BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267694.21 in reply to 267694.12
Date: 2/7/2015 5:29:22 PM
Overall Posts Rated:
6060
recep hocam sımdı bır sey dıkkatımı cektı son yazdıgınız 2 yorumda sızden sonra benım neler yazacagımı tahmın etmıssınız valla tam ısabet sız tahmın yarısmasına katılsanıza saka yapmıyorum cok cıddıyım...

This Post:
11
267694.23 in reply to 267694.14
Date: 2/7/2015 5:42:29 PM
Overall Posts Rated:
245245
Bir önceki mesaj da Umutcan hocaya dediğim üzere normal bir menajer olarak cevap yazma hakkımı kullandım. Ancak aynı zamanda yöneticiliği ilgilendiren kısımları da yazdım. İkisini birbirinden ayırmak mümkün değil. Ne yazarsam yazayım ismimin yanındaki o sıfattan hoşnutsuzluk duyulacak. Maalesef bununla ilgili yapabileceğim bir şey yok.
Fırçalama niyetim yoktu, yönetimi ilgilendiren kısımda haliyle kurallar hatırlatıldı ve bunu ne şekilde yaparsanız yapın sert olarak algılanacaktı. Geri kalan kısımda ise yumuşak bir üslup tercih etmedim çünkü bu konular yeni ve ilk defa konuşulmuş şeyler değil. Sizin de ifade ettiğiniz üzere eskiden beri bu muhabbetler yapılırdı (ve siz de yapardınız), dahası daha önce yazdığım gibi insanları oyundan soğutuyordu bu muhabbetler. Bu muhabbetlerin tekrar ortaya çıkmasından memnun olmadığım için bu memnuniyetsizliğimi ortaya koyacak bir üslup tercih ettim.

Son satırın üstü kapalı fırça olduğunu düşünmek? İzninizle tekrar alıntılıyayım:

(Umarım bu tahminim tersi etki yapar da doğruları yapmaya devam edersiniz.)

Neresinden bakarsanız bakın olumlu bir ifade ve sizin yaptığınız güzelliklerden duyduğum memnuniyeti dile getiriyor.

Ama maalesef ki tahminimde haksız değilmişim.

ha dıger arkadaslarda bırakırsa ki umarım ekip basladıgımız için benımle aynı fıkırde olurlar

Nedir bu şimdi? Küstüm ben oynamıyorum demek de nedir?

İnsanlar hakkında isim vererek, vermeyerek yahut gruplaştırıp belirginsizleştirerek, ne şekilde olursa olsun ithamda bulunursanız, insanlar da size cevap verirler. Kimisi cevap vermeyebilir ama yaptığınız tekrarlardan bıkan birilerinin cevap vereceği tutabilir.

İnsanlara olumlu yaklaşırsanız olumlu mukabele edilirsiniz, değilse olumsuz bir mukabeleyle karşılaşırsınız ve buna da şaşırmamanız gerekir.

Son mesajlarınıza eklemeler:

TBL, grup olayı o kadar basit değil maalesef kaldı ki 2. mesajımda dediğim şey hala vaki siz de oylarınızın çoğunu tbl ve 2. ligden aldınız. Hem de bu oyunda çok daha yeni olmanıza rağmen. Madem o kadar önemsiz bir mesele ne diye o konuya değinip durdunuz mesajlarınızda?

Tahmin yorumunuzla ilgili olarak, acaba nereden biliyor olabilirim? Sizi tanıdığım için olmasın, sürekli aynı muhabbet döngüleri oluşuyor olmasın? Ben de bu yüzden pek yumuşak bir üslupla yazamıyor olmayayım.

This Post:
00
267694.24 in reply to 267694.23
Date: 2/7/2015 6:00:21 PM
Overall Posts Rated:
6060
ekıple yaptıgım yazısmalardan sonra yazdım o alıntı yaptıgınız yazıyı bır ekıp olarak basladık evet kucuk bır grup dıyebılırız gruplasma dersenız buna devam edecegını soyledı arkadaslar farkındaysanız bende devam etmek ısterlerse saygı duyarım dedım neden orayı alıntı yapmadınız recep hoca yanı cımbızla secmeyın o bolumu komple alıntı yaparsanız eger memnun olurum benı tanıdıgınıza ınanmıyorum tanısanız boyle ıthamlarda bulunmaz her seferınde fırca atar gıbı yazmazdınız daha kıbar ve olumlu yazardınız ..

sımdı ben tbl ve 2 lıgten oy aldım ozx mı alt lıglerden oy aldı dıyorsunuz gm olarak bunu goruyorsanız bu bılgıyede sasırdım sımdı ...

