μπορει να εχεις απολυτο δικιο.το θεμα μου ομως δεν ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος κοκκινος!εμενα με νοιαζει τι θα κανω εγω.
μακαρι στην τελικη τελικη να χασω απο εσενα και να κερδισω τον ρεντ.καταλαβαινετε πως το λεω,ετσι?
η πραγματικοτητα δεν αλλαζει.ειμαι νεος στη λιγκα και αψαχτος στα φορουμ και προσπαθω να μαθω αυτη τη στιγμη μπας και μεινω.κι οταν ξεκιναω να κανω σκαουτιν αντιπαλων το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι τους μισθους και οχι την βαθμολογικη θεση.μισθους κοιταω και αναφορες.αλλα πρωτα μισθους!και οταν βλεπω κατι ομαδες να εχουν 3-4 παικτες με κασε 35000 και πανω ψιλοτρομαζω!
για τον ρεντ που λετε εσεις,εγω βλεπω οτι ειναι σκαουτερ της εθνικης νεων(αρα και σε επικοινωνια με τους καλυτερους ελληνες μανατζερ),αλλα ανεβαινει και καθε σεζον κατηγορια!κανει και παρα πολλα παρε δωσε στις μεταγγραφες,ωστε να βγαλει λεφτα.ετσι δεν ξερεις ποτε σε τι κατασταση θα τον πετυχεις!αλλα πιστευω ακραδαντα οτι αν εχω ενα παικτη με 30,000 μισθο εγω και εναν με τα ιδια λεφτα ο ρεντ,ο παικτης του ρεντ θα ειναι καλυτερος!!!!
το πιο εντονο ενδιαφερον το εχουν τα πλεϊ οφ!ολα τα αλλα ειναι για ζεσταμα...εκει κρινονται ολα εξαλλου...
μιας και πιασαμε την κουβεντα για τον κοκκινο ομιλο,θα δωσω κι εγω φαβορι.το φαβορι ειναι οιποιος εχει τα πιο πολλα λεφτα!οποιος τα εχει παιρνει παικτες για τα νοκ αουτ και καθαριζει.και δεν μπορω να ξερω ποιος τα εχει.μπορει και ο joker!!!
με τα σημερινα δεδομενα παντως,θα ψηφιζα ανατολια.μεγαλη υποθεση να εχεις 100 σεντερ!!!
εγω γενικα,και χωρις να ξερω ποιο ειναι το κλειδι της επιτυχιας,προσπαθω να παντρεψω διασκεδαση με αγωνιστικες ικανοποιησεις.δλδ ΠΑΝΤΑ κοιταω τις προπονησεις μου.ΠΑΝΤΑ.απλα μεχρι τωρα δεν εβγαζα οικονομικο οφελος.απο του χρονου οι 2 καλυτεροι προπονησιμοι θα παραμενουν και ο3ος θα βγαινει στο σφυρι.μαλλον...
στο καθαρα αγωνιστικο κομματι,επειδη ημουν ο πιο τσιγγουνης ιδιοκτητης και θα επεφτα ετσι,πηρα 2 παικτες και σας πλησιασα λιγο στους μισθους.ελπιζω να μην χρειαστει καποια στιγμη να κανω κι εγ day trading για να σας φτασω.
ελπιζω να μην σας μπερδεψα με τα παραπανω...