateit, o ten jau užleisiu vieta (tiksliau gausiu į vienus vartus) kažkuriam iš jūsų trijų, jei niekas nepateiks staigmenų. Mano žaidėjai formos šį sezoną taip ir neįgaus manau, nes suolelis labai trumpas, o traumos jau tokios dažnos kaip pas Memfio Grizllius.
Keli seniai sezono eigoje tik praras skilus, o stiprintis manau nebeverta, nes išleisčiau krūva pinigų (o jų spėjau prikaupt žemesnėse lygose), tačiau mano priekinei linijai dar mažumėle reik paaugti.
Kitą sezoną, greičiausiai jo vidury arba pabaigoje, susirinksiu naujus startinius PG, SG, SF, kuriems turėčiau nepašykštėt ne vieno ir ne dviejų milijonų..., o dabartinis startinis penketas bus naujieji atsarginiai. Reik tikėtis, kad iš taurės gautos lėšos ir šio sezono bei kito pusės sezono biudžeto perviršis padengs būsimą deficitą po naujųjų pirkinių.
Aišku kitamet neišėjus aukčšiau susidurčiau su didelėm finansinėm kliūtim, todėl kitas sezonas ir man gali būt VA BANK... :D

This Post:
00
276653.25 in reply to 276653.24
Date: 3/18/2016 11:04:38 AM
Overall Posts Rated:
11
Kaip nieko ir negaliu pridurt, Tu viską parašei ir išanalizavai 100% nuspėdamas mano veiksmus. Puikiai matai, kad man išpuola 4 sunkios varžybos iš eilės, todėl tenka rinktis kas svarbiausia. Pagrindinis PG netrukus grįš, bet nekokios formos. Bet grįš.. O tai jau labai palengvins man gyvenimą, nes galėsiu formas mėgint atgaudyt. Greičiausiai visiškai aukosiu varžybas prieš Baskus ir Tave, nes reik į MAN paskutinį Taurės etapą patekti, o prieš Obuoliukus irgi reik padoriai sužaisti prieš TV kameras (ko tik nepadarysi dėl sirgalių :D ). Po šitų varžybų ir skridimo iš Taurės, pradėsiu ruoštis finalams ir jaunuoliai išbėgs pagaliau palakstyti (planuoju dar viena jauniklį nusipirkti, nes reik jau ruošt kartų kaitai komandoje). Taigi principai lieka principais, bet juk nešoksi aukščiau bambos kaip Zimbajeva, kai negali :D
P.S. Tik dabar pradedu daugiau laiko skirt šitam menedžeriui, nes atsiranda tokie priešininkai kaip Tu, kurie įtraukia į šį žaidimą, nes atsiranda kažkokia konkurenciją ir kitos emocijos dėl kurių "veža" šitas ar bet kuris kitas sportas :)

This Post:
00
276653.27 in reply to 276653.26
Date: 3/18/2016 4:25:33 PM
Overall Posts Rated:
11
Aš ruošiuosi "prasileist" abi ateinančias varžybas, o toliau jau žiūrėsiu pagal savo ir jūsų grupės išsidėstymą. Jei ne formoj komanda bus, tai bent tegul savoj arenoj žaidžia :)
O dėl žaidėjų, tai nors Šipuliauskas yra vienas geriausių lygos centrų ir perspektyvos didelės, bet nevisai dera prie mano žaidimo plano, trūksta jam universalumo, galėčiau jį palyginti su Valančiūnu, o man reiktų Motiejūno tipo žaidėjo. Bėda ta, kad rinkoje universalūs jauni centrai brangoki, o užsiauginimui reik skirt laiko nemažai. :)
Todėl kaip jau minėjau, planuoju nusipirkt dar viena jauna universalų centrą, šį ir kitą sezoną juos patreniruot, o su vyresniais turėtų sudaryt puikią priekinę liniją. Toliau skirsiu 3-5mil. SF (kurio dabar praktiškai net neturiu) ir dar 1-2 gynėjams. Kito sezono pradžioje kiek patankinsiu, o vėliau (tikriausiai po visų žvaigždžių savaitės) jau su komanda rodysim ką mokam, todėl linkiu šį sezoną kilt į aukštesnę lygą arba kitamet sulauksi daug didesnės konkurencijos nei šiemet. :)

This Post:
00
276653.30 in reply to 276653.29
Date: 3/19/2016 6:40:28 AM
Overall Posts Rated:
11
Esmė ta, kad rezervų yra, o einant į antrą lygą noriu papult tarp vidutiniokų, kad netektų dėl išlikimo kovot. O jei kitamet atsirastų dar bent vienas toks užsispyrėlis kaip aš, tai būtų jau visiškas All IN iš mano pusės ir tikėčiausi geriausio. :D Aišku galiu sau dar 2-5 sezonus augintis žaidėjus, tik bėda, jog labai greitai su atlyginimais eičiau į deficitą. Tuos 2-5 sezonus tikėtis, kad stipriausi išeis, o atkritę iš aukščiau pradės tankinti ir sau nesunkiai pakilsiu, o tik tada mest visas lėšas dėl kopimo dar aukščiau. :D Tik toks planas man atrodo be jokio azarto, o taip neįdomu būtų. :D
Jei taip atsitiks, kad kilsi aukščiau, tai nepamiršk mūsų ir kartais sugrįžk apsidairyti kas čia darosi. :D

Advertisement