onemsız dememdekı sebeb sızı ve tbl dekı herkesı ıma etmedıgım ıcındı baska neye degıncektım anlamıyorum sızde demıyormusunuz herkes tbl de oldugu ıcın onu tanıyor aldıgı oylar o yuzden dıye sabıt fıkır kotu bır sey bıraz daha objektıf ve sakın olalım recep hocam sız gorevınız dolayı bızlere yumusak bır uslupla yazmalısınız sıze hakaret varsa sınırlenıp sert yazabılırsınız bence o da yanlıs ama sız bılırsınız yonetıcı olmak kolay degıl zordur ısınız...

kolay degıl anlıyorum ama sız burda cok rıca edıcem genede yumusak uslupla yazmaya calısın varsa sucumuz cezayı kesın bıze gorevınız ıcabı ama lutfen fırca atmayın

GM'lerle ilgili yasak olan tek şey GM kararlarını forumda tartışmaktır. Değilse forumda GM'lerle tartışmamak diye bir kural yok, olması dahi düşünülemez. Böyle saçma şey mi olur? Global forumda GM'lerin de içinde bulunduğu sayısız tartışma var.

valla benım yabancı dil bilgim yok ama bilen arkadaslardan rıca edıp tercume ettırıebılırsem eger onlarda sızın gıbı fırca atıp sert cıkıslarla tartısıyorlarsa demekkı buranın raconu boyle deyıp eyvallah dıyecegım ama onlar farklı hıtap edıyorlarsa o zaman aynı sekılde tartısmayı sızdende rıca edecegım recep hocam.

Last edited by satarak at 2/7/2015 6:12:01 PM

From: GM-incow sk

To: ard
This Post:
00
267694.26 in reply to 267694.22
Date: 2/7/2015 6:11:31 PM
Overall Posts Rated:
245245
Haklısın, o dönemlerde ilk kez çıkmıştı bu muhabbetler (veya ilk defa bu kadar çok konuşulmuştu) ve o dönem tecrübe etmiştik bunların kötü neticeler doğurduğunu. İşte o günkü tecrübeler neticesinde bugün bunları yazmak ihtiyacı ortaya çıktı. O yüzden de şimdi yazıyorum bunları. Bir de tabi işin birikim boyutu var, o günlerden beri birikmişti ve bugün de yazmak gerekti.

Burda ima edilen mananın açıklanması sağlıklı olacak kanaatindeyim ?

O kanaatte değilim. O tartışmayı yapmak bir derde derman olmadığı gibi, benim tüm bu mesajları yazma sebebim zaten bu tartışmaların yapılmaması. Sadece Haktan Hocanın zikretmesinden dolayı yazdım.

nasıl bir üsluptur bu ?? mesaj yazan herkesin kafasına aba altından sopa göstermek değil resmen odunu kafaya vurmak !!!

Hayır, bu, yerel forumlarda çok karşılaşmayacağınız ancak özellikle global forumlarda sürekli olarak bu tip şeyleri yazan ve bunu alışkanlık getiren arkadaşlara yaptırım uygulandığı için yazılmış bir ifadeydi. Sırf bu sebepten oyundan banlanan kişiler dahi olmuştu geçmişte. Bu uç durum haricinde böyle negatif şeyleri sürekli yazan kişilere forum cezaları verilmektedir. Dolayısıyla bir kural hatırlatmasıdır o.

Bu oyunu uzun yıllardır oynayan ve nerde nasıl davranacağınıda kuralıda bilen insanlara karşı biraz daha uygun ve ılımlı yaklaşılması gerektiğini söylüyorum...

Yanlış olduğunu belirttiğim şeylerin oyunu kurallarını bilen kişiler tarafından yapılıyor olması daha kötü değil mi? Forum kuralları konusunda herkese kurallar aynı şekilde uygulanır. İlla ki esnetilecekse de oyunun acemisi olan arkadaşlara bu tölerans gösterilir, tecrübelilere değil.

Saygılar.

This Post:
00
267694.27 in reply to 267694.26
Date: 2/7/2015 6:21:10 PM
Overall Posts Rated:
6060

Hayır, bu, yerel forumlarda çok karşılaşmayacağınız ancak özellikle global forumlarda sürekli olarak bu tip şeyleri yazan ve bunu alışkanlık getiren arkadaşlara yaptırım uygulandığı için yazılmış bir ifadeydi. Sırf bu sebepten oyundan banlanan kişiler dahi olmuştu geçmişte. Bu uç durum haricinde böyle negatif şeyleri sürekli yazan kişilere forum cezaları verilmektedir. Dolayısıyla bir kural hatırlatmasıdır

sımdı bıraz evvel ben gm ıle tartısmak dogru degıl sonucları farklı olur dıye ıma ettıgımde sız hayır demıstınız recep hocam gm lerlede tartısılabılır dedınız sımdı olay oyle noktaya gelıyorkı konu uzadıkca ben negatıf seylerı sızce sureklı yazan bırı konumuna dusuyorum

This Post:
00
267694.28 in reply to 267694.24
Date: 2/7/2015 6:28:49 PM
Overall Posts Rated:
245245
neden orayı alıntı yapmadınız recep hoca yanı cımbızla secmeyın o bolumu komple alıntı yaparsanız eger memnun olurum

tam da önemli olan kısım orası olduğu için, sizin aklınızdan ekip olarak bu işi bırakma niyeti geçtiği için yazdım onu. ayrıca herhangi bir grup ithamında falan da bulunmadım, lütfen böyle şeyler yazmayın.

sımdı ben tbl ve 2 lıgten oy aldım ozx mı alt lıglerden oy aldı dıyorsunuz gm olarak bunu goruyorsanız bu bılgıyede sasırdım sımdı ...

hayır Ozx hoca tüm oylarını tbl'den almış olsa dahi sizin de oylarınızın büyük çoğunluğu bu liglerden geldi diyorum.

valla benım yabancı dil bilgim yok ama bilen arkadaslardan rıca edıp tercume ettırıebılırsem eger onlarda sızın gıbı fırca atıp sert cıkıslarla tartısıyorlarsa demekkı buranın raconu boyle deyıp eyvallah dıyecegım ama onlar farklı hıtap edıyorlarsa o zaman aynı sekılde tartısmayı sızdende rıca edecegım recep hocam.

her zaman böyle yazmadığımın farkındasınız sanırım. bu tartışmada bu üslubu niye tercih ettiğimi gayet açık bir şekilde yazdım.

sürekli olarak ben u21 koçuyla konuştum, aslında ona bir kastım yok vb. ifadeler kullanmak yerine kendi içinizde tutarlı olup o muhabbetleri yapmaktan vazgeçseydiniz; yazdıktan sonra ben onu demedim şunu dedim deyip durmasaydınız üslubum böyle olmazdı. değilse normal bir zamanda haliyle böyle bir üslup tercih etmiyorum.

This Post:
00
267694.30 in reply to 267694.27
Date: 2/7/2015 6:32:50 PM
Overall Posts Rated:
245245
hocam tekrar yazıyorum:

kuralları hatırlattım ama kuralları uygulamam gerekirse ben uygulayamam. yani bu tartışmanın içinde bulunmuyor olsaydım ve sadece dışarıdan bakan bir GM olsaydım ve sizi uyardığım konuyu adet haline getirseydiniz, o kural uygulanırdı.

şu anda bu tartışmanın içinde olduğum için böyle bir şey yapamam. siz de ileride (yani başka konu ve tartışmalarda) sürekli negatif olmak, bir şeyler ima etmek gibi bir davranış edinmezseniz başka bir GM de size herhangi bir yaptırım uygulayamaz.

Last edited by GM-incow sk at 2/7/2015 7:09:17 PM

From: GM-incow sk

To: ard
This Post:
11
267694.31 in reply to 267694.29
Date: 2/7/2015 6:49:41 PM
Overall Posts Rated:
245245
global forum kurallarıyla buranın kuralları aynı, işin kültürel bir boyutu yok, sadece çok bilinmeyen bir uygulama olduğu için globalden örnek verdim.

O olaylar zamanındaki recep ile şimdiki recep farklı insanlar değiller. (!)

İşte olayda tam burada cereyan ediyor...Bugün nasılsam ve ne isem yarında O olacağım. Çünkü dünde O idim...

işi böyle bir boyuta vardırmanın lüzumu yok. verili şeyler yani forumlarda yazılan çizilen şeyler üzerinden yazıyoruz, bunun dışına çıkıp afaki ithamlarda bulunmaya lüzum yok. o cümlenin sonundaki ünlem işaretinin ne anlama geldiğini inkar etmeyecek olsanız "hayırdır karakterimde bir bozulma olduğunu mu ima ediyorsunuz" derdim de ne ben böyle bir şey yazayım ne siz cevap verin. tartışma şirazesinden iyice kaydı.

ne yani ben de "beni bilen bilir alemde adımız, mekanlar da şeklimiz mi var" diyeyim?

neyse dediğim üzere iş karaktersizlik ithamına da döndüğüne göre tartışmayı bitirmenin zamanı gelmiştir.

tekrardan saygılar...

Advertisement