Zgadzam się w 100% że Great8 jest mocniejszą konferencją, widać to po wynikach moich i nie tylko, w moje konferencji to ja praktycznie nie mam żadnego przeciwnika, praktycznie każdy mecz mogę grać na luzie i wiem że będzie wygrany... ale za to walka z zespołami z waszej konferencji to już nie przelewki, trzeba trochę pokombinować składem, taktyką i z nastawieniem zespołu

.
Co do dzisiejszego meczu, faktycznie IV kwarta zdecydowała, zwłaszcza jej początek jak twój zespól odjechał mi na ponad 10 pkt., potem mój trener wziął kilka czasów ale to i tak nic nie dało, choć jakieś 2 min przed końcem praktycznie ciebie doszedłem...ale końcówka była znowu jakaś dziwna

. Teraz po meczu mogę powiedzieć że moja taktyka mogła by być inna, ale teraz to sobie można gdybać:). Co do Lopera...czy ja wiem, czy to gwiazda ligi, fakt potrafi czasami rzucić po 50 pkt (było kilka takich meczy w zeszłym sezonie), ale to nie świadczy jeszcze o jego gwiazdorstwie. W moim zespole bardzie liczę na innego zawodnika (Dariusz Ciesek), który powoli się rozwija w odpowiednim kierunku, choć ostatnio przez kontuzje w meczu nie zaliczył treningu

i przez to moje plany co do jego treningu musiałem zmienić.
W tej chwili moja sytuacja w lidze trochę się pogorszyła, jak Wisła nie przegra meczu do końca sezonu, to będzie w lepszej jak by doszło do finału z nią. Wiec jak by co, liczę na Twój zespół że Wisełkę też pokona

))