Na wstępie chciałem pogratulować
Lukowi (luk27) - good job!
Ja niestety dałem dupy po całości, i nie ustawiłem taktyki.. Jest mi bardzo szkoda tego meczu, ponieważ nie zagrałem w optymalnym ustawieniu, chociaż i tak nie mam pewności czy bym wygrał %}
Dzień 20 (Sobota 14 Czerwiec 2014) : Występy za pośrednictwem http://www.buzzer-manager.comWyniki kolejkisopmaC maeT 90 -
KKS Krynica 103indesit tarchomin 96 - mos pruszkow 80
NY Nets 50 -
Bostonceltics1 93Bot bo menadżer zrezygnował z gry 71 -
thebills 119KS Nałęczów 67 -
Duczki Ducks 87Wilki Morskie 50 -
Wisla Krakow PL 128HUSAR WŁOCŁAWEK 110 - Celtics008 96
Martins Boys 70 -
Saint Emi%lly 81Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejkiPunkty : 128 : Wisla Krakow PL
Zbiórki : 65 : Wisla Krakow PL
Asysty : 41 : Wisla Krakow PL
Przechwyty : 11 : indesit tarchomin, Duczki Ducks, thebills
Zablokowane rzuty : 9 : KKS Krynica
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejkiPunkty : 37 : F. Lubiński (thebills)
Zbiórki : 24 : W. Chao Wen (Wisla Krakow PL), V. Pugachev (sopmaC maeT)
Asysty : 13 : K. Masny (thebills)
Przechwyty : 5 : S. Volpe (Wisla Krakow PL), M. Ivaldi (thebills)
Zablokowane rzuty : 5 : J. Kontz (HUSAR WŁOCŁAWEK)
Najlepsza piątka kolejkiPoint Guard : K. Masny (thebills) (20 Punkty, 5 Zbiórki, 13 Asysty, 1 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 29
Shooting Guard : A. Tobiasz (thebills) (20 Punkty, 8 Zbiórki, 8 Asysty, 3 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 28
Small Forward : Z. Gogolin (Celtics008) (28 Punkty, 11 Zbiórki, 4 Asysty, 3 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 36
Power Forward : S. Volpe (Wisla Krakow PL) (36 Punkty, 21 Zbiórki, 7 Asysty, 5 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 61
Center : W. Chao Wen (Wisla Krakow PL) (24 Punkty, 24 Zbiórki, 8 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 53
MVP kolejkiS. Volpe (Wisla Krakow PL) (36 Punkty, 21 Zbiórki, 7 Asysty, 5 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 61
Najsłabszy występ kolejkiP. Wojtkowiak (Wilki Morskie) (8 Punkty, 6 Zbiórki, 0 Asysty, 2 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -7
Wszystkie rodzaje statystykZawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : R. Gała (Bot bo menadżer zrezygnował z gry), F. Shabkhiz (mos pruszkow) : 7 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : K. Abratkiewicz (Celtics008), A. Ochman (Bot bo menadżer zrezygnował z gry), A. Dalecki (Wilki Morskie), J. Dominikowski (sopmaC maeT) : 6 Faule
Iron man : I. Borski (Saint Emi%lly), L. Min Kian (KS Nałęczów), D. Dziuk (KS Nałęczów), G. Xianghai (KS Nałęczów), J. Walaszek (KS Nałęczów), R. Gała (Bot bo menadżer zrezygnował z gry), C. Lakwa (mos pruszkow), P. Wojtkowiak (Wilki Morskie), W. Suchomski (Wilki Morskie), S. Zator (Wilki Morskie), R. Porada (sopmaC maeT), V. Pugachev (sopmaC maeT), C. Zito (NY Nets), S. Rosołowski (NY Nets), K. Supernak (NY Nets), E. Katsoyiannis (NY Nets), M. Jung (NY Nets), F. Yakut (Martins Boys), K. Masny (thebills), A. Tobiasz (thebills) : 48 Minuty
Snajper : S. Antić (Duczki Ducks), A. Zarkov (Bostonceltics1) : 4 3 punkty
Najlepszy zawodnik : W. Chao Wen (Wisla Krakow PL) : Ocena : 17.0
Najsłabszy zawodnik : S. Marcinowski (Bot bo menadżer zrezygnował z gry), R. Gała (Bot bo menadżer zrezygnował z gry) : Ocena : 1.0