Είχα καιρό να γράψω, αλλά διάβαζα ανελλειπώς τα μηνύματα και κυρίως τις προβλέψεις και τους σχολιασμούς σας. Τα 2 τελευταία ομολογώ ότι μου λείπουν. Σήμερα πήρα τελικά μία μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο και εξασφάλισα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, κάτι που πριν από 2 μήνες φάνταζε (και ήταν) αδύνατο. Ολόκληρη η ομάδα απέναντι στον Kaneko και πάλι έχασα τις μάχες μετά την 1η περίοδο. Ο θεός του BB, που στο τέλος θέλει η ομάδα που χάνει να βάζει όλα τα 3π, παραλίγο να κάνει και απόψε το θαύμα του. Ευτυχώς που το παιχνίδι έληξε, γιατί αν είχε ακόμη μία επίθεση ο ΓΑΣ θα έχανα κιόλας..
Το δείλημμα τώρα είναι play-off ή 5η θέση. Αν είναι να παίξω play-off ένα ματς και να πληρώσω και μισθούς, ίσως αξίζει η 5η θέση. Ακούγεται πολύ ρεαλιστικό/ξενερωτικό και όντως είναι. Εξάλλου έτσι βγήκε όλη χρονιά, με παιχνίδια που χτύπησα και παιχνίδια που "έδωσα". Απλά ήμουν τυχερός και 1-2 από αυτά που πήγα να δώσω, τα κέρδισα. Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας επί τούτου.
Υ.Γ.: πριν ισχύσει ο κανονισμός που δεν πληρώνεις μισθούς μετά τη λήξη όταν βγεις 5ος (12η σεζόν), είχα κάνει το λάθος να βγω 5ος και για να επιβιώσω οικονομικά είχα πουλήσει ένα σημαντικό C μου. Ευτυχώς τέτοιο σενάριο δεν παίζει πλέον...
Υ.Γ.2: Φίλε Γιάννη Κ δεν επιβεβαιώθηκες καθόλου, τελικά, αναφορικά με την παντοδυναμία των κόκκινων απέναντι στους μπλε. Μήπως κάτι άλλαξε φέτος?
Υ.Γ.3: Φιλότιμη, αν και πολύ καθυστερημένη (κατ' εμέ) η προσπάθεια του Army. Ειδικά μετά τη νίκη των Sun, καθώς το πρόγραμμα μέχρι τέλους είναι πολύ βαρύ.
Υ.Γ.4: Μεγάλο derby έρχεται, ακόμα ένα συνεχόμενο για τον ΑΣΤ, μεταξύ Παππά και ΑΣΤ.
Υ.Γ.5: Θα κριθεί η πρωτιά την επόμενη αγωνιστική Άκη και Μπόμπο?
Ευχαριστώ όλους όσους δε βαρέθηκαν και διάβασαν μέχρι και αυτό το σημείο. Είχα καιρό να μιλήσω και τα είπα όλα μαζί...