OK ωρα να ξαναοργανωσουμε την ομαδα λοιπον! Προπονηση σε 2 θεσεις!
Small Forward και Shooting Guard! Διοτι οι 2 μεταγραφες με νεαρους που εκανα απο τις 3 ειναι σε αυτες τις θεσεις!
Οποτε προποναμε εξωτερικο σουτ και σουτ με αλμα!
Οποτε πουλαω τους μικρους σε ηλικια (19αριδες) ποιντ γκαρντ και αγοραζω (παντα οικονομικα) πιο μεγαλους και ελφρος καλυτερους!
Βλεπω τι λεφτα μου μενουν και χτιζω και λιγο γηπεδο, και μετα καθομαι στα αυγα μου μεχρι να μαθω καλυτερα το παιχνιδι!
Μου ακουγεται καλο σχεδιο!
Υ.Γ. Ελευθερες βολες ποτε προπονειτε εσεις?
Οι θέσεις είναι πολύ σχετικές, και αλλάζουν αν αλλάξουν τα σκιλς. Η ιδέα του να προπονήσεις Small Forward και Shooting Guard (swingmen) δεν μου αρέσει. Περ άμυνα δεν μπορείς να προπονήσεις έτσι πχ, που είναι βασικό όπως και πάσα. Συμβουλή μου λοιπόν είναι PG/SG.
Από κει και πέρα στο θέμα 2 ή 3 θέσεις προπόνησης συμφωνώ εν μέρη με τον Ροτόνδο, με μια ένσταση. Ναι χρειάζεται να γεμίσεις την ομάδα σου, οπότε η μια θέση είναι απαγορευμένη. Από την άλλη όμως πρέπει να δημιουργήσεις παίκτες με σοβαρή αξία μεταπώλησης, που θα σου επιτρέψει στο μέλλον πουλώντας κάποιον από αυτούς να βγάλεις 1 συμαντικό ποσό που θα το επενδύσεις μετά στην ομάδα (νέος παίκτης γήπεδο κλπ) Αυτό δεν το πιστεύω πως μπορείς να το πετύχεις με 3 θέσεις.