παιδια εχω βασικα παιζω hattrick.και επειδη η δομη των 2 παιχνιδιων εχει πολλα κοινα σημεια,προσπαθω να εκμεταλευτω τις γνωσεις μου απο εκει εδω....
λαθος?σιγουρα ναι θα πει καποιος.απο καπου ομως πρεπει να ξεκινησω.
σιγουρα εδω βεβαια υπαρχει κενο στις μεταγγραφες.δεν μπορει να αγοραζω ενα παικτη και να παιζει η τιμη του 500,000!!ειναι μεγαλο το ποσο πολυ.ουτε ειναι δυνατον τη μια εβδομαδα να πιανει μεχρι 500 και την αλλη να βαραει μυριο!!!
σχετικα με τους μισθους συμφωνω στα οσα λετε.η μεγαλυτερη ικανοτητα ειναι αυτη που οριζει το μεγαλυτερο ποσοστο του μισθου και ειναι σιγουρα προτιμοτερο ενας παικτης να ειναι μουλτι παρα μονοσκιλος...
κι εμενα ο καλυτερος μου ισως ειναι ο σιδηροπουλος,μονο και μονο γιατι μπορει να παιξει ανετα απο 1 μεχρι 3 καλα!χωρις ομως να εχει ψηλη κυρια ικανοτητα!
λεει ομως ο γιαννης οτι ειμαι απαισιοδοξος.
οταν πολλες ομαδες του ομιλου πληρωνουν απο απο 200,000 την εβδομαδα σε μισθους,πως να μην ειμαι?
που τα βρισκουν αυτα τα λεφτα?και καλα τα 200,000.οταν ομως ειναι πολλα παραπανω?
οσα για τα 100,οταν ο δικος μου ο ακριβοτερος παιρνει 25,000,τι να συζητησουμε ακριβως?υπαρχει περιπτωση να μην εχει αμυνα αυτος ο παικτης?
παντως εγω κοιταω να προπονω κανα ελληνοπουλο για εθνικη.ετσι μεγαλωνει η ομορφια του παιχνιδιου για εμενα!δυστυχως ο σιδηροπουλος εμεινε σε μια συμμετοχη σε φιλικο,οποτε τον προπονω για ανδρικο και αμα κατσει εκατσε...μετα εχω αλλους 2.εσυ θοδωρη τους ξερεις.κουλοχερης(εχει λιγες ελπιδες) και κακλαμανακος(δεν νομιζω οτι εχει αυτος)...
το καλο με εμενα ειναι οτι ειμαι σημαντικα συν καθε εβδομαδα.οποτε ισως σε 2 σεζον να ειμαι ετοιμος για καλυτερα πραγματα αν δεν πεσω μεχρι τοτε...
επιστρεφω ομως στα οικομικα.ας υποθεσουμε οτι μια ομαδα μπορει να δινει 250,000 σε μισθους.για 12 παικτες ροστερ αυτο σημαινει 20,000 ανα παικτη,αρα 40,000 ανα θεση!
πολυ γενικα τα λεω,αλλα βλεπω οτι ειστε παντα σε ετοιμοτητα να απαντησετε οποτε κατι θα μαθω παραπανω...
χαχαχαχαχαχα
για να καταλαβω κατι αλλο,εμενα πως με κοβετε?πχ παιζει να μπω 4αδα?
μην κανεις ονειρα τρελα,κατσε εκει που εισαι καλα.....