Schweiz vs. Ukraina 94 - 106 (
(20968)) +12
Та ну нафіг такі матчі -15 в середині 3 четверті і +12 в підсумку.....двояке відчуття після такого. З однієї сторони я був дуже злий на менеджерів за форму, мати 3 гравця в 9ці на один з ключових матчів, це вибачте мене не шуточкі...
З великими фігня можна викрутитися, а от з малими взагалі завал, хоть в 12 Центрових грай...( наум 7, богатирь 7, молокуцко 5, пономаренка зламали, а підсилитися нема попросту ким, вот і наш ТОП клас чуть не виліз боком. Не пригадую на моїй пам'яті, шоб перед важливим матчем був такий завал з формою. Добре все, шо добре закінчується, тут ми відскочили, а якшо буде таке відношення до форми на німців і турків ,то товарки нам гарантовані.
Тепер щодо хороших новин, результат приємно здивував, в кінці на штрафних нормально виїхали + набили різницю, провалили 2 четверть, і програвали майже по ходу цілого матчу, крім 1 та 4 четвертей. Окрема подяка менеджерам 3 гравців в 9 формі. без них не думаю , що ми б виграли сьогодні.
Майже аналогічно нашому закінчився матч Німців з Турками, +13 на користь турків, а нам то грати в наступному турі з німцями, а це значить шо буде дуже важко ,бо їм нема куда відступати...
Ситуація у групі :
1 Україна 5-0 +94
2 Туреччина 5-0 +79
3 Німеччина 4-1 +93
4 Швейцарія 4-1 +51
Поки ми перші, як буде далі залежить від форми, як нашої так і суперників. Залишилося всього 2 матчі, які вирішать все...