Ako se dokazao menadzer koji je vodio reprezentaciju zašto ne bih imao prednost?
A zašto onda skautima zamjeraš što se planiraju kandidirati? Neće se sami izabrati, ako zajednica smatra da će dobro obavljati posao, zašto im ne dati priliku? I samo kažem, ti si sam najavio kandidaturu za A reprezentaciju, a kad su oni učinili isto za U21, napisao si da su to planirali od početka, kao da je to nešto loše... Ti ljudi odvajaju slobodno vrijeme za skauting, i svakako da zaslužuju priliku biti izabrani... A hoće li ih na kraju zajednica izabrati, ovisi o puno stvari...
Recimo dokazao sam se sa A reprezentacijom vec se zna moj uspjeh kao i sa Vukovima svake sezone sam bio u samom vrhu....
Pa i ja sam uspješno vodio reprezentaciju, Punoglavci također dobro guraju, pa opet ne mislim da zaslužujem voditi reprezentaciju samo na račun toga...
ili pojedincima ukljucujuci i tebi idem na živce?
Kad bih se živcirao oko svake sitnice, gdje bih bio :)
iako znate da sam pravi covjek za vodstvo reprezentacije što je dokazano i što dokazivam sa mladom reprezentacijom? :))
Uvijek se treba iznova dokazivati, a ne živjeti na staroj slavi... Kad se kandidiraš, napiši malo o svojim planovima i kako želiš voditi reprezentaciju, a ne opet kandidatura u stilu 'Mene svi znate, znate što sam postigao pa glasajte za mene!' i Ettore Messina je osvajao naslove s CSKA, pa je u Realu dao otkaz jer mu baš i nije išlo... Od stare se slave ne živi...