Η Γερμανια?? Και το ρωτας??? Αν για κατι φημιζεται η Γερμανια ειναι ο τροπος που παιζουν. Δεν εχουν απαραιτητα παντα καλους αμυντικους σαν μοναδες(οπως η Ιταλια), αλλα αμυνονται ομαδικα σαν σκυλια. Γενικοτερα παιζουν για 90' με πειθαρχια, παθος, αποφασιστικοτητα και δυναμη. Για αυτο παντα δυσκολευονται οι αντιπαλοι να τους βαλουν γκολ και επισης η Γερμανια ειναι η νουμερο 1 ομαδα σε ανατροπες σκορ και σε γκολ στο τελος του παιχνιδιου. Προσωπικα δεν τους παω καθολου, ουτε μ' αρεσει το πως παιζουν. Αλλα τους παραδεχομαι.
Η Αργεντινη εχει την δευτερη μεγαλυτερη αγορα παιχτων στον κοσμο. Παντα αν δεις εχει καλες μοναδες σε ολες τις γραμμες. Και στην αμυνα. Καλυτερες απο την Βραζιλια. Στον τερματοφυλακα πασχει συνηθως, οπως και σε αυτο το Μουντιαλ πιστευω.
Η Πορτογαλια για μενα δεν παει συνηθως καλυτερα απο την Ολλανδια οπως λες. Ποτε εγινε πρωτοκλασσατη ομαδα η Πορτογαλια??? Απο που κι ως που??? Μονο με τον Εουσεμπιο ηταν δυνατη ομαδα και απο το 2000 και μετα με γενια Φιγκο και τωρα Κριστιανο Ροναλντο. Τα υπολοιπα χρονια δεν εχει δειξει τιποτα. Σαν ιστορια, παραδοση και επιτυχιες σε μεγαλες διοργανωσεις η Ολλανδια ειναι πολυ πιο μπροστα.
Υ.Γ. Μια ακομα μεγαλη αδυναμια της Ολλανδιας σε αυτο το Μουντιαλ θα ειναι μαλλον και η θεση του τερματοφυλακα. Μετα την αποχωρηση του Φαν ντε Σαρ, δεν εχει αξιοπιστες λυσεις.