Bir önceki mesaj da Umutcan hocaya dediğim üzere normal bir menajer olarak cevap yazma hakkımı kullandım. Ancak aynı zamanda yöneticiliği ilgilendiren kısımları da yazdım. İkisini birbirinden ayırmak mümkün değil. Ne yazarsam yazayım ismimin yanındaki o sıfattan hoşnutsuzluk duyulacak. Maalesef bununla ilgili yapabileceğim bir şey yok.
Fırçalama niyetim yoktu, yönetimi ilgilendiren kısımda haliyle kurallar hatırlatıldı ve bunu ne şekilde yaparsanız yapın sert olarak algılanacaktı. Geri kalan kısımda ise yumuşak bir üslup tercih etmedim çünkü bu konular yeni ve ilk defa konuşulmuş şeyler değil. Sizin de ifade ettiğiniz üzere eskiden beri bu muhabbetler yapılırdı (ve siz de yapardınız), dahası daha önce yazdığım gibi insanları oyundan soğutuyordu bu muhabbetler. Bu muhabbetlerin tekrar ortaya çıkmasından memnun olmadığım için bu memnuniyetsizliğimi ortaya koyacak bir üslup tercih ettim.
Son satırın üstü kapalı fırça olduğunu düşünmek? İzninizle tekrar alıntılıyayım:
(Umarım bu tahminim tersi etki yapar da doğruları yapmaya devam edersiniz.)
Neresinden bakarsanız bakın olumlu bir ifade ve sizin yaptığınız güzelliklerden duyduğum memnuniyeti dile getiriyor.
Ama maalesef ki tahminimde haksız değilmişim.
ha dıger arkadaslarda bırakırsa ki umarım ekip basladıgımız için benımle aynı fıkırde olurlar
Nedir bu şimdi? Küstüm ben oynamıyorum demek de nedir?
İnsanlar hakkında isim vererek, vermeyerek yahut gruplaştırıp belirginsizleştirerek, ne şekilde olursa olsun ithamda bulunursanız, insanlar da size cevap verirler. Kimisi cevap vermeyebilir ama yaptığınız tekrarlardan bıkan birilerinin cevap vereceği tutabilir.
İnsanlara olumlu yaklaşırsanız olumlu mukabele edilirsiniz, değilse olumsuz bir mukabeleyle karşılaşırsınız ve buna da şaşırmamanız gerekir.
Son mesajlarınıza eklemeler:
TBL, grup olayı o kadar basit değil maalesef kaldı ki 2. mesajımda dediğim şey hala vaki siz de oylarınızın çoğunu tbl ve 2. ligden aldınız. Hem de bu oyunda çok daha yeni olmanıza rağmen. Madem o kadar önemsiz bir mesele ne diye o konuya değinip durdunuz mesajlarınızda?
Tahmin yorumunuzla ilgili olarak, acaba nereden biliyor olabilirim? Sizi tanıdığım için olmasın, sürekli aynı muhabbet döngüleri oluşuyor olmasın? Ben de bu yüzden pek yumuşak bir üslupla yazamıyor olmayayım.