"Od:
PePa
Naslov:
pomoc za izbore :)"
Evo i text njegove poruke:
""Pozz care
Jel mogu da racunam na tvoj glas na izborima, za mog drugara Navara(1.liga)? :)Inace se druzim sa njim, pa reko da mu bar malo izlobiram i pomognem koliko mogu.
A i stalno trosi grdne novce na nase mlade igrace, tako da sigurno zasluzuje to radno mesto :)
Jel imamo tvoj glas? :)"
To je mail koji je PePa dobri poslao jednom decku iz cetvrte lige, kom se tako prvi put obratio. Verovatno nije jedini koji je dobio takav mail. Da nije tuzno bilo bi smesno. Izbori treba da budu da se glasa po nekoj zasluzi, da podrzavaju ljudi tvoje ideje, misle da ces doneti napredak, a ne zato sto ce PePa da ti posalje mail. Ajde da posaljes nekom sa kim si bio u ligi ili nekom koga znas da glasa za drugara, mada ni to ne podrzavam, ali da ides po cetvrtim ligama i to saljes. Indjijo ako vam je toliko stalo do pobede nosite je.
Ne tvrdim da sam bolji menadzer od Navara, naprotiv, cim je u prvoj ligi znaci da je bolji, ali tvrdim da sam upoznat sa svim igracima bolje od njega, u kontaktu sam sa svim menadzerima od potencijalnih reprezentativaca. Ako nisam ja onda je to Ivko ili neko od ljudi sa kojima saradjujem. To vidim kao moju prednost trenutno, jer Navaro nit je bio uz repku do sada niti je toliko upoznat sa igracima.
Toliko od mene
Last edited by Trbazzi at 2/12/2012 4:37:40 PM