Witaj;]
Cieszę się, że wkońcu nas odwiedziłeś. Powiem szczerze, że czekałem aż mi odpiszesz:)
Udowonie Ci, że nie masz racji. Przeanalizujmy każdy z tych meczów:
1. Ja gram normala, Ty grasz CT i do tego mecz odbywa się u Ciebie i różnica w liczbach z Buzzer Controla(moim zdaniem średni program do analizy) wynosi TYLKO 0,1 na Twoją korzyść. Ten mecz planowałem przegrać wtedy:)
2. Gramy u mnie, obaj gramy normala znów przegrywam w statystykach o 0,4 ale w meczu wygrywam. Dlaczego niższe te punkty? Już Ci odpowiadam, Ty punkty nabijałeś sobie przez sprawny IS, ID i zbiórki. Ja zagrałem wtedy Runa(cały sezon go na Ciebie trenowałem:PP hehehe), atak obwodu miałem wyraźnie słabszy od Twojego ataku w trumnie i obrony tez i dlatego te staty byly niższe od Twoich ale to nie znaczy, że byłem słabszy od Ciebie a wręcz przeciwnie:)
3. Oboje gramy CT, mecz u Ciebie. Nie trafiłeś z defem, ja zagrałem optymalną taktyką jaką mogłem. Wyciagnołeś fajne staty w obronie, ataku i zbiórkach. Ale kompletnie nie miałeś oborny na obwodzie, sam przyznaj ze atak mój powinien wchodzić jak w masło...nie wchodził...dlaczego? Nie wiem i to mnie najbardziej w tym irytuje. Porządny(wysoki) atak ma na przeciw sobie niezdarną obrone. Twój sprawny atak ma się przebić przez silną obrone. Sam widzisz, że tu powinienem być dużo na plus;] ale nie byłem. Okazałeś się w tych PO najlepszy, siejesz też postrach w 2 lidze, gratuluje szczerze;] ale bądzmy obiektywni;]
A co do meczu w PP to uważasz, że słusznie przegrałem? Jeśli tak uważasz to sory ale to samo mówi przez siebie.
Mam nadzieje, że zdołam Ci udowodnić, że to co się zdarzyło w PO w II lidze(chyba ze awansujesz) się nie zdarzy już tak łatwo:)
@wszyscy
No to mnie niestety dopadła kontuzja ale tylko na tydzien więc luz;]
Co do draftu to mam 3 kolesi co maja 3 piłeczki ale i tak ich ne wylosuje wiec luz;p niema sie czym stresowac;